local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc man patīk ASV autiņi? (Audi, BMW un Volvo faniem labāk nelasīt)60

465 26

Sveicināti, visiem.

Man vakar kāds pzīstams vīrietis paprasīja: " Kāpēc tev patīk jeņķu autiņi? Viņi taču stulbi! Labāk kāds Audi."

Nav svarīgi, ko es atbildēju. Vairāk svarīgi ir paskatīties dažas bildes. Iedomāsimies, ka es gribu nopirkt autiņu. Es eju uz salonu un skatos. Ieeju Chevrolet salonā. Paskatīsimies autiņus, kas ražoti 2016.gadā.

465 26 60 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 60

0/2000
Ok, salīdzināji. Varbūt, tam pašam Audi, BMW, Volvo dizaini ir vienādi. Bet, paskaties, kas darās tām amerikāņu mašīnām zem lētajām plastmasām.. Nekā. Dažiem rijīgi v8, kuriem sacai litrāžau ir neadekvādi zems ZS daudzums. Tas pats attiecas uz piekari un komfortu. Ne velti, Chevy, laižot klajā savu jauno Stingray to testēha Nordšleifē - Nirburgringā. Tikai tādēļ, lai tas vispār izņemtu līkumus un varētu sacensties ar Eiropas sporta auto. Tas pats attiecas ar pārējo auto segmentu. Ja sanāk iesēsties cryslerā vai tāda paša gada, līdzīga modeļa eiropietī jutīsi aršķirības. Bet, par gaumi nestrīdas. Tas ir mans viedoklis. 😉
2 0 atbildēt

Ja man būtu privātais benzīntanks, es arī labprāt brauktu ar amerikāni  emotion (nerunājot par budžeta klases fordiņiem).

2 0 atbildēt
Varu tev daļēji piekrist, jo Eiropā mašīnas ir apmēram vienādas. Tomēr galu galā ar amerikāņu vāģiem var braukt ar stilu, bet ar eiropiešiem ekonomiski.
2 1 atbildēt

Teikšu kā ir -  BMW ir kvalitatīvi, arī kvatriķi (audi) ir labi. Ja tev tas dizains tik ļoti interesē, vari sevi saukt par bērnišķīgu, jo ne tas ir galvenais mašīnās. Svarīgi ir, lai ripo, lai ir ērta. Amerikāņi daudz norij. Ir, protams, ekonomiski auto, bet kvalitātes ziņā vāciešus pārsist ir pagrūti. Jaunie bembji un auģiki vizuāli ir līdzīgi, bet iekšēji - galīgi nē. Par gaumi, protams, nestrīdās.

0 0 atbildēt

porshe aizmirsi  emotion .

1 1 atbildēt

Dievinu Dogde GMC emotion 

0 0 atbildēt

1979. gada Ford Bronco.  emotion 

GAZ-67, UAZ-452, UAZ-469, Niva. emotion

0 0 atbildēt

Diez gan bezjēdzīgs raksts, jo esi salīdzinājis tikai pēc DIZAINA. Tur nav vairs ko piebilst, jo kvalitāte eiropiešiem ir labāka un arī neēd tik daudz. Bet, ja iet runa par dizainu - dažiem amerikāņiem (it īpaši Ford) ir līdzība ar japāņiem un dažiem britiem. Jaunais Dodge Viper vispār ir Ferrari dizaina kopija.

0 0 atbildēt
Saki amerikāņu autiņi? Nedaudz pačekoju par dažiem, par pārējiem bija jau slinkums turpināt: Chevrolet Spark = Daewoo Tico = Opel Karl = Vauxhall Viva = Holden Spark, ražo Korejā! Chevrolet Volt = Holden Volt = Opel Ampera = Vauxhall Ampera, ražo Amerikā. Chevrolet Colorado = Isuzu D-Max = GMC Canyon, ražo Amerikā (ar pārtraukumiem), Taizemē un Brazīlijā. Chevrolet Sonic(Aveo) = Daewoo Lanos = Holden Barina, ražo Ķīnā, Krievijā, Taizemē, Kolumbijā, Meksikā un ASV. Chevrolet Camaro, sākotnēji ražots Kanādā, vēlāk ASV. Chevrolet Cruze = Daewoo Lacetti = Holden Cruze, Ķīnā, Meksikā, Argentīnā un ASV.
1 1 atbildēt

Piekrītu, ka Amerikāņu vāģi ir superīgi dizaina ziņā. Daudzi vāģi ir labi arī jaudas ziņā. Cilvēki, kas ar tiem nav braukuši to uzskata par lielāko argumentu pret eiropas vāģiem. BET.

1) Kā vadītājam, man ir svarīgi, lai mašīna nerītu degvielu (pie pakaļas ka es pelnu pietiekoši, lai apmaksātu V8 tēriņus. Ir labāk, ja es iztērēju ietaupīto benzīnu uz apkopēm un aizmugurējām riepām, nevis uz tonnām degvielas).

2)Amerikāņu vāģiem nekad nav bijis ērts un acīm tīkams salons. Kas ražo tādus salonus? TIKAI UN VIENĪGI EIROPAS RAŽOTĀJI - BMW, Volvo, Audi, MB, u.t.t. ASV automobīļiem salons ir lielākais mēsls, ko esmu redzējis.

Mazie tīņi var fanot par ASV vāģiem cik grib, bet faktu nemainīsi. 

Tik un tā, par rakstu pluss, jo tas ir tavs viedoklis.

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt
JR avatarsJR

Pašam patīk,kā Amerikāņu tā i Eiropiešu auto,bet raksts ir vienkāršu bērnišķīgs un nenopietns. Izcelšu dažas lieta. Man nav īsti saprotams,kāpēc a3 hečbeka vietā tu izmanto sedana bildes? Nu un protams,neiekļaut tādus auto kā R8,RS sēriju,it īpaši RS4 un RS6... Nu un galu galā,ja tu nespēj saskatīt un atšķirt parastās sērijas no S Line un RS,tas tikai laikam liecina par tavām zināšanām šinī lauciņā

0 1 atbildēt
Autor neliec šādusrakstus jo visi šitie stilīgie eiropas auto fani tevi nodirsis jo viņuprāt labākā mašīna ir bmw kas ne sūda neiet salidzinājumā ar lielajiem dodgiem
7 8 atbildēt
Atvainojietemotion,kas ir jeņka???
0 2 atbildēt

Tu esi loti tups. Audi vien es atradu 101 atskiribu. Ja ir acis tad saprot un ja zin kaut ko no tiem aparatiem tad ari viss ir kartiba. Katram sava gaume. Pec vien amiti un priecajies...Dodge tagad ir tas pats Fiats.

4 9 atbildēt