local-stats-pixel fb-conv-api

Slimākās kosmētiskās procedūras114

2857 16

Vagīnas korekcija, ādas nostiepšana, botoksa injekcijas... Dažreiz tas kļūst pilnīgi slimi. Šajā rakstā ir apskatītas kosmētiskās procedūras, kuras diezin vai padara cilvēku skaistāku emotion

2857 16 114 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 114

0/2000

emotion

1 0 atbildēt

Man jau liekas ka ar meeru var, bet kas par daudz, tas par skādi...!

1 0 atbildēt

7. tie mati kā bārbijai sastādīti

1 0 atbildēt

omg  emotion  negribētu tādas kājās kā 6.bildē . izskatās  itkā tulīt visi asinsvadi pārsprāgs un gaļa pa grīdu izkritīs emotion 

1 0 atbildēt

LA^ARAS

1 0 atbildēt

+

0 0 atbildēt

No comments :emotion

:

0 0 atbildēt

4. kā tas visp var būt iespējams, ja viņai ir vīrs, tam vīram pie zemes pa nakti jāguļ@!!emotion

0 0 atbildēt

pēdējais nav zemē metams ;)

0 0 atbildēt

raksts vnk pa smukoemotion

0 0 atbildēt

tiešām slimi emotion

0 0 atbildēt

Kāju ikrus patiesībā ir grūti uztrenēt.Bet nu kkadu implantus lai tur liktu tur jābūt ļoti slinkam,var taču pacensties pats uzaudzēt.

0 0 atbildēt

5. - so fucking true :D

0 0 atbildēt

5. Nu vnk ideaals komentaars :D Sasmeejos vnk :D:D

0 0 atbildēt

Man šeit nevajadzīgi liekas tikai 1., 2., un 6. Visas pārējas procedūras ir pat ļoti ok, protams nepārspīlējot. 1. es vienkārši uzskatu par nevajadzīgu, nedomāju, ka tur būtu jūtama kāda īpaša atšķirība, 2. - vienkārši nav vēl redzēts pilnīgi neviens labs rezultāts no injekcijām (starp citu, nu ta snav botokss, botokss domāts krunciņām, lūpas pilda ar lipofīlingu vai biogēlu), tikai ja labo ķirurģiski (ar skalpeli), 6 - nu bet nahren ko tādu taisīt, šķiet lieki, nevajadzīgi un nekas smuks nav.

Viss pārējais - vajadzīgas procedūras. Manuprāt. ādas nostiepšana - nu ja nauda ir, nafig pirkt visu laiku krēmus, kas pārsvarā nelīdz, ja var uztaisīt operāciju un 5 gadus priecāties par gludu seju, bet ar procedūrām un speciāliem līdzekļiem šo efektu var saglabāt aŗi ilgāk.  Kas slikts implantos, ja meitenei ir kompleksi un no 0 grib palielināt uz otro izmēru? Ne jau visas taisa milzu balonus, citas uztaisa vienkārši lai pašas sev varētu patikt un nekompleksot. Kas vainas kaunuma lūpu korekcijai, atkal jau, ja kāda komplekso, ja ir garas vai resnas, nez,kas vēl tur var būt. kas vainas matu pārstādīšanai?  īpaši sievietēm, tk nesaki, ka neblenztu un nepasminētu. Ak jā, parūkas, pats kaut reizi mēģini uzvilkt - sapratīsi, kāpēc nav labs risinājums. 8. - jā, tas vienkārši ir ērti, to sauc par permanento make-up vai mikropigmentāciju, to taisa arī uzacīm un acu plākstiņiem. Man uztaisīts acu plākstiņiem, tas vienkārši ir ērti, vienmēr smuki, peldoties nekas neizsmērējas un no rītiem nevajag tērēt laiku krāsojoties, jo minimums vienmēr ir. Tik nesaki, ka labi ir kad viss dabīgs. Lietišķā etiķete paredz šādu minimumu - manikīrs, frizūra un neuzkritošs dienas grims.

Un lūdzu, palabo par tām lūpām, netaisi sev kaunu, lūpas nepilda ar botoksu.Pirms taisi rakstu, pārbaudi informāciju.

1 1 atbildēt

Eē par tām krūtīm ir tīrākais blefs..emotion

0 0 atbildēt

Jā, ko tik vien cilvēciņi nedara, un priekš kam?

0 0 atbildēt

...katram savs...

0 0 atbildēt
Tas gifs vnk da bestt
0 0 atbildēt
Botox lūpās nepote emotion bet gan filler.
0 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »