local-stats-pixel fb-conv-api

Pārtapšana... Latvijā.98

Kuram gan nav ātrums asinīs? Kurš Letiņš gan negrib būt rallists? Tā, kaut kur deviņdesmito gadu vidū, čaļiem radās ideja un viņi ķērās pie realizēšanas.

Kā materiāls tika iepirkts ielinieks - jauns, nobliezts ar minimālu noskrējienu Ford Escoprt Cosworth 2000XR. Projekts bija uzcelt N4 grupas rallija mašīnu un pat nobraukt Somijas ralliju.

Tika nomainīts viss. Pārlasīts un nomainīts ritošais, iemetināts drošības karkass, uzstādīta ugunsdzēšamā sistēma , vienvārd sakot viss tika sataisīts atbilstoši N4 sporta automašīnas tehniskajam prasībām. Dzinēju sūtīja uz Somiju uzķīlēšanai, jaudas palielināšanai un pārbaudei uz jaudas stenda, jo uz vietas Latvijā tanī laikā tas nebija pieejams, jo tāda vienkārši nebija. Bundža tika sariktēta un man nācās pielikt roku, lai dabūtu to visu jēdzīgā izskatā. Visi jau gribēja lai ir pa smuko, kā ne kā projektiņš tanī laikā izmaksāja normālas privātmājas apmērā.

No tā laika atradās man dažas bildes. Neviens neiedomājās, ka varētu iemūžināt visu procesu pa etapiem, tādēļ parādīšu tikai to kas saglabājies manā arhīvā. Bildes kaut kā noskanēju, kā sanāca tā jāņem par labu.

1875 7 98 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 98

0/2000

Ūsainas onka mašīnas krāsu pieskaņoja savai jakai emotion

2 11 atbildēt
« 1  2  3 »