local-stats-pixel fb-conv-api

Atkal uz grābekļa...92

Reklāma
Reklāma
Reklāma
« 1  2  3 »
1480 7 92 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 92

0/2000

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Atkarībā cik traki tie burbulīši, procesu rādīju šajos rakstos:

 Process ( Rūsa ).  , Pūslīši uz arkām...

0 0 atbildēt

Nu nav to oreolu arī saulītē, nesatraucies, kaut ko jau saprotu no šīm lietām, ne jau pa nakti tos autiņus saimniekiem atdodu he he.....  Ja ar to lietu pelna, tad var arī krutās mašīnītes iegādāties, man lielākā daļa Festo  instrumenti vēl no deviņdesmito gadu sākuma, bandīti tanī laikā saveda. Nu nevaru es atļauties tagad instrumentis sapirkt, nav man ne serviss ne  šis ir man maizes darbs, pārsvarā ar to pulēšanu labi ja pastu un materiālus atsitu atpakaļ, pat desmitnieks par detaļu cilvēkiem ir par dārgu. 

0 0 atbildēt

Neesi redzējis manu darbu dabā un tik gudri spriedelē.....  nemāci vecu zvejnieku laivā dirst emotion Es, dēls, ar šīm lietām nodarbojos jau 35 gadus emotion

0 0 atbildēt

Kādreiz ekskursijas vārdā būs jāpieskrien, ja drīkst. Gribās redzēt ''dzīvajā'' kaut ko no tā ko dari, man tas varētu būt noderīgiemotion

0 0 atbildēt

kā ir ar to slapjo slīpēšanu - es arī savus autiņus vienmēr esmu slīpējis pa slapjo, bet pēdējās novitātes, ko esmu lasījis - it kā špaktele arī uzsūc mitrumu, jo ir poraina, līdz ar to, esot tā, ka ja baigi nežāvē, nekaltē pirms krāsošanas, it kā mitrums paliek špaktelē zem krāsojuma un tas esot viens no iemesliem špakteles sprēgāšanai (ziemā sasalst - plēšas, vasarā mēģina iztvaikot), kā ir pēc pieredzes - labāk slapjo, vai piekakāt garāžu un pa sauso slīpēt?

0 0 atbildēt

emotion Man mocim baku nokrāsosi un uzpulēsi?  

0 0 atbildēt

Man jau ir  tas vecums, kad kāposts vairs nestimulē....   emotion

0 0 atbildēt

Es labprāt savu braucamo pie Sasha aizdzītu,bet es nevienam negribu radīt liekas galvassāpes.

0 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

Diemžēl....  tā jau daru ko varu, jūs esat simti, bet man tikai divas rokas un diennaktī tikai 24 stundas emotion

0 0 atbildēt
Raksts ir začotnijs. Domas sakrīt daudzkur, tāpēc arī mīnusu ieliku. Redzi, +/- nepaslēpj Tava raksta jēgu, jo kāds arī neizlasot rakstu ieliks "+". Un Tev nepatīk, ka liek tos mīnusus, un viņus liek cikvēki, kuri nepatīk citiem. Draugs draugam draugs, heiteris heiterim heiteris... Un nevar būt veiksmīgs, ja nav tādu, kas Tevi ienīst. Dari visu Tu pareizi. Keep up.
0 2 atbildēt
« 1  2  3 »