local-stats-pixel fb-conv-api

Ķīnieša pārvērtības81

Iegādājos motorolleri un sanāca tā , ka viens kadrs nedaudz nojājās uz sāna. Tika noskrambāti kreisās puses plastmasi, bojāti sliekšņa plastmasi, nolauzta aidedzes atslēga, saliektas priekšējās dakšas, pārsista riepa un nolauzts bagažņika stiprinājums. Pats braucējs arī reanimācijā. emotion Un es domāju ka ar 50 cm³ motorolleri tā nevar izdarīt. emotion Tā nu es izdomāju ka ir nepieciešams gan vizuālais, gan motora kapitālais remonts. emotion Diemžēl nav attēla kā motorolleris izskatijās pirms remonta.

798 10 81 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 81

0/2000

Paldies ka pamaniji, tik tiešām ja nemaldos 4. reizi. Nu tad uzkūdiji un turies, ap pusnakti būs jauns raksts ar vel nebijušu projektu emotion Tā ka turies Čiekur!

0 0 atbildēt

Krāsot jau gan varēji  vismaz uz tām betona plāksnēm nevis smiltīs. un izskatas ka esi limējis ar silikonu vai kādu unversālo līmi no plastmasu. Vislabākais būtu bijis tad, ja tu būtu viņu sakausējis, un šuvei pa virsu uzklājis stiklašķiedru Un tie vārsti ari tajā pilsētā nemaksā to kosmosu. Savam bijušajam rollerim kad mainiju, abi 7 ls izmaksāja (3.50 katrs)  Bet  tā visā visumā veselīgi padarbojies emotion

1 2 atbildēt

Skaisti nokrāsoji trotuāru.. Grūti apakšā avīzi bija palikt? emotion

3 6 atbildēt

krāsot smiltīs, motoru zemē jaukt   emotion Sorry, bet smird pēc laukiem un darba kvalitāte arī tāda čābīga izskatās. 

1 6 atbildēt

4. Solīgāk,nevis Zolīdāk

1 8 atbildēt

mesls

2 14 atbildēt
« 1  2  3 »