local-stats-pixel fb-conv-api

4. Neizskaidrojamas lietas.62

768 26

Reizēm mums šķietami pašsaprotamais, ir atstājis zinātniekus neziņā.

768 26 62 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 62

0/2000

Nu par 1. un 2. jau jāzin, ir taču jau 2012 gads, ko nezināja 2000 gadā, tagad ir jāzin vismaz aptuveni. 1. Mēs guļam lai atpūtinātu tās smadzeņu daļās, kas atbild par maņām un apziņu. Zemapziņū mēs neatpūtinam.  2.  Ir gan daļa patiesības par to ūdeni, tas ir molekulu līmenī, mikrokārtiņa atkūst, bet tā kā tā ir tiešā saskarē ar ledu, tā atkal sasalst.   

0 0 atbildēt

Nu parasto Solitaire var salikt 8 no 10 reizēm bez problēmām, Spider solitaire gan 1 no 5.

0 0 atbildēt

Labi, pat ļot ilabi.

0 0 atbildēt

4. tu totali neko nezini par gravitati!!!

 

 

kur tev pie velna kosmosa gravitate???

un ja nezinaji uz zemes gravitate ir tikaij tadel ka mums ir kodols un mes rinkojam ap saules sistemu tikaij tapec ka tada ir musu orbite nevis kautkada gravitate....

 

vis parejais bij labs :)

0 0 atbildēt

Kāpēc magnētiem piemīt magnētisms? : D

0 0 atbildēt

Man škiet, ka šis raksts ir viens no labākajiem rakstiem. emotion

0 0 atbildēt

Taču ir arī teorija, ka smadzenes nevis izmet mums nevajadzīgo informāciju, bet gan atsvaidzina un pastiprina mums svarīgo inormāciju.

 

Shita isteniba ir patiesiba, jo vienreiz man prieksh skolas vajadzibam ta atgadijas, un mazliet pastastishu.

Vienu vakaru seedeeju, macijos projektu kas man bija nakoshaja diena japrezente. Es vairakas stundas vnk sedeju, lasiju, lasiju, lasiju un veljoprojam lasiju to projektu, bet atvainojos ne suuda neatcerejos. Bija jau vels un domaju, labi jaiet gulet. Kad no riita nozvanija modinatajs, es pamodos, un pirma doma vnk bija tas projekts, un pats nesapratu kaa, bet viss projekta saturs man ka skenerii gaja cauri pratam, citiem vardim sakot, es vinju vareju atstaastiit tur pat pie gultas, bez lapas priekshaa vienaas apenees! Var jau buut ka skolas edniicas edienaa bija kkada tabletiite iemesta, bet goda vards, ta bija!

0 0 atbildēt

dazi jau ir izskaidrojami... dauni

1 6 atbildēt
« 1  2  3 »