local-stats-pixel fb-conv-api

Pulēšanas momenti.104

Raksts Pacelts ! Sveiciens spokiem entuziastiem, kā arī visiem pārējiem! Nedaudz parādīju pulēšanas procesu, tagad uz vēstuļu jautājumiem nejaudāju atbildēt, nekas cits neatliek kā rakstiņu uzcept.
Esmu tikai nesaprašanā, likt rakstu sadaļā Auto (tur jau tā visu piedrazoju), vai pie praktiskā Spoka, šis raksts vairāk derētu praktiskajiem Spokiem, bet manuprāt dzelžumīļiem noderētu tomēr vēl vairāk.
Ne katram ir pieejama pulējamā mašīna, tādēļ mēģināšu parādīt kā veikt pulēšanas procesu ar roku. Tas prasa daudz enerģijas, bet nelielus finansiālus ieguldījumus, kam ir uzņēmība un krampis kaulos, tas to lietu paveiks neiespringstot. Saņēmos un atcerējos jaunību lai Jums nodemonstrētu manuālo procesu, kādreiz tā bija ierasta lieta. Ar laiku cilvēks izlaižas, es arī neesmu izņēmums, bet lietas labā ko tik neizdarīsi. Metu slinkumu pie malas un ķēros vērsim pie ragiem:

http://s1270.photobucket.com/user/Aleksandrs59/media/Pular_roku_xvid.mp4.html

Vislielākie kreņķi parasti ir švīkas un skrambas, uzreiz jau neskriesi pārkrāsot detaļu, bet lai tā skāde acīs tā nekrīt un lai neiemetas ruslans, sāpi nedaudz var mazināt. Dziļo švīku aizmānīšana :

http://s1270.photobucket.com/user/Aleksandrs59/media/shvikas_xvid.mp4.html

Visvairāk krāsojums cieš no automātiskās mazgāšanas ar birstēm, tiek iedzītas miljoniem mikro švīciņas kuras saulē pēc tam vizuļo, it īpaši tas ir redzams uz tumšas krāsas autiņiem. Vislabāk pulētu autiņu ir mazgāt ar rokām, ar tīru ūdeni un švammi. Pulēta virsma ir tik gluda, ka ceļa mēsli pie tās nepieaug un viegli nomazgājas.

http://s1270.photobucket.com/user/Aleksandrs59/media/Virsmas_xvid.mp4.html

Vēl viens momentiņš ir pāreju salaišana pie krāsošanas. Lai nebūtu redzama krāsas pāreja, es darbojos pēc tāda rincipa kādu parādīšu šajā klipā:

http://s1270.photobucket.com/user/Aleksandrs59/media/paarejas_xvid.mp4.html

Vēl par procesiem neliels ieskats bildītēs, aptuvenam priekšstatam.

« 1  2  3 »
837 5 104 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 104

0/2000

Es gribeju uzjautat, tajas vietas kur piekraso lako ari pa virsu, vai ta krasa uzreiz ir spidiga?

0 0 atbildēt

Man ir laikam tāds visai nesvarīgs jautājums: nesen (netīšām, zvēru;D) nolauzu savam mopēdam spoguli ( nu, atpakaļskata vai kā viņu tur sauc) - tie elektrības vadi tur ir tādi paplīsuši, bet izskatās ka ar veco, labo izolentu viss būs kārtībā!:) Man tur līst pašai klāt vai tomēr iedot kādam sataisīt?

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Pirms to visu dara, veselīgāk nav mašīnu kārtīgi nomazgāt?

0 1 atbildēt

Eu sasha, vai vari piekrasot man Audi s8, noskrapeju bamperu braucot garaza

0 2 atbildēt

Paskaties ci ktev mīnusu komentāriem visi tevi ienīst! 

1 4 atbildēt

Tu, man liekas, sāc konkurēt ar Ainiss13:D

0 3 atbildēt

Sašam droši varētu uzticēt kādu vecu un retu automobiļu restaurāciju. :)

9 14 atbildēt

sekojiet man es esmu gudrakais cilveeks spokos. luudzu! mcaaaaaaaa :*

0 8 atbildēt
« 1  2  3 »