local-stats-pixel fb-conv-api

Autobusi, kuri kursējā Rīgā (iespējams par kuriem Tu nezināji)42

377 3

Lielākā daļa zin, ka Rīgā līdz 2005. gadam kursējā dzeltenie, smukie, skaistie Ikarus - markas autobusi, bet starp tiem arī ''uzpeldēja'' arī tādi autobusi , kā DAB, Aabrenaa, MAN, Scania un Saflee markas autobusi.

Pieļauju, ka daudzi vēlas tos atpakaļ.

..bet par pašiem autobusiem, tālāk.

377 3 42 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 42

0/2000

Hmm.. Nu, ekskluzīva iespēja izbaudīt braucienus ar Ikarus markas autobusiem, par baltu velti, vēl joprojām pastāv Jelgavā.. Tev tikai ir jāstudē LLU (un tas nenozīmē, ka uzreiz ir jāmācās, kā slaukt govis vai stādīt kartupeļus), un jādodas kādā "mācību praksē". Viens no tālākajiem punktiem, kur iespējams doties, ir arboretums Kalsnavas pusē (nieka 173 km uz vienu galu). Un starp citu, LLU autobusu parkā tādi ir veseli 2.. Tā kā, ja vēl neesi izlēmis, kurā LV augstskolā studēt, atceries LLU "special" odziņu - Ikarus markas autobusi! emotion emotion

Ehh.. Bet, nu tas tā! Kopumā autobusi jau forši.. Atceros, ka dažkārt "ērtajiem sēdekļiem" parādījās arī masāžas funkcija.. Un tas salona aromāts.. Tie tik bija laiki! 

2 0 atbildēt

Atceroties tos riteņu diskus, kas sastāvēja no trīs daļām,un kad viņus vēl vajadzēja pieskrūvēt,tas tik bij ko vērtspar šādu tehnisku risinājumu,nemaz nerunājot par tām poduškām,kas pilsētas busiem šķīda viena pēc otras.

2 0 atbildēt
Mans mīļākais bērnības autobuss!
2 0 atbildēt
Valmiera -mazsalaca elpu aizraujoš brauciens...vai vēl labāk Rūjiena-mazsalaca...pa zemes ceļu
1 0 atbildēt
Valmiera -mazsalaca elpu aizraujoš brauciens...vai vēl labāk Rūjiena-mazsalaca...pa zemes ceļu
1 0 atbildēt

Ak vēsture :D 55. un 66. modeļiem ir super dizains. Taču pret 70-80to gadu modeļiem vairs nav nekādu siltu jūtu - nu nemaz. Jau skolas laikā bija noriebušies līdz kliņķim. Un 90-tajos gados atlikušajiem parasti nestrādāja apkure, tāpēc ziemā salonā viss bija mitrs un aizsalis. Restaurēt pa vienam no bijušajiem modeļiem - kāpēc ne? Taču braukt ikdienā - paldies, tagad ir ērtāki busi.

1 0 atbildēt

Man tā 7 bide patīk gan...

1 0 atbildēt

Polijā vēl ar šitādiem ar garmošku pa vidu var izbraukt :D

0 0 atbildēt

Es jau nu esmu no tiem, kas negrib lai viņi atgriežās. Tā vājprāta dīzeļa smaka, ka viņi pieturā piebrauca, vemt gribās :D

0 0 atbildēt

Mmm atceros Ikarusu salona smaržu. Tā gan man patika. Patiesībā tad kad viņi braukāja bija daudz interesantāk braukt nekā tagad. :)

0 0 atbildēt

Kad biju mazāks dievināju zili balto 280.26, 23 bildē

0 0 atbildēt

Tajos ledusklučos ziemā kāpt negribējās

0 0 atbildēt

Rīgas satiksmē pašlaik tiek restaurēts viens garais ikarus

0 0 atbildēt
kaut veel reizi ar taadu veel izbraukt...
0 0 atbildēt

atceros kā uz skolu vedāja tāds, kad izkāpi ārā viss kantains biji emotion

0 0 atbildēt

Nu ja salīdzina Scaniu un ikarusu 6. bildē Ikaruss viennozīmīgi ir skaistāks

0 0 atbildēt