local-stats-pixel fb-conv-api

Zinātniski pierādījumi par Dieva eksistenci86

111 17

Vai tas nebūtu jauki, ja kāds jums parādītu pierādījumus par Dieva eksistenci? Bez nekādām roku laušanām, bez nosacījumiem „Tev it jātic un viss!” Šeit ir daži mēģinājumi pierādīt, kas liek domāt, ka Dievs eksistē.

Bet sākumā apdomāsim šo – ja persona, kas pretojas pat iespējai domāt, ka būtu Dievs, tad katrs pierādījums var tik racionalizēts un izskaidrots. Tas būtu kaut kas līdzīgs, ja neticētu, ka cilvēks ir staigājis pa Mēness virsmu, tādā brīdī nekāds informāciju klāsts nemainīs viņu domāšanas veidu. Fotogrāfijas kā astronauti staigā pa Mēness virsmu, intervijas ar viņiem, Mēness akmeņi...visi šie pierādījumi būtu bezvērtīgi, tāpēc, ka persona jau ir sev iestāstījusi, ka neviens nevar aizkļūt līdz Mēnesim.

Kad mēs nonākam līdz Dieva eksistences jautājumam, Bībele saka, ka ir cilvēki, kuri ir redzējuši pietiekami daudz pierādījumu, bet viņi paši ir nomākuši šo patiesību par Viņu. No otras puses, tiem, kas grib zināt vai Dievs ir tuvumā, Viņš saka: „Jūs Mani meklēsiet un atradīsiet; ja jūs Mani meklēsiet ar visu savu sirdi, jūs Mani atradīsiet.” Pirms mēs aplūkojam faktus par Dieva eksistenci, pajautāsim sev – vai Dievs eksistē? Vai es gribu Viņu pazīt? Tad, lūk, daži iemesli apsvērt šo domu.

111 17 86 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 86

0/2000

Neredzu nevienu zinātnisku pierādījumu...

22 1 atbildēt

zinu ka man tuuiit buus kaudze miinusu..:D bet es nevaru nociesties un nepateikt vienu vaardu.. BULLSHIT

18 2 atbildēt

Nu spoki nav īsti vieta, kur likt sakarīgus rakstus, te visi pieraduši pie melniem rāmjiem, kur ar noteikti dažam labam grūti izlasīt visu cauri, vai, ja rakstā nav bildes ar pupainām blondīnēm, tad atsauksmes jau ar bus tādas kā psihopātam, kurš kā jau apdauzīts daunis pat savu niku nespēja uzrakstit kā cilvēks. Labi, whatever^^

17 3 atbildēt

Mans viedoklis ir relatīvi vienkāršs. Kad augu, man neviens nestāstīja, ka tam ir jātic un neteica, ka tam nav jātic. Bija brīva izvēle. Un te nu es esmu, neticu Dievam. Bet visam ir izskaidrojums.

13 0 atbildēt

Tas, ka cilvēki īsti nesaprot, kas viņi ir, kā radušies paši un visums, tas nenozīmē, ka to visu radīja visu redzošs un visus mīlošs tētiņš, kas sēž uz mākoņa maliņas un slepeni kontrolē mūsu dzīves. Ar laiku cilvēki attīstīsies vēl tālāk un sapratīs, ka viss noticis nevis dieva dēļ, bet gan daudzu un komplicētu bioloģisko, ķīmisko un fizikālo procesu rezultātā, kuri vēl nav atklāti/izpētīti.

10 3 atbildēt

nav tā bārdaidā lopa!! ja viņš arī ir, tad šis ir lielāks diks par velnu !!!

8 1 atbildēt

Nē nēksistē...............emotion

9 3 atbildēt

tā arī neatradu zinātniskus faktus par Dieva eksistenci.. :|

6 1 atbildēt

Dieva nav un kam tādam ticēt 21gs.,ir muļķīgi.

4 1 atbildēt

tas, ka daba ir apbrīnojama, nepierāda dieva eksistenci. daļēji tā ir fizika un vēl ir Fizika,kuru mēs vēl nezinām

ideālie dzīvošan\as apstākļi - ir vēl miljardiem galaktiku, kur dzīvošana nav iespējama. mums ir paveicies

p.s. kādreiz arī vulkāni likās kkas pārdabisks un neizskaidrojams. vairāk zinātnes un mazāk reliģijas, un arī šie lielie jautājumi tiks atrisināti

2 0 atbildēt

es Tev iedotu visus savus cepumus un plusus... paldies!!!!PALDIES!!!!

2 0 atbildēt

 ''Kāpēc Visums ir tik sakārtots, tik drošs?'' ahh, kāds ir analfabēts astronomijā. miljardi sprādzienu, sadursmju, ieraušanas melnajos caurumos utt. ik dienu ir ''sakārtotība'' un ''drošība'' ?

major bullshit

2 0 atbildēt

Dievs neeksistē. Kas nevienam nelec ka dievs nepastāv ja pastāv lūdzu pierādījumus un pierādījumu nav. 

Ja dievs eksistētu es sen būtu miljonārs... :D

1 0 atbildēt

Nu tā jau ir katra izvēle, kam ticēt un kam nē. Es neticu Dievam, es ticu pati sev un es ticu, ka savu dzīvi es veidoju pati, nevis man palīdz ticība kaut kādam augstākam spēkam. Katrs pats veido savu realitāti nevis, ka Dievs mūs iekārto pasaulē.

1 0 atbildēt

Raksts ir ļoti labs, tie kas ielika - gjau nemaz neizlasīja viņu. :) Ja grib var filozofēt uz abām pusēm, gan, ka ir Dievs, gan, ka nav. Neviens nekad nevarēs citiem uzspiest savu ticību vai nu Dievam vai kam citam. Jo var visu laiku teikt kā radās tas un kā tas. Ja noskaidros, kā radās lielais sprādziens, tad radīsies jautājums "kā radās lielā sprādziena izraisītāji?" utt. Tas arī attiecas uz Dievu, ok Dievs radīja cilvēku, bet kā radās Dievs? Citi teiks, ka viņš vienmēr ir pastāvējis, bet tas ir pavisam neloģiski. Kaut kad arī viņam bija jārodas, jo visam ir sākums. xD Vārdu sakot, var sēdēt un filozofēt līdz nelabumam un pie atbildes nenonāks.

1 0 atbildēt

tad,kad redzēšu viņu pats savām acīm,tad ticēšu :D

1 1 atbildēt

huijņa viņš NEEKSISTĒ!    kautkādi bārdainie sapīpējušies

6 6 atbildēt

Vienīgais ko es sapratu ir tas ka Zeme ir forša un cilvēks ir viens varens Windows :D

0 0 atbildēt

ja tev pelei ir skrullīts, tad tu atradīsi uz šo jautājumu atbildi!

0 0 atbildēt

Dude? Ir vairāku veidu baznīcas , katrā savas paražas. Es iesaku Romas katoļu baznīcu. Laiks iet un viss mainās.

0 0 atbildēt