local-stats-pixel fb-conv-api

MANTA nolakota.114

Nu gan uz beigām sapinos meistarībā, katastrofa ar elektrību galīgi no sliedēm izsita, bet neskatoties ne uz ko Mantas projektiņš jānoved līdz skaistam finišam. Ar vadiem tiku skaidrībā, iepirkām arī papildporciju krāsas un laku, arī nervi atlaida un tagad var likt jaunu bildi iekšā.

Turpat jau vairāk kā nedēļu pa virsu ieplānotajam procesam ņemamies, bet nobeiguma kā nav, tā nav. Tagad saņemamies un taisam pēdējo piegājienu krāsošanai, tiks ar to galā, tad jau saldais ēdiens, pulēšana un sīkumu uzstādīšana. Citi projektiņi arī virsū nāk, braalluks jau kā pierakstījies pie manis dzīvo, ja tā turpināsies, no savas mājas grāmatas drīz tiks izrakstīs par tik ilgu prombūtni.

« 1  2  3 »
1163 2 114 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 114

0/2000

....var pateikt saprotamak, man pilnigi pohuj ko jus darat, man nepatik.

0 5 atbildēt
Un tagad nokrāso savu riteni tādās pašās krāsās!
0 5 atbildēt

Vispār kam tas opelis ir, tā isti nevar saprast. Jūs ar braalluku taisat viņu kautkam citam, vai arī tas ir braalluka opelis ? Ja jus taisat kādam citam, tad tā opeļa ipašniekam kauns. Saprotu nevisi visu prot, bet tomēr vajadzētu vismaz palidzēt pašpaktelēt un paslīpēt. Kā ari  visticamāk Opelis bus ielikts kāda forumā ar teikstiem "skat ko ES uztaisiju" emotion Tādi ir redzēti ari audi-style.lv forumā,  Mašinu uzfrišina servisā, bet apraksta Es izdariju to un šito Es nokrāsoju to un to. Nenosodu tādus, bet uzskatu, ka jābut godīgam un aprakstā jāraksta "pats neko nedariju visu izdarija meistari, es tikai braucu un lielos." emotion

2 9 atbildēt

zadalbal ar savu suda opeli

0 10 atbildēt

huiņa

0 10 atbildēt
« 1  2  3  4 »