local-stats-pixel fb-conv-api

Spoki.lv = interneta izgāztuve?109

322 30

Kāds varbūt padomās, ka es šo rakstu publicēju, tapēc, ka esmu apvainojies, par to, ka jacky iekļāva mani savā melnajā grāmatiņā (ak nē, pasaules gals). Nē, drīzāk ar šo rakstu es gribu parādīt savu pēkšņo motivācijas zudumu šeit kaut ko darīt.


Šajā rakstā pat netiks pārspriesti entie ūber-mega-giga-super garlaicīgie raksti, kuri ātri vien nogrimst citu tādu pašu rakstu jūrā un neliek vairs pie datora atrubīties ar pieri uz klaviatūras, bet gan raksti, kuri, spriežot pēc balsojuma, ir pagājušās nedēļas labākie, bet cik liela izgāztuve tad ir šis portāls, ja, manā skatījumā, tikai viens no pieciem TOP5 rakstiem ir izcēlies ar kaut ko vairāk, kā "save image as -> upload image" un "ctrl + c/ctrl + v" rakstīšanas tehniku.


Tātad, sāksim ar topa 5. vietu, kurā ir ierindojies lūk http://www.spoki.lv/foto-izlases/Lidzigi-D-Ahujena-D-DD/95159 šis rakts, ja to par tādu var nosaukt.  Viss raksts sastāv no viena avota ņemtām bildēm un veidots pēc iepriekš minētās "save image as -> upluoad image" tehnikas. Ok, tas pat nebūtu tik traģiski, raksts tiešām var likt pasmaidīt, bet ne jau vārtīties par zemi smieklu jūrā (šādu reakciju, manuprāt,, būtu jāizraisa uz humoru tendētam rakstam, kurš iekļuvis topā), pie tam 90% šajā rakstā atrodamo bilžu jau ir iepriekš redzētas tieši spokos. Un par virsrakstu labāk nemaz nerunāsim - no tā vienkārši strāvo inteliģence.

Dodamies tālāk, TOPa 4. vieta - http://www.spoki.lv/joki/ebay-LATVIJAS-t-krekli-/98723

Jau atkal "save image as -> upload image" tehnika, bet atkal, ne par to ir stāsts.
 Jel kāds varētu mani apskaidrot, kapēc tieši šis raksts iekļuvis topā, ja es spokos nepavadot ne tuvu 24/7, esmu redzējis vēl vismaz 2 šādus rakstus (ar šiem krekliem), kuros, pietam, šo kreklu bija vairāk? Es tiešām vēlētos uzzināt atbildi.

Beidzot esam nonākuši līdz topa 3. vietai? Kapēc beidzot? Tapēc, ka 3. vietā ir ierindojies raksts, kuram pēc manām domām, tur patiešām būtu jābūt - http://www.spoki.lv/foto-izlases/Vaverites/99562

Ar ko šis raksts ir izpelnījies manu labvēlību? Ar savu humoru, vai vismaz manis iedomāto tur esošo humoru. Spiežot uz raksta ar virsrakstu "Vāverītes", ne jau grauzēju kārtas vāverveidīgo dzīvnieku apakškārtas pārstavjus mēs tur cerējām ieraudzīt. (mēs - pārliecinošs vairums vīriešu kārtas spoki.lv apmeklētāju)

Un nu klāt 2. vieta, mans personīgais favorīts - http://www.spoki.lv/aktuali/13-fotografijaskas-izmainija-pasauli/115300

Jel pasakiet, cik trulai jābūt spoki.lv apmeklētāju kopai, lai tā, kā nedēļas otro labāku rakstu, novērtētu "rakstu", kurš sastāv no vismaz ČETRUS gadus veca copy&paste materiāla?

Kas liecina par šī materiāla visnotaļ pieklājīgo mūžu? Lūk šī jaukā rindkopa - Turklāt viņa popularitāte nemazinās, jo, piemēram, pagājušajā nedēļā austrāliešu ziņu portāls «Smh» ziņoja ka franču modes dizainere Vivjena Vestvuda izmantos Če Gevaru kā iedvesmas avotu savai 2006. gada modes kolekcijai.


