local-stats-pixel fb-conv-api

Piekrāsošana.72

Raksts pacelts ! Sveiciens spokiem, bija jautājumi par piekrāsošanu, parasti piekrāsojot metāliku vai pērli rodas redzama krāsas pāreja zem lakas, dažreiz dēļ kādas nieka skrambas ir jāpārkrāso visa detaļa, lai klājiens būtu vienmērīgs un nebūtu redzama piekrāsojuma vieta.
Tā nu man sanāca arī pašam pielietot piekrāsošanas tehnoloģiju. Reāli, Nothing Special, bet aptuvenam priekšstatam uzbliezu rakstiņu, ceru kādam noderēs. Stāsts sākās ar viena Spoka vēstuli, ir apskādēts auto bet pēc nedēļas jābūt uz Amerikas Auto salidojumu kas notikšot nākošās nedēļas beigās. Cik sapratu, tad cietušas ir durvis, bampers, kurš jau ir salīmēts (sametināts ar speciālu lodāmuru) un nedaudz apskādēta haube. Nu kas tur, trīs detaļas, nedēļa laika, jāķeras vērsim pie ragiem, jārauj augšā, vēl jo vairāk ka arī pats auto saimnieks metas cīņā iekšā un piedalās procesā.
Aizgāju no tēmas, runa par piekrāsošanu. Širma ciet, bet uztaisīju uz dullu galvu arī video:

http://s1270.beta.photobucket.com/user/Aleksandrs59/media/Piekrasoshana.mp4.html

Mēģināšu apstāstīt to pasākumu arī pie bildītēm. Iespējams liels bezsakars, ne jau dēļ tā ka nedaudz tika paņemts acu gaišumam, bet dēļ tā ka reāli maucām septiņas dienas pa sešpadsmit, astoņpadsmit stundām. Materiālam izmantoju detaļu kuru nolēmu saveidot jau krāsošanas procesa pašā priekšvakarā, iepriekš pat nedomāju to krāsot, jo uz kopējā fona to skrambu pat nepamanīju.

« 1  2  3  4  5 »
1386 4 72 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 72

0/2000

Perfekti

2 0 atbildēt

Kas ta tur tajā 3. bildē pa kreisi?emotion

2 0 atbildēt

čista zelta rokas...komentāri ir lieki.

2 0 atbildēt

Velviens no tevis labs raksts gaidīšu nākamo!emotion

2 0 atbildēt

Runa neiet  par mašīnu, raksts ir par procesu ;)

1 0 atbildēt

+ par rakstu bet tie nagi !!!!!

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
Sveiks! Tev kaut kur nebija raksts par špaktelēšanu, jeb es kaut ko jaucu? Tas process ir visai nepateicīgs manām līkajām rokām, reizēm izdodas smuki, citreiz atkal pēc slīpēšanas, pārbraucot ar roku, liekas, ka ir okei, bet pārlaižot ar krāsu, tā uzmanīgi ieskatoties, ir redzami tādi nelieli kropļojumi tieši gar vietām, kur beidzas špaktele... Īsāk sakot, špaktelētā vieta krāsā kļūst redzama.emotion
0 0 atbildēt

Jautājums Sašam par krāsu toņiem. Raksti, ka tumšāk/gaišāk var panākt ar spiediena maiņu- puslīdz skaidrs. lielāks spiediens -gaišāks, zemāks-tumšāks,(bet vēl jau atkarīgs no ****oles- katrai jāizkož tas pūtiens). Saprotu, ka vispār tur ir ko ņemties lai trāpītu tonī. Piedevām krāsu kartiņu uzpūšot tā ir arī jānolako, lai saprastu krāsu, vai ne? Vēl kur citur pieminēji pie hameliona krāsas, ka bija ļoti grūti panāk īsto toni, un vēl pieminēji temperatūru. Tā ir detaļas vai krāsas temperatūra, kas tiek mainīta? Vari pakomentēt?

0 0 atbildēt

Sasa tu esi monstrs :) Tā tik turēt. emotion

0 0 atbildēt

Jautajums, veicu nelielu piekrasosanu durvim, viss izdevas lieliski, tik vinas ir nedaudz matetas ta ka, spid utt, bet kad ar pirkstu brauc pa virsmu, jut ka ir tomer bik grubulis, vai to ir iespejams kaut ka nopulet?

Paldies!

0 0 atbildēt

Basislack Farblos jāļauj nožūt vai uzpus Basislack Farblos un pēc iespējas atrāk krāso ?

0 0 atbildēt

ehh.. biju gaidījis kkādu pontiac firebird vai kko smuku, izlasot par amerikāņu auto saietu 

0 0 atbildēt