local-stats-pixel fb-conv-api

Kā tiek čakarēti cilvēki SS.LV74

Sveiki Spociņi, šodien būs tāds neparasts raksts, par to, kā tiek čakarēti cilvēki sludinājumu servisā.

Sēžu ss.lv meklēju sev piemērotu auto, pēkšņi uzrāvos uz mana puiša bijušo mašīnu.

Atvēru sludinājumu, gandrīz no kājām nokritu.

Pārdodot auto, mans puisis neatdeva daudzus dokumentus jaunajam īpašniekam, bija palikušas lapas, no apskatēm u.c papīri ko zemāk redzēsiet !

emotion

Reklāma
Reklāma
934 3 74 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 74

0/2000

Neviens necepjās  emotion Vienkārši tika izvedots raksts un viss, ej gulēt  emotion 

0 0 atbildēt

Jā krāpjas, bet tieši tāpēc izveidoju šo rakstu, jo tikai mēs, varam samazināt šos gadijumus krāniekus liekot uz tīras paplātes tautas priekšā.

Jā man tāds stils rakstiem un ?  emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Ja kāds, par tādu naudu, tik vecu mašīnu pērk un vel uzdod jautājumu vai vińa ir bijusi sista, tad vińš ir iesācējs šajā lietā vai arī dārgumu meklētājs kārtējais emotion tas pats arī par nobraukumu.... Parādīsi originālo, nepirks.... To pašu vāgi attīsi visi kā traki domās, ka kizdevīgi un jāpērk. + vel uzrakstīs sākumā e pastu 1000 Eur. Un ńemu uzreiz emotion emotion emotion emotion  viens par otu gudrāks

0 0 atbildēt
Ko lai saka... nu ne jau Tev viņš jāpērk.Pārdevi un priecājies. Tu tak jaunajam īpašniekam pateici kas un kā. Sirdsapziņa tīra. A jaunais pārdevējs pats lai tiek galā.Nelauzi smadzenes labāk sameklē kaut ko par tramvajiem.Papēti Black Country Museum ...tur vēl šodien saglabājies pirmais tramvajs Birmingham.Koka un darbojas.Pats vizinājos
0 0 atbildēt

Nu par to spidometru rādījumu grozīšanu, ne vienmēr ir tā, ka vecam auto rādījums ir attīts, reizēm cilvēks tiešām maz brauc. Man ir 2007.gada auto, kuru pirku salonā un šobrīd nobraukums ir tikai 125 tk. km. Ne visi nobrauc gadā entos tūkstošus.

Bet nu Latvijā rādījumus tin nost praktiski visiem auto. Bieži vien tikai tādēļ, ka cilvēkam šķiet, ja auto ir virs 200tk.km nobraukums, tad auto izmetams.

0 0 atbildēt

Ceru 180.pantam jaunu apakšupunktu pievienos ministru kabinets, nevaru sagaidīt, kad tie uzpircēji rausies. 

0 0 atbildēt

ss.lv vajadzētu ievietot sadaļu komentāriem, lai cilvēki dažreiz nepaliktu muļķa lomā

0 0 atbildēt

 Man tāāāā zviega nāk. Tas ir tas pats, ka nodzīvot 5 gadus savā mājā, bet tad atnāk kāds jampampiņš un mēģina pierādīt, kaut ko, kā pat nav   emotion    emotion Ja tevi grauž, kaut kādi motīvi un tāpēc tu te meklē blusas, mani tas nekrata, a jā tu tak esi anonīms, pat smadzenes nepietika piereģistrēties.

Kā arī tu neiebrauci tajā ko teicu , atkārtošu priekš tādiem Dau*iem, kā tu - RAKTS IR PAR KRĀPŠANU. Ja tev šaubas manos vārdos, Draugos varu nosūtīt bildes no autiņa, kā arī rūpnīcas papīrus, lai tu beigu beigās aizvērtu savu muti, jo savādāk tavi un tāda tipa komentāri no šī brīžā tiek ignorēti.   emotion Bet par šo vēl ilgi rēkšu, 4 gadus nodzīvoju ar autiņu, a te kaut kāds memļaks mēģinās pierādīt ko citu. Prātiņ nāc mājās. 

0 0 atbildēt

Ko tu tur murmini lauķi, ja kādam aizskāru viņa jūtas norādot uz kļūdām viņa/s rakstos, tad tās nav manas problēmas, ka kāds to nespēj panest, tāpēc man nevajag nesaprotamu sviestu privāti sūtīt.

0 0 atbildēt

Telefona Nr. speciāli atvēru lai būtu redzams ekrānšāviņā. Piezvani, iepazīsties.

0 0 atbildēt

A kas tas ir   SS   ?

Kaut kādās vecākās filmās par kariņu ari šad tad tika pieminēts   SS

Tas ir tas pats vai tomēr kaut kas cits?

0 0 atbildēt

meitenīt, tev tiesībiņas vait jau ir? emotion

6 7 atbildēt

Trololo tu esi vēl lielāks lašara, laikam bieži sita tevi.

Iepazīsties ar 180.pantu un visiem apakšpunktiem. Likums nav pieņemts, iespējams Ministru kabinets veiks kaut kādus grozījumus, jo esmu aizsūtījusi pieprasijumu uz apskatīšanu par šo jautājumu.

Ir iespējams apsūdzēt tikai, tad ja tu esi nopircis šo auto no krāpnieka un jāvēršas pie Cilvēktiesību un patērētāju aizstāvjiem luni.  emotion 

Sākumā iepazīsties ar krimināllikumiem un tikai tad ver muti vaļā.

0 1 atbildēt