local-stats-pixel fb-conv-api

mans mazais auto.34

310 1

Biju vasara iegādājies auto Deawoo Tico. Auto nebija dargs. Auto ir aprikots ar 0.8 litru dzinēju ( 3 cilindri). Auto bija 1991 gada un paterina zina vins patereja 3 litrus uz 100 km bet tas bija pilsetas režīmā. Ārpus pilsētas paterins bija nedaudz lielaks ap 5 litriem.
Masinitei bija 12 collu diski.
Caurejamībam mašīnai bija loti laba jo kad biji medībās tad blakus dzipam pa aruma lauku braukt bija vieglāk nekā pašam dzipam. Tad nu luk. Ari rezerves dalas ir smiekligi mazas. Nomainot zobsiksnu ar galvas blivi, jauniem vārastiem un vārstu gumijām man sanāca 42 euro.

Reklāma
Reklāma
310 1 34 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 34

0/2000

Viss jau ir atkarīgs no tā, kur tu ar to autiņu brauc. Ja uz laukiem pēc kartupeļiem, tad vajag busu, ja savas miesas uz darbu un atpakaļ pa Rīgas ielām, tad ar tādu 0.8 bezmaz arī pietiek, jo nav jau jēga ar 3l. tik gaisu smirdināt.

0 0 atbildēt

Pats nesen pārsēdos no liela auto uz mazauto. Braukšana ir savādāka, uzreiz jūt inženieru haltūriņas, jo mašīņītes izsvarojums un piekares mezglu darbība acu mirklī jūtama ar sēžamvietu emotion Bet braukšanai ir cits smeķis. Man patīk.

0 0 atbildēt
Sper vāģis emotion
0 0 atbildēt

Laba spēļmantiņa, ar pašam gribētos tādu padzenāt, gnaju jautri no viņa spiest ārā visu kas ir. emotion

0 0 atbildēt

Masina negaja atrak par 140km/h  

0 0 atbildēt

All wheel drive ?

0 0 atbildēt

Parsati degvielas paterins arpus pilsetas ir mazaks neka pa pilsetu.Iespejams sai kastei maksimalais atrums ir 90 km/s tad visu laiku jadzen lidz atdurei?

1 1 atbildēt

Par autoru - analfabēts, par auto - pumpa.

1 7 atbildēt