local-stats-pixel fb-conv-api

Vēlētos uzsākt savu biznesu, bet cik reāli tas ir?77

251 2

Čau spocēni Latvijai ir pienākuši grūti laiki un ir grūti ik vienam. Ipaši mazajiem uzņēmumiem .Taču es vēlētos atvērt savu biznesu, respektīvi autoservisu.

251 2 77 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Es
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 77

0/2000

ja tu strādā viens pats, tad ir ok, ja starp draugiem irklienti, tad jau ir labi, ja ir draugi Lielbritānijā, kuri tur var iepirkt tev auto, tad ir super labi.  

3 0 atbildēt

Nu nezinu, nezinu negribu heitot, bet gruts bizness. Bet ja tev tas patik dari to un viss izdosies, bet bus vajadzigs, lai saktu nopelnit.

3 0 atbildēt

Tas viss, protams ir ļoti apsveicami, ka gribi darboties, BET....

1) Rēķinies ar to, ka Tev nepārtraukti būs jāmācās, jo tehnoloģijas iet uz priekšu, drīz būs autiņi, kas remontēsies tikai ar kompju palīdzību, tur ar pāris atslēgām un veseri cauri netiksi. Varētu teikt, ka tieši tāpēc es vairāk orientējos uz kuzavu remontu darbiem, kaut gan arī tur ir visvisādi jaunumi ik pa laikam. Pats arī vēl visu neizprotu. Mācos.

2) Jau kaut kur zemāk bija minēts, iesākumā labāk strādā neoficiāli, lai salasās klientu loks, un tad, kad par Tavu iestādi būs izplatījušās pozitīvas atsauksmes, var sākt domāt darīt kaut ko tālāk jau oficiāli. Arī es pa savu garāžu darbojos, tā teikt, pa kluso ar savu klientu loku aiz slēgtām durvīm, un pagaidām arī necentīšos ko mainīt šinī sakarā.

Man sākumā, kad pa savu darbnīcu sāku šeptēt, tika sacīti šādi vārdi: ''Atceries to, ka, ja trīs gadu laikā biznesā (vienalga kādā) nebūs augšupejas - met mieru, jo tad arī nekas prātīgs nebūs.'' Pats neņemšos spriest, kā tur ir, darīt ir ko, nu un labi. emotion  

Katrā gadījumā, ja ir iemaņas ar autiņu remontu un vēlēšanās strādāt - uz priekšu, es ar visām četrām par! Tikai atceries, nekas nav tik vienkārši, kā no malas izskatās. emotion Veiksmi!  emotion  

2 0 atbildēt

Ja interesē konkrētas lietas par servisu raksti privāti, apskaidrošu kas un kā notiek. atbildēšu uz konkrētiem jautājumiem ko kur ņemt un kā tas strādā. neredzu jēgu šeit komentāros kaut ko rakstīt.

2 0 atbildēt

reāli man ir vismaz 40 000 tukstoši bet nezinu ko ar tiem iesakt. Izšķērdēt negribu....varbūt pārpirkt kādu Sia...nezinu.. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Savāc mantiņas un aidā uz labākām zemēm. Tev vismaz ir starta kapitāls lai aizmuktu no šīs dieva pamestās vietas.  Ir tāds teiciens radies,- Ja brauc uz Latviju neaizmirsti paņemt trepes, jo no šīs bedres ir grūti tikt ārā!

4 2 atbildēt

Labāk audzē marehuanu lielos daudzumos,nopelnīsi vairak nekā 1 Rīgas serviss pa gadu! emotion 

2 0 atbildēt
Bet nu jā kopumā man starta kapitāls ir 40 000 euro.
2 0 atbildēt

doma laba,tikai par procentiem reāli brauc auzās ,tagad par tādu var teikt,ka nav.. nolikt 40 000 un saņemt 20€ gadā,labākajā gadījumā nav nekādās jēgas

1 0 atbildēt

vienīgais reālais bizness, ko var ātri uzsākt un nav vajadzīgas lielas izmaksas ir etsy.com rokdarbu tirdzniecība uz ASV. Maksā 60 eiro mēnesī valstij un tirgo cik gribi

1 0 atbildēt
Bet kāds garants ka mani neapčakarēs kā mazo. Jo servisu ar pacēlju vins grib lai taisu uz viņa zemes. Tā nebūtu apkrāpšana?
1 0 atbildēt

Tev noteikti vajag pamēģināt un saprast, cik grūti vai viegli tas ir. Galvenais arī ir pašam saprast vai tas ir tieši tas veids, kā tu gribi pelnīt naudu.

Protams, būs cilvēki, kas noliks tavu ideju, minot Latviju kā sūdīgu valsti, kur celt augšā biznesu, bet saproti, ka tas viss ir tikai tavai pieredzei - pamēģināsi, nesanāks, mēģināsi vēlreiz!

1 0 atbildēt

Īsāk sakot Latvija ir nožēlojama valsts, kur nauda ir tikai politiķiem un viņu draugiem un ģimenei. Pārējie skaitam kapeikas.

~ātri jābrauc prom.

3 2 atbildēt

Diploms jau auto netaisa, taisa cilvēks.. 

1 0 atbildēt

Nu ja tev viss ir tad vari sākt taisīt kāda pilsētā kur konkurence ir maza. Rīgā nav jēgas, kā arī citās palielās pilsētās.

0 0 atbildēt

Visu cieņu,bet ar tādu attieksmi un domāšanu tu noteikti tālu tiksi...

Mēs paši nosakām, kas mēs esam, ko mēs daram un ko gribam savā dzīvē sasniegt. Loģiski, ka tie, kas noliek gan sevi, gan citus un neriskē, dzīvē nekur tālu ārpus netiek.

0 0 atbildēt

Varbūt tev ir taisnība, bet vidējam latvietim nav naudas, lai izmantotu tavus uzņemuma pakalpojumus, tāpēc arī jaunie biznesi un uzņēmumi Latvijā parasti izgāžās. Šeit vienkārši nav tirgus, nav pieprasījuma, turpretī, ārzemēs ir būtiski lielāka mērķauditorija, kur arī uzņēmums spētu augt un pelnīt.

0 0 atbildēt

Ja baudies zaudēt kapitālu, kas tev ir, iesaku pamēģināt interneta biznesu. Vari paguglēt angliski, kas tas tāds ir. Parasti vajag mazu naudu, lai investētu daudzās idejās.

0 0 atbildēt
Pareizi raksti, bet te garāžas servisa tips neder. Garāžas servisos cilvēks PATS strādā uz sevi. Bet te pats autors auto neko nejēdz, grib lai strādā cits.
0 0 atbildēt

"

Nomaimīt šotkām motoru, piemetināt izpūtēju, nomainīt eļļu, pàris spuldzes ieskruvēt - tas nav autoserviss

" - Kas tad tas ir? Restorāns vai?

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »