local-stats-pixel fb-conv-api

Turpinam gatavošanu.34

Pēdējais piegājiens un tad jau virsbūves krāsošana. Praktiski ar katru detaļu ir jārisina savas problēmas, vietām krāsosts pa nematētu, vietām krāsa slāņojas nost vai vecie špalteļi plaisā... kopumā ir ko padarboties lai pie puslīdz jēdzīga rezultāta tiktu.

Lielums sagatavots un apkrāsots, atliek plastmasas ( bamperi un moldingi ) , daži sīkumi un aizmugurējais vāks kurš arī ir no cita autiņa paņemts. Bija doma ātri arī virsbūvi nokrāsot, pat spoks Ralfs HBK ciemos atbrauca uz krāsošanas procesu, palīdzēja nolīmēt virsbūvi, bet viss ievilkās, galvenā bēda tomēr bija, ka garīgais un jauda galīgi nolaidās, un tā arī palika, nenokrāsota.

Visam vajag iedvesmu, arī krāsošanai, kad galva dulla, labāk neķēpāties. Atliek gaidīt kad iedvasmas mūza pareizo vaigu parādīs un tad jau viss notiks.

« 1  2  3 »
816 2 34 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 34

0/2000

Jābrauc pie Sašas ņemt arodu. emotion

11 0 atbildēt

Nevajag lasīt/skatīties rakstu, kad jau iemetu +. Visus Sasha's rakstus izskatījis esmu, jo reāli patīk ko cilvēks dara.. Tā turpināt, un turpini likt rakstus, lai ir ko beidzot paskatīties. emotion

4 0 atbildēt

Baigi labi, Gribas redzēt gala rezultātu emotion

4 0 atbildēt

Būs pat labāk kā no rūpnīcas emotion

3 1 atbildēt

Saša kā vienmēr elementā..... Jāteic ka man skauž ka cilvēkiem ir tāda pacietība šrubēt to mašīnu.emotion

2 0 atbildēt

Pa Hārdo!

2 0 atbildēt

Vai Tu dienas gaismu vēl kādreiz arī redzi?

2 0 atbildēt

Vienkārši super, būtu man bijuši līdzekļi un iespējas savu c4 tā apstrādāt un apčubināt. emotion

2 0 atbildēt

Kā vienmēr +

2 0 atbildēt

emotion 

2 0 atbildēt

Varbūt ne gluži pa tēmu, bet gribēju jautāt, vai šim te modelim ir iespējams izņemt orģinālo priekšējo stiklu to nesabojājot?

1 0 atbildēt
MJ avatarsMJ

He, he skatos un domāju, ka īpašnieks laikam līdz Audi finišam gaida un skaita pat sekundes, gluži kā bērns gaidot z-svētku vecīti ziemīšos! :D 

2 1 atbildēt

Bet vai atmaksājas celt tādu dinozauru? Ja nu vienīgi sev.

1 0 atbildēt

Krāsas patēriņš šinī situācijā nav saistīts ar grunts krāsu, krāsa ir jāklāj tik cik nepieciešams normāla klājiena iegūšanai, lai tas nespīd cauri. Šeit neiet runa par vāji sedzošajām krāsām kurām ir nepieciešams apakšā klāt speciālu  gruntstoni.

0 0 atbildēt

Koļa, Koļa !  Labāk būtu paklusējis....  emotion  Ceļu tos rakstus par kādu tēmu uz to brīdi tiek saņemti visvairāk jautājumi.  Ja nerubī fišku, labāk vispār never manus rakstus vaļā, ir tāda iespēja kā tos nobloķēt lai nerēgojas.

0 0 atbildēt

emotion  Tieši tā emotion

0 0 atbildēt

Esmu bjis Hondas, tāat ir citrons.

0 0 atbildēt

Tgd jāsāk štukot, mošk savu autiņu arī pie piekrāsošanas vest pie Sašas emotion

0 0 atbildēt

Tadu grabazu uz talmetu vajag jau sen dzit..

1 2 atbildēt

Nepis pratu,ved uz Tolmetu!!

0 15 atbildēt