local-stats-pixel fb-conv-api

T72B3 – Krievu tanks pret ķieģeļu sienu, kurš kuru?!39

605 3

Krievu tanki izsens ir izslavēti ir savu izturību, pārgājību un tehnoloģijām kādām rietumos analogi nav un nebūs. Bet kas notiek kad ar šādu tanku iebraucot sienā? Šāds notikums gadījās nesenējas armijas mācības, kad kāds tankists nenovaldīja tanku un iebrauca sienā. Un tos, kurus īpaši uztrauc vai ar šiem tankistiem viss bija kārtībā (zinu, ka tādi ir) tad jā, pavisam droši viņi varēs braukt tūrisma ekskursijas uz Ukrainu. Tiesa ne ar šo tanku!

605 3 39 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 39

0/2000

Kartona un sūda sakausējums, kuram pasaulē nav analoga.

1 0 atbildēt

Priekš kam mums vajag tanku mēs kaut kam taisāmies uzbrukt? Tanks ir uzbrukuma tehnika!

1 0 atbildēt

Apsties kā tērauds ir saplīsis viņš nav rūdīts un tas nozīmē ka tas ir trausls un šķembu fugasam jau būs vienalga cik bieza ir bruņa... 

1 0 atbildēt

Kārtējais raksts atstāj daudz miglainu iespaidu... tanks ir , bet kur ir siena, cik bieza siena ? un vai ta ir siena vainiga ? es ari varu nobildet muzeja 40 gadu tanku un pierakstit ka tas ir jaunakais modelis armata.... un visi iereks ka neko jaunu nevar izdomat... pec foto  var redzet ka stobrs ir vesels... varbut ta nebija siena ? Bet varbūt tas bija kāds armēts bloks kādi ir apmācības kuram cauri nu nekas neizies ?

2 1 atbildēt

Brīvība ir atņemta pret ''drošību'

1 0 atbildēt

Iespaidīgi. emotion

0 0 atbildēt

Labs sarkasms...

0 0 atbildēt

Es video gaidiju emotion

0 0 atbildēt

 emotion 

0 1 atbildēt

vispar bija uzjautrinosi redzet dazas epizodes no ukrainas karina (prieka isteniba tur nekada, tas ir sarkasms), kur visi baigi nopietniem giimjiem saudas ar kalasnikoviem, brauka ar tanciniem un ta. bet tad , viena jauka bridi krievi epizodiski pielietoja kaut ko no nedaudz jaunaka arsenala, parko publiski nekur nekas nebija zinams. vai kads atceras kas par breeku sakaas? sudi bija tadi, ka krievi ar to suda "nedaudz jaunako" brunojumu ukrainu spekus izsmereja ka sudus pa sienu. un atkartosos - runa tiesam iet par tikai nedaudz jaunaku un nedaudz labaku brunojumu. nav gruti iedomaties pec ka tas karins izskatitos, ja tur kads pa nopietnam nolemtu pieiet tai lietai, bet ta jau ir cita tema.

1 3 atbildēt