local-stats-pixel fb-conv-api

Neliela profilakse.66

Rakstiņš pacelts. Konkursā nepiedalos, bet rakstiņš jāuzcep. Tuvojas sāļu sezona, automīļiem tie ir gan prieki, it īpaši pakaļas un pilnpiedziņas faniem, gan kreņķis, pavasarī uz auto virsbūves nākas konstatēt nesmukas lietas ( rūsas izskatā).

Kā saka, kamanas gatavo vasarā... tā arī autiņu laicīgi der nedaudz profilaksei apčubināt kamēr vēl ir jauks un patīkams laiciņš. Ideālais variants ir ja uzreiz galīgi jaunam autiņam veic antikorozijas apstrādi, bet braucot, it īpaši pa grants ceļiem, šā vai tā vietām krāsa tiek nomizota. Ir variants, vismaz ar kādu grunti, konservantu vai mastiku plikās metāla vietas apstrādāt, bet labāk tomēr kārtīgi savest kārtībā un piekrāsot.

Katrs cīnās savām metodēm, citam pie kājas visas izvirtības, galvenais lai uz priekšu iet, cits tomēr rūpējas par savu dzelzs draugu un tādejādi arī autiņa mūžu nedaudz pagarina. Ienācās man te viens samērā svaigs materiāliņš, nācās nedaudz roku pielikt lai nākošo ziemu autiņš varētu pieklājīgi pārziemot, par to arī stāsts.

« 1  2  3 »
615 4 66 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 66

0/2000

Kas par vainu ja motoram eļļas uzpildes vāciņš kratās ? Motora nebija jābūt tādam kā vakumam ? emotion

0 0 atbildēt
Kurā pilsētā tevi var sastapt? Vai tālu no Smiltenes?
0 0 atbildēt

Autor, tu savas māsinas projektē vai kas tas skaitās vai citu personu? Varētu manu veco autiņu projektēt :D  Man ir tāds kads nevienam šeit spiekiem nav:D (mitsubishi Sapporo 1978)

0 0 atbildēt

hmm 

varat kaads pateikt kā apskatities kas ielika miinusu ja tev ir tas minusu skatiitaajs :D?

0 0 atbildēt

Klau, pulēšanai fleksis der, vai apgriezieni pa lielu??

0 0 atbildēt

skatos saša ar glasuritu ņemās? ūdens bāzi esi mēģinājis?

0 0 atbildēt

Saša palīdzi - Vēlos nokrāsot savu velo. Lieta tāda ka man viņs takā ir Kalnu ritenis ,bet viņam jau ir gadi nopirku apmeram pirms 5 gadi tad viņi bija modē,bet nevis jau par to ir runa. Viņs tur ir nostāvejis lietu apaudzis ar apiņiem visur rusa. Gribu nokrāsot un nomainīt dažas detaļas ir arī izsitumi emotion .

Ko tu man ieteiktu? Neesmu krāsojis agrāk. Gribās lai ir maksimāli labi. Kā saprotu tas nau tik viegli.

0 0 atbildēt

Saprotu, ka Tavs klientu loks ir ierobežots, bet interes pēc cik varētu izmaksāt VAZ 2107 pārkrāsošana? Krāsa varētu būt kaut kas līdzīgs Marakesh Brown!

0 0 atbildēt

Ā, bijušā klases biedra autiņš  :D Neticās ka džeks ar tādu brauc :D 

0 0 atbildēt

Jautājums Sasham. Kāpēc tās eko krāsas ir sliktas, šai mašīnai jau tāda bija uzkrāsota?

Ja nerunājam par krāsošanas tehnikas niansēm, vai tā sliktāk aizsargās autiņu no rūsas u.c. ietekmēm kā krāsas uz šķīdinātāja bāzes?

0 0 atbildēt

Un cik šāda profilakse aptuveni maksā?

0 0 atbildēt

kā ir ar skābajām gruntīm, pēc tehnoloģijas laikam jāpārklāj nedēļas laikā, ja nē - jāņem pilnībā nost un pa jaunu? bodē redzēju skābās grunts pusamatieru variantu - parādījies mipes aerosola baloniņš ar skābo grunti, nav gadījies izmantot, varētu būt ērti lietot?

0 0 atbildēt