local-stats-pixel fb-conv-api

E38 augšāmcelšana. III daļa.68

Raksts pacelts ! Sveiciens Spokiem! Ne raksts, drīzāk infa tiem Spokiem dzelžumīļiem, un arī tiem kam rokas no pareizās vietas aug, kas pats savu autiņu grib saglābt vai vienkārši uzfrišināt, lai ilgāk iet.
Pēc pirmajām daļām daudzi jau gaida un bombī mani ar vēstulēm par procesa turpinājumu. Par tik cik patreiz plosos trijās vai pat četrās frontēs vienlaicīgi, lietas bīdās ne tā kā man gribētos, par nožēlu cilvēkam ir tikai divas rokas. Iepriekšējo nakti normāli atrāvos pa savu darbnīcu, septiņos no rīta beidzu un pie viena materiālu turpinājumam sagrābstīju.
Nonācu pie nākošās opcijas, Šuvju mastiks, Pretakmeņu klājiens un Pirmskrāsošanas piegruntēšana. Lūdzu bargi nesodiet par ķeburainajiem video, bet pasmieties gan ir veselīgi un smiekli visiem nāks tikai par labu. Neesmu profesionālis, kad jau pāri pusnaktij un iet trešā maiņa nonstopā ir pagrūti filmēt, strādāt un vēl kaut ko sakarīgu iekomentēt, kad fonā MTV cauru nakti un prātā citas lietas. Pirmais video par Pretakmeņu klājiena uzklāšanu:

http://s1270.photobucket.com/user/Aleksandrs59/media/Grubulis.mp4.html

Otrais video apmēram parāda Pretakmeņu klājiena uzklāšanas veidus, var klāt arī uz sliekšņiem un citām vietām, bet manā gadījumā nāk sliekšņu uzlikas, tādēļ klājiens būs tikai uz iepriekš apstrādātām un nogruntētām sāpīgākajām vietām:

http://s1270.photobucket.com/user/Aleksandrs59/media/GrubulisII.mp4.html

Trešais video, Pirmskrāsošanas piegruntēšana, galvenais jāskatās lai metāls nav nekur pliks, vietām kur slīpējot ir izrauts līdz metālam ar otiņu iepriekš jāuzklāj Skabā grunts, kā arī nedrīkst aizmirst par attaukošanu :

http://s1270.photobucket.com/user/Aleksandrs59/media/Gruntana.mp4.html

http://spoki.tvnet.lv/automoto/E-38-augsamcelsana-IV-dala/538748

1450 7 68 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 68

0/2000

Tu esi SENSEJS emotion

2 0 atbildēt

stulbi, ka tikai vienu + var ielikt

automātiski + ja redzu Sašas semeru!emotion

2 0 atbildēt

var redzet ka darbs pamatigs zelta rokas tev Sasha.:)

2 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

tu tagat uzķīlēsi un vēlāk kāds lohs to autiņu apjās ap kokuemotion

0 0 atbildēt

Kur tu strādā?

0 0 atbildēt

Katru gadu triperējos gan ar arkām, gan durvīm gan kaputu. Esmu nonācis pie secinājuma, ka, lai arī ko darītu, cīņa pret rūsu ir neuzvarama! Pēc gada vai pusotra tā pat rūsa sāk lekt laukā emotion

0 0 atbildēt

Nemaz nezināju par tādu - poliuritāna mastiku šuvēm. Būs jaiegādājās un jāapstrādā savs auģiks pirms krāsošanas.

0 0 atbildēt

gribu redzeet rezultaatu..

0 0 atbildēt

Un kad būs gatavs, tad rumbulā vai ss.lv stāvēs un stāstīs, ka tiko no vācijas, braucis mācītājs, nav sists, nav krāsots un bla bla bla...

 

bet ir ok, Tev padodas...

0 2 atbildēt