Un lūk arī pirmā vieta šajā visnotaļ interesantajā TOPā - http://www.spoki.lv/latvijas-patriots/NOST-ar-krievu-valodu-Doma-ka-runa/93510

Protams, raksta ideja visnotaļ jauka, tas nekas, ka nedaudz populistiska, bet jūsu uzmanību vēlētos vērst šī raksta teksta daļai. Vai tad tiešām rakstā, kurā tu, agur, sludini latviešu valodas pareizu izmantošanu, tu nevarētu pacensties teikumu sākt ar lielo burtu, nobeigt to ar punktu/izsaukuma zīmi/jautājuma zīmi un salikt vismaz tos komatus, kurus māca 5. klasē?

Un šobrīd man rodas vēl viens jautājums? Kā TOPa divas vieta aizņem viens cilvēks ar visnotaļ nekvalitatīviem rakstiem? Es nesaku, ka viņš izmanto kādas neatļautas metodes, pavisam iespējams, ka viņš tos plusiņus dabon smērējot savu degunteli, bet nu tomēr.


Nobeigumā vēlos darīt skaidru to, ka spokos ir arī daži kvalitatīvi raksti. Tādi, kuri liek no visas sirds pasmieties, tādi kuri ļauj uzzināt kaut ko jaunu vai arī vienkārši piešķir dienai jauku nokrāsu, diemzēl, viņi pazūd mēslu kaudzē, kuru veido pārējie ~97% rakstu. Tieši tā pat kā izgāztuvē.

322 30 109 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 109

0/2000

atbildot uz koudman009 komentāru " par 90 % piekritu autoram .. tiesam lielaka d... " Par gaumi nestrīdās, vairākums lietotāju arī nolemj, kurš raksts iegūst komentārus, vai pozitīvus balojumus visvairāk....

2 0 atbildēt

atbildot uz Krokodils komentāru " "Kā TOPa divas vieta aizņem viens cilvēks ar ... " Izskatās, ka tavs vārdu krājums ir vel mazāks par tavu vecumu. Iemācijies ar grūtībam vārdu kroplis, bet 100% šā vārda nozīmi pats neizproti.

2 0 atbildēt

par 90 % piekritu autoram .. tiesam lielaka dala kas ir pie labakajiem rakstiem ir MEESLI .. un raksti kas patiesam ir pelnijusi tur but nav nekur .. un lai kadreiz paskatitos otrureizi vinmer jasaglaba pie favoritiem ..

1 0 atbildēt

sry, veci - tā kā jau vajadzētu ierubīties, ka zem "vāverītes" tiešām būs vāverītes - ja gribētu redzēt vāverītes, tad ej uz tīņiem+ un skaties uz vāverītēm jeb raksts, ko tieši uzskati pat topa cienīgu, ir kaka - slikta gaume Tev, vecīt :)

1 0 atbildēt

atbildot uz Arlekīns komentāru " Varu teikt, ka man nav patīkami labot tādus r... "

Pusi spokus? Es ar saviem 22 rakstiem esmu piedirsis pusi spoku?

Protams, vieglāk jau ir apspiest to balsti, kura saka, ka kaut kas nav kārtībā, nevis censties izdarīt tā, lai viss patiešām būtu kārtībā.  

3 2 atbildēt

atbildot uz Lycan komentāru " Lielākā daļa apmeklētāju ir lietotāji nevis a... " welcome page, anonīmajiem ir labakie raksti, bet reģistrētajiem jaunākie...

1 0 atbildēt

atbildot uz TukiTuki komentāru " Runājot par 2. vietu...Kāda starpība, cik vec... "

Ļoti liela. Ja raksts būtu jauns, tad tur iespējams tiktu iekļauta slavenā bilde no Londonas metro spridzinišanas vai arī kāda 09/11.

Jo vecāks raksts, jo nepilnīgāka informācija.  

2 1 atbildēt

 

atbildot uz Lācis Jogijs komentāru " atbildot uz TukiTuki komentāru " Runājot par ... " Abi notikumi taču notika pirms 2006. gada. 

Un es nevaru iedomāties, kāda  vēl bilde no, kas uzņemta no 2006. - 2010.  varētu iekļūt tai "topā".

 

Un ja tomēr tāda būtu, tad rakstu sliktākajā gadījumā varētu uzskatīt par nepilnīgu..

1 0 atbildēt

Vēl labāk ir tas, ka katrs liek 100x redzētas lietas, vai, labākajā gadījumš paceļ savus vecos rakstus.

Man tās gāgas jau sen ir zb, tāpat, kā tas, ka vnk nokačā wallpeiperus no TPB un liek kā rakstu.

1 0 atbildēt

atvaino bet stulbi... šaubos ka tas spēs apturēt rakstu pacelšanu vai caopypaste... rakstam lieku +

1 0 atbildēt

Piekrītu par to, ka lielākā daļa no spoki.lv rakstiem ir galīgi garām. Un tie raksti ir kļuvuši par nedēļas labākajiem nejau tādēļ, ka tie ir ūber kruti utt, bet gan tādēļ, ka to rakstu "autors" nemitīgi paceļ rakstu. Bieži vien krīt uz nerviem. Ja sākumā kādam labam rakstam ielieku +, ja tas pārāk daudz figurē pirmajās lapās, krīt uz nerviem un ielieku rakstam -, tā liekot noprast autoram, ka varbūt tomēr pietiks.

1 0 atbildēt

Skatītāji vienmēr atradīsies :)

1 0 atbildēt

atbildot uz Arlekīns komentāru " Ja autors nebūtu pakaļa, kas izludina konkurs... "

Jel pievērs uzmanību pirmās rindkopas otrajam teikumam.  

2 1 atbildēt

atbildot uz valcha komentāru "Ak dievs,Labrit te kadam uznacis apgaismojuma b... " ++

Taisnība.  

1 0 atbildēt

Paskatījos citus tavus rakstus, tie jau ar nav nekādi izcilie...

1 0 atbildēt

atbildot uz MONTANNA komentāru " Tas ka tev patiik raxts kas arii ir bijis a... " ak jel, tu nesirgsti ar vieglu analfabētismu? iemācies salikt vārdus pareizā secībā un komatus starp tiem, varbūt tad pacentīšos salasīt tavu murgojumu.  

3 2 atbildēt

atbildot uz MONTANNA komentāru " Kā ta ne? Drosvien paņem savu suudu un izsm... "

AK jel, man laikam nesacensties ar tavu gangsetrību.  

1 0 atbildēt

atbildot uz Maxima komentāru " man patīk stirnas. "

 

:D :D  

2 1 atbildēt

bet ko tu cepies, tas bus vienmer, popularaks bus tas kursh virsraksta uzrakstis sex or kill & drugs utml. bet tadi nopietni pamacosi utml. kad var uzzinat kko jaunu bus pasa apaksa... bet tada ir dzive .... es teiksim uzrakstiju dazhus rakstus par paris grupam, ne visiem pazistamam grupam, neliels info, paris bildes un klipi dazhi, ja, sanemu vienam rakstam bija + 20 laikam, kaut gan pasam likas kad ja, ir labi, vajadzetu but ok. bet enivei, rakstus veidoju ne jau lai tie butu populari vai lai sapelnitu cepumus vai +++, bet tapec kad varbut kadam ar brivu skatijumu uz dzivi paversies kkas jauns.... un mna vienalga, kaut vai no 10 apskatijusajiem ir tikai viens kas beigas var pateikt, ja, sitas ir ok, jasamekle kur var novilk vinju muziku , ta ka ... chill, life sux, un taisniba un patiesas vertibas un labums ir daudz zemak, ka jeli joki,bildes,video.... ka jau teicu life sux :D

1 0 atbildēt

Motivācija zudusi, bet uzskrebelēji tādu peršu un vēl piedevām cel vislaik augšā. :D Biku samelojies, tu esi motivācijas pilns grozies kā gribi. :D

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »