local-stats-pixel fb-conv-api

eBay.com -(meitenēm) Apģērbties līdz 20.00 LVL!?53

843 11

Sveiki Spoki! emotion Bīju ļoti pārsteigts, ka cilvēkiem patiks tik ļoti šī tēma "eBay.com - Apģērbties līdz 20.00 LVL!?". Nu ko lai saka :) Šeit arī Meitenēm solītais raksts - vai ir iespējams apģērbties stilīgi līdz 20.00 LVL!?Atbilde protams ir jā :) Šoreiz izvēlējos lietas kas nebūtu tik ļoti uzkrītošas, kā arī lietas kas būtu ērtas... & protams - STILĪGAS! izvēlējos Pavasara/Rudens sezonas lietas. :) vismaz manuprāt stilīgas un cerams Jūs daiļā dzimuma pārstāves manu gaumi pārāk nekritizēsiet... jo nu... pa 20.00 LVL Jau šiki neieskriesies :) bet ir arī citas idejas kā piemēram - sportiskais stils,funky stils,punk stils, u.c.

P.S. Kā jau parasti izvēlējos preces kas ir pieejamas Latvijai un ir ar "Free P&P" t.i. - Jūs neko nemaksājat par piegādi... kā arī nāca neoficiāla informācija, ka par mantām, kas maksā zem 20.00USD ~10.00 LVL Jums nevajag maksāt nekādus nodokļus utt... kā arī domāju var sarunāt ar pārdevēju, lai viņš Jums sūta paciņu kā "Dāvanu" ja pērkat ko dārgāku. Nu pa cik man visas mantas ir zem 10.00LVL Vērtības - Tad domājams, ka problēmu nebūs, ja izdomāsiet kaut ko no tā ko atradu nopirkt :) protams, ja ir kāds kurš patstāvīgi sūta preces no ārzemēm un zin ko vairāk.. lūdzu padalaties :)

P.S.S. - Izmantoju Es šo Valūtas kalkulātoru. Tākā PayPal iespējams var mazliet atšķirties tagadējie valūtas kursi. Ahh, un lai apskatītu preces "Click" uz iekrāsoto (Links uz preci šeit)

843 11 53 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 53

0/2000

gandrīz visu laiku iepērkos e-bay... ja labi rok, tad var tabūt ideālu kvalitāti par smieklīgi zemu cenu...

0 0 atbildēt

no apģērba [virzienrādītājs, kurš norāda uz vīrieša dzimumorgānu] neko vairs nepasūtīšu.. samaksāju normāli, atsūtīja sūdu. iesaku arī citām , esat uzmanīgas.

auskariņi gan smuki, kvalitatīvi un lēti!

0 0 atbildēt

dievinu tos legingus <3

0 0 atbildēt

6.- tas ir topiņš, ko velk pa virsu krūšturim :D es pastijos tajā adresē :D

0 0 atbildēt

http://www.wholesale-dress.net/ same shit, just cheaper

0 0 atbildēt

LOL

1 1 atbildēt

Bišķītiņ nokavējos :) Sorryyy :)

0 0 atbildēt

uzcep ari kaa dzekiem iepirkties pa 20ls

1 2 atbildēt

Ja tev virsraksts ir ebay.com, tad kādēl linki ir ebay.co.uk?

0 3 atbildēt

Tos visus ķinieši sūdus pat nav jēga pirkt, nekvalitatīvi. Un var redzēt, ka cilvēks neprot orientēties iekš e-bay.

5 11 atbildēt