local-stats-pixel fb-conv-api

Ūdenspīpes akmeņi143

1217 8

Pirms kāda laiciņa ūdenspīpes fanus kā zibens no skaidrām debesīm pārsteidza jauns, šķietami dīvains piedāvājums – iespēja pīpēt nevis tabaku, bet akmeņus. Jā, burti man vietām nav sajukuši, tiešām akmeņus.emotion

Jaunā produkta būtība ir visai vienkārša – tā pamatā ir poraini, labi absorbējoši akmentiņi, kuros līdzīgi kā tabakā tiek iesūcināts aromatizēts šķidrums. Karsējot akmeņus, tas izdalās no dūmiem brīva tvaika veidā, kurā nav veselībai kaitīgo degšanas galaproduktu. Tādējādi ūdenspīpes pīpēšana tiek padarīta vēl mazāk kaitīga, nekā tā ir jau tāpat, salīdzinot ar cigaretēm u.c. Šeit Jūsu organisms nesaņems ne nikotīnu, ne darvu, pat ne cukuru, nerunājot nemaz par tvana gāzi, ar kuru saindēšanās tomēr ir iespējama, lietojot tabaku – ja nepietiks prasmju, lai pareizi sagatavotu ūdenspīpi pīpēšanas pasākumam.emotion

1217 8 143 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 143

0/2000

Uz Tallinas un Tērbatas ielas krusta un Alberta ielā pīpju veikaliņā, šie akmentiņi maksā 3,50Ls ;) Varbūt benžā nodedzinu to pašu, ko iegādātos Rimītī pa 4,60ls, tomēr patīkamāk ir pirkt pa lētāku cenu - tā dvēselei patīkamāk!

Teikšu tā šos akemtiņus velku plaušās jau kādu laiku - sāk apnikt, jo līzd ar to, ka viņi ir tik veselīgi, viņos nav tās spēcīgā dūma, kas ir parastajā tabakā... pēc četru paciņu ar akmentiņiem izpīpēšanas, prasās parasto tabaciņu!

Bet nu vispār, ļoti garšīgi, ērti, ātri un labi dūmi sanāk!!! Vienmēr!!! :)

0 0 atbildēt

Ir pīpēti...tā jau ērti un forši, bet tomēr nav tas pats kas tabaka, tāpēc jau pienācīgas pīpes pagatavošanai ir vajadzīgas iemaņas. Bet nu viennozīmīgi gaumes lieta :)

0 0 atbildēt

www.udenspipes.lv

 

Pārdodam ūdenspīpes, tabakas aizvietotāji, ogles

https://www.facebook.com/udenspipes.lv?ref=hl

0 0 atbildēt

 Pīpe bez tabakas, alus bez alkohola, kafija ar tēju bez kofeīna un piepūšama vecene labākam miegam.. Kaut kāds zīdaiņu komplekts.. Kas to visu lieto- autisti? 

emotion 

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt

😊

0 0 atbildēt

Esmu pīpējis un varu teikt tikai to labāko par akmeņiem. Salīdzinoši nedārgi, mīksts un patīkams dūms, un pats pīpēšanas process ir krietni ilgāks. Pie parastās tabakas pat negribās atgriezties.

2 3 atbildēt

Man slinkums visu lasīt! Kur un pa cik var šito dabūt?emotion emotion

0 1 atbildēt

Tādējādi ūdenspīpes pīpēšana tiek padarīta vēl mazāk kaitīga, nekā tā ir jau tāpat, salīdzinot ar cigaretēm u.c.

Un Jūs tam ticat???Mazāk kaitīga emotion

2 3 atbildēt

jēga no šitā raksta? 

0 1 atbildēt

*Tie ir "Shiazo Steam stones"

*Tiem ir aptuveni 30 dažādas garšas

*Tie "nedolbij" nekādā veidā. (Sākumā var likties ka dolbij, bet tas ir no dziļas tvaika elpošanas, nevis no konkrētā produkta)

*Kāds jautāja vai ar zāli var pīpēt? - Jā, var gan. Garša dīvaina, bet efekts līdzīgi kā no "bonga"

*Vidējā cena veikalos ap 4Ls.

*Pietiek aptuveni tik pat daudz reizēm kā parastā ūdenspīpju tabaka.

*Garša ir pilnīgi savādāka. Daudziem liekas, ka pārāk ķīmiska, citiem savukārt patīk ļoti izteiktā garša.

 

Draugs vienkārši nodarbojās ar šo te brīnumu vairumtirdzniecību, tāpēc šo to zinu un esmu arī mēģinājis. Īstenībā Latvijā šie tie akmentiņi jau oficiāli tirgojās nedaudz vairāk par pus gadu. Neoficiāli aptuveni gadu.

0 1 atbildēt

Tas ka ūdenspīpe ir nekaitīgāka par cigaretēm ir bullshit ! emotion  Tieshi ūdensipe ir viss kaitīgākā no visiem ... ( es nerunāju par narkotikām, tas ir cits stāsts). 

1 2 atbildēt

pirms raksta atvēršanas domāju, ka tas būs par akmeņiem kuņģī, ko izraisa ūdenspīpes lietošana. emotion

0 1 atbildēt

kur var nopirkt?

vai vinja ir veseliiga?

vai tu pats esi meegjinaajis?

patika?

cik taada maksaa? 

tu ieteiktu citiem?

nu paldies!

0 1 atbildēt

mjaa..shie gan ir ideaali....vislabaakais ir tas, ka izpiipeejot var uzpildiiit pa jaunu, un sanaak leetaak, nekaa pirkt jaunu...nopeerc vienu iepakojumu ar akmenjiem un siirupu, sanaak ljoti, ljoti daudz reizeem....

peec manaam domaam piparmeetru ir vislabaakie akmenji, garsha patiikama, un smarzha arii...peec manaam domaam labaaki, nekaa tabaka!

0 1 atbildēt

Veciit, nu kaa taa var, paraadiiisi man kaadreiz ariii??? ja tu brauc uz centru waram saskrieties tur un tu man wareesi uzkurinaat piipi, dawai pa diwiiti. :):) plzz weciiit. :)

0 1 atbildēt

Vispār jau ūdens pīpe (ar parasto tabaku) ir neveselīgāka par cigaretēm

0 1 atbildēt

pārstāju lasīt jau tajā vietā kur teiks ka nav tik kaitīga kā cigaretes.Acīmredzot tu esi pilnīgs atmarozaks ja nezināji ka ūdenspīpēs ir nepārspējami kaitīgākas par cigaretēm.

0 1 atbildēt

Šitie ir forši tur ir tvaiks ne dūmi, vismaz veselīgāk, un tas tvaiks ir diezgan daudz nu dūmu mazāk

0 2 atbildēt

ūdens pīpe it kaitīgāka nekā cigatretes.izpīpējot 1iens pats ūdens pīpi tas ir kā 3 pačkas cīgas

2 7 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »