local-stats-pixel fb-conv-api

Nedaudz rūsiņa... Mersītis, III. daļa.52

Starts iedots, tagad tik jāturpina, atpakaļceļa nav. Protams, gribētos visu pamatīgi un kapitāli sataisīt, bet dzīvē parasti tā nenotiek, ir jāmeklē kaut kāds zelta vidusceļš, parasti jau visi labie nodomi tieši projektiņa budžetā atduras un tādā gadījumā ir jālāpās un jāknapinās kā sanāk, par kaut kādu peļņu vispār var aizmirst, diez vai pat galarezultāts sniegs kādu morālo gandarījumu un baudu, bet kas jādara, tas jādara. Galvenais, lai ir saturs un nav kauns cilvēkos ar tādu autiņu rādīties. Visvairāk jau žēl izniekotā laika, pa to starpu varētu daudzas reālas lietas sadarīt.

Dienas iet, rezultātu neredz, turpinu savu darbību pie drauga brāļa autiņa, visa darbafronte nav pat vēl apzināta, kad atjauks to dzelzi kārtīgi, tad arī atklāsies reālā bilde, pagaidām uzspiedīšu uz sāpīgākajām redzamākajām vietām, lai lieki kreņķis nav jāķer.

Iepriekšējā raksta daļa : http://spoki.tvnet.lv/automoto/Nedaudz-rusina-Mersitis-II-dala/756132

Nākošā raksta daļa : http://spoki.tvnet.lv/automoto/Nedaudz-rusina-Mersitis-IV-dala/756247

« 1  2  3 »
473 0 52 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 52

0/2000

klausaties dzeki cik jūs ņemat par darbiņu?

0 0 atbildēt

es kaa autocensonis gribetu jautat, kaada jega vispar to sapuvenu tur celt augsaa? tak vins sapuvis no vienas vietas.

0 0 atbildēt

2 mēnešu drāziens 500 eiru dēļ emotion Izskatās, ka esi pasācis ar labdarību nodarboties, jo iepriekš minēto ciparu Tu nopelnītu arī pa nedēļu, ja pat ne pāris dienās.

Kad nākamo reizi parādās tāds:"Man te nedaudz rūsiņa", lai pats 3.14ās pagalmā. Palīdzēt var arī ar padomu + pie reizes auto īpašnieks pats kko iemācīsies emotion

0 0 atbildēt
Kā pa Ogri iet? emotion Remontdarbnīcu atvērt negribi?
0 0 atbildēt

Un tādu māšinu lietoto auto tirgū ir gandrīz 80 % ... Bail pirkt vispār kaut ko. 

0 0 atbildēt

Zaljsh mersis - aaraa metams mersis!

2 3 atbildēt