local-stats-pixel fb-conv-api

Ford Sierra skrūvēšana.78

331 0

2. janvāri mana īpašumā nonāca Ford Sierra 2.0 v6, 86.gada, GHIA (komplektācija), 5 durvju hečbeks, brūnā krāsā.

Kā jau GHIA komlektrācijā ir daudz ekstras - elektriskie logi, elektriskie spoguļi, centrālā atslēga (orģināla), un ka tik vel nav orģināla signalzācija bet tā nejiet, borta dators, lampu mazgātāji, lūka, bet tā jau man liekas nāk visām sierrām, "parkinga sensors"(sakabes āķis) emotion

Virsbūve mazliet pašavaka, bet nav arī nemaz tik traki. viena bukte uz haubes un papuvušas aizmugurējās arkas, durvju apakšas arī papuvušas. Krāsa kā tāda jau spīdīga. Virsbūvi taisīšu kautkur pavasarī kad arī varēs pārkrāsot. Krāšošu granīta pelēku.

Kas atiecās uz motoru tas bijā tīri pakauts. Galīgi negāja un visu laiku slāpa nost. Visticamāk ka bija karbarātors vainīgs, bet pats motors arī nebija no tiem labākajiem. Tika noregulēti vārsti. Ta mazliet labāk gāja, bet vel galvas blīves ir jāmaina un gredzeni ganjau. Taka man viens neveiksmigs pirkums bija cita sierra, bet ar labu motoru tad tas motors tika donorēts šini sierrā. Motors ko tagat iecēlu ir 2.0i Dohc 8v. Motors ir tīri labā stāvoklī. Taka jauda ir tāda pēc kādas es tiecos un arī samērā ekonomisks. 7-8l uz 100km, pa trasi kādi 12-13l uz 100km.

Ta ka lieku daudz jaudīgāku motoru pie piekares arī piestrādāju. Uzliku no tas doch donor sierras priekšejos suportus ar bremžu diskiem. un aizmugurē uzstādiju tiltu ar disku bremzēm. Orģināli bija barabāni. Vel uzliku cietākas atsperes.

Mašina tagat ir svaigi izieta skate un braucu bez problēmām. Kas atiecās uz krāsošanu kā jau teicu to darīšu pavasarī un tad jau ganjau uz taisīšu velvienu rakstu.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
331 0 78 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 78

0/2000

Toč zini ka ir 2.0 motors?

1 3 atbildēt

Apbrīnoju tos fanātus kas skrūvē tādus sūdus, Ja nav mašīnas ta nav.

3 10 atbildēt

autor.... mani kaut kā nepamet sajūta, ka tev ir vāja izpratne par mašīnām

kā arī, pat ja tu esi veicis dzinēja maiņu, tev ir palīdzējis vismaz pusducis cilvēku

1 9 atbildēt