local-stats-pixel fb-conv-api

pirmais sniegs & pārsteigums!110

660 21

es te tā sēdu mājās, skatos, ārā snieg, jāiet kāda fotoisesija uztaisīt,, a te pēkšņi uzdūros kam nepatīkamam, tad vel tad vel tad vel, un mana fotosesija mainija jēgu,., skatamies, un padomājam..

Reklāma
Reklāma
Reklāma
« 1  2  3 »
660 21 110 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 110

0/2000

tas ir tāpat kā dirst sev virsū!

1 0 atbildēt

fuiiiiiii sniegs :( :D

3 2 atbildēt

man, piemēram, riebjas atvertās atkritumu tvertnes,kad iemetu tur šocīša papīrīti, vējš vnm to aizspūš prom. Tad es stāvu un izliekos, ka tas nav mans. Neskriešu taču pakaļ. Aaaa, un vārnām nenormāli patīk no turienes visu ķeksēt ārā.

2 1 atbildēt

16. tas drošvien vasarā no tūristiem palicis... ienīstu tādus tūristus...

1 0 atbildēt

Rīgā tik skaisti visi koki apsniguši un sniedziņš tā neko,vismaz 3 cm

1 0 atbildēt

salasijUSI? fotografējUSI? teiKUSI? PATI? izlasot manu niku jābūt galīgi pret sienu dauzītam, lai domātu, ka esmu sievišķais dzimums!b

1 0 atbildēt

Nesakopta gan tev tā apkārtne emotion

1 0 atbildēt

Patiešām maz sniega ! Man te ir vismaz kādi pacmit cm

1 0 atbildēt

Nu gan.. redzu tur ir īsta izgāstuve.. bet,ko tu dari lietas labā?! tu tikai sūdzies, ka viss ir piemēslots. Ja tev tiešām rūpētu,kas notiek ar tavu apkārtni, tad pats arī visu satīrītu vai arī pats organizētu kādu talku vai ko tamlīdzīgu.

3 2 atbildēt

👌

0 0 atbildēt

Kurā rīgas kaktā tu esi ???  :D :D :D   ;DDD

0 0 atbildēt

Es pati arī vienmēr visus musarus (papīrus, salvetes, pudeles utt) salieku kabatā vai somā un izlieku tuvākajā atkritumu tvertnē.. Es ciest nevaru, ka iet pa ielu un nomet zemē kko!

0 0 atbildēt

Dazviet atgadina Egiptes galvas pilsetas Kairas pilsetas dzivi...tas viss notiek pilseta, protams, Latvija vel nav tik traki, bet ja cilveki nebus saudzigi diraa buus, daba tak padosies un pasi dzivosim kaa cuukas.

Pats, kad biju mazaks, ari savu reizi esmu nogrekojies, bet nu tas laiks ir gala un tiesam tas ir vnk cilveku trulums.

0 0 atbildēt

ja tev nepatik tie mesli, novac tos (: , man tieshi ta pat vienreiz pieriebas visi tie mesli netalu no manas majas, es vnk aizgaju, savacu visu un izmetu miskaste..

0 0 atbildēt

ziņas vajaga skatīties nebūs pārsteigums :D

2 2 atbildēt

sen neesmu te manīts, ja? :D

0 0 atbildēt

Paskat tik, shtekers. emotion

0 0 atbildēt

kāda jēga kko vākt, ja tāpat tiek izmests dabā? daba taču ir visur, nevis tikai pie tavas, manas vai jāņa mājas, kādreiz tīra daba bija arī izgāztuvju vietā.

parādi, cik ļoti tev tas besī

savāc visas tukšās pudeles, maisiņus un riepas, noziedo nieka pāris tūktošus LVL, lai savāktu tās mucas un padarītu nekaitīgas. un izliec brīdinājumus un videonovērošanu, lai nocirstu kāju pirkstus tiem, kas turpina drazot.

jo, kā vēsta sens teiciens - gudri dir*t nav malku cirst

p.s. pati nedrazoju ,vismaz ne apzināti un apjomīgi, man vnk besī šādi īdētāji, ka pasaule jāpadara labāka, bet, tā vietā, lai kko reāli izdarītu, sēž pie pc un posto :D

1 1 atbildēt

jautājums- par tādu atkritumu šķirošanu un otreizējo pārstrādi neeski neko dzirdējis??

0 0 atbildēt

Sušķi..

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »