local-stats-pixel fb-conv-api

Manta procesā.61

Kopā ar braalluku pieķērāmies klāt Mantas projektiņam, kaut ko daram, bet praktiski nav nekā interesanta ko parādīt. Kopumā neks interesants pagaidām nenotiek, absolūta rutīna, jāiepazīstas ar materiālu, viss jāaptausta, jāapskata un jāpagaršo. Cik tad ilgi staigās apkārt, ar kaut ko ir jāsāk, ar loriņiem kaut kādā skaidrībā tikām, tagad jāņem priekšā bundža. Sākām ar aizdomīgo vietiņu palūkāšanu, uzgājām vēl arī dažus samērā nepatīkamus momentus...

Nekas nav tā kā sākumā izskatās, optimisms nedaudz noplaka. Visu grīdu un apakšu brāļuks jau kādu laiciņu iepriekš bija pārmetinājis, domāju ka ar metināšana cauri, bet nācās tomēr arī metināmo izmantot, neko darīt, kas jādara, jādara. Mēģināšu pielauzt braalluku arī par virsbūves metināšanu rakstiņu uztaisīt. Tagad jāsāk drāzt vecie kultūras slāņi un jāliek jauni visrū, pats par sevi nekas nenotiekas, gan jau ieiesim sliedēs un Mantas projektiņš pamazām aizies arvien lustīgāk.

« 1  2  3 »
507 0 61 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 61

0/2000

Badass opelis

2 0 atbildēt

gaidu turpinājumu.emotion

1 0 atbildēt

Autokrosā piedalīsies?emotion

0 0 atbildēt

Saš, pa velti takš to nedari?

0 0 atbildēt

Kādēļ paneli neņemiet arā?

0 0 atbildēt

darba drošība vienkārši norauj 24. bildē... bet kā saka, kas neriskē, tas nedzer šampanieti...emotion

0 1 atbildēt

Pa cik notirgosi man kad būs pabeigts?

0 4 atbildēt

tik loti prasas priekshu atpakal uz orglinalu ,lai lampas plakanas ,vai kaut apaljas uzlikas likt :) un aizmuguree likt orginalos lukturus :)

0 8 atbildēt