local-stats-pixel fb-conv-api

10 Lietas kuras būtu jāmāca skolā56

633 14

 

Līdz brīdim, kad Jūs būsiet vai jau esat sasnieguši trīsdesmito dzīves gadu, dzīve būs jau pamatīgi apdauzījusi Jūs ar patiesību par lietām, kuras Jums neiemācīja pieaugušie skolas gados.
Šeit būs desmis pamatlietas, kuras, visi piekritīs, noteikti, noteikti būtu jāzin mūsu bērniem. Tad, nu piedāvāju Jums nelielu ieskatu šāda mācību materiāla katrā nodaļā.

 Ja Jūs vēlaties ieteikt vēl kādu lekciju lūdzu ierakstiet to komentāros.  

633 14 56 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 56

0/2000

Milzīgs +

0 0 atbildēt

+par centību tulkojot :]

0 0 atbildēt

Izlasīju visu. Labs raksts

++ no manis ;))

0 0 atbildēt

+++

0 0 atbildēt

rofl

0 0 atbildēt

+++

0 0 atbildēt

mukt no fiziska konflikta nav forši aizmuksi atradīs tevi atkal - labāk ir kauties un poh vai uzvari vai zaudē

0 0 atbildēt

Pilnībā piekrītu shim tekstam...

Dzive ir smaga...

0 0 atbildēt

Piekriitu rakstam 50/50. Dazi punkti ir piemeeroti visiem cilveekiem, noapaljojot stuurus, taa lai dereetu visiem cilveeku tipiem. Daudzi ir ciiniitaaji, vinjiem depresija nav paziistama, vinji neapstaasies tad,  ja vinjiem atnjems maku, vai buus liekais svars. Shada maaciiba driizaak iedziitu vinjus apjukumaa, jo nenotiek tas kam butu jaanotiek.

Uzreiz jautaajumi: Kadelj pirmaa "reize" visiem buus katastrofa un veel nez kas? Kadelj neciiniities, ja tev uzbruuk uz ielas? Kadelj sarunu shovi ir slikti? Man piemeram patiik, kaa Domburs "jaaj" politikjus. TIkai jaamaak retorika un jaasaprot, kad tie daliibnieki lej uudeni un kavee laiku un kad saka patiesiibu..

0 0 atbildēt

Ir savas gudrības un arī savas aplamības.

0 0 atbildēt

tiešām .. perfekti uzrakstīts .. teiksim tā .. es dom'aju identiski ..

bet bija viens punkts par kuru domāju bik savādāk .. tas ir punkts 3. par fizisko sagatavotibu .. daleji piekritu .. ne .. vispar piekritu par visu .. ari es esmu viens no tiem kas sapno sadot pa pakalu kadam launajam ko protams esmu saskatījeis filmās , bet es atšķirībā no visiem citiem kas par to sapņo cenšos ko tādu attīstīt .. filmas kur man patik par slepenajiem aģentiem .. peimēram SALT, knight and day, james bond .. viss ir viens liels izdomājums .. bet kas tev neļauj apgūt kādu tādu triku ? kurš tev neļauj censties visiem spēkiem un tikt kādā aģentūrā ? protams viss tas pats kas filmā nebūs arī aģentūrās un tā tālāk .. kautvai palasiet atvaļinātu aģentu grāmatas ..  princips jau ir kā filmās .. tik tas notiek pareti .. un nav tā ka tu šausi visus tik nost =D 

tā aizpļāpājos un aizmirus ko gribēju teikt .. =D ā jā.. par 10 ..sociālās studijas .. taisnība vien ir .. tāds fufelis ka visi skraida un visus nošauj un ne reizi netiek sašauts (lai gan jaatdzīst mūsdienu filmās šī klišeja pazūd) ir katrā filma.. un ir tikai fantāzija .. BET padomājiet ..tas nav garlaicīgi būt bez iztēles ? man persōnīgi besī cilvēki kas skatotties the expendables vai SALT visu laiku piemin "tas nebija iespējams" "kā tad" "kkāds stulbums" "jā jā"  <-- šis man atgādināja troļļa runāšanu iekš RWJ video ...tas ir tizli .. es saprotu ka tas nav iespējasm ak viena sieviete ieies istabā un no lietām kas tur ir uztaisīs bazuku .. bet dārgie draugi .. vai tas nav sexīgi kad angelina jolie no paštaisītas bazukas izšauj samitrinātu lupati un ar savām apakšbiksēm aizklāj kameru .. e ? emotion high five everyone .. it wasnt funny ? ooukeej .. emotion <-- šis man vienmer paticis.. .. bet nu pasakat .. tas nav forši ? kad galvenais varonis par mata tiesu izglābj lidmašīnu no katastrofas .. kad pēdējā brīdi atrod ieroci .. un ienaidniekam beidzas lode .. un kad galvenais varonis izvairas no lodēm .. tas tak ir interesantāk nekā skatīties kā galvenais varonis taisot triku apgāžas un viņu sašauj .. i would be like --> WTF .. parodijas jau patīk visiem .. bet kad parastā filmā tā notiktu ..

un par to tēmu .. es pats pagaidām ar viena cita spoka palīdzību rakstu tādu kā stāstu .. tur ir par kādu aģentu .. un jauniņo aģenti kura tiek pieņemta misijā .. misija izvēršas dažādos šķēršļos un tā tālāk .. bet galvenie varoņi vairākas reizes tiek sašauti .. ienaidnieki ir profesionālāki .. un viņi nemirst kā medījusm medniekam .. btw i am cooperating with bucix

Eu bet čista ceru ka jūs visu izlasīsiet un izteiksiet savas domas .. a moš man vajadzēja taisīt trakstu  ? a bet nebūtu kā vajag .. lab .. atstāšu komentu te un gaidīšu uz atbildēm =)

0 0 atbildēt

Lielakā daļa no ta visa ir vecāku pienākums...

0 0 atbildēt

labsemotion

0 0 atbildēt

Pie tam vēl skolās būtu jāmāca, ja esi neglīts, tad tāds arī esi. kas var būt jaukāks, kad satiec foršu meiteni, viss notiek kā pa sviestu, bet tad pienāk rīts.... Tev blakām guļ briesmonis, nevis tā uzmeikapotā meitene :D 

1 3 atbildēt

ai

0 10 atbildēt