local-stats-pixel fb-conv-api

Seriāla «Neprāta cena» otro daļu pārraidīs TV324

9 4
PALDIES TV3

Seriāla «Neprāta cena» veidotāji, noslēdzoties ziedojumu vākšanas akcijai, nākuši klajā ar paziņojumu, ka seriāla otrā daļa nebūs vairs redzama Latvijas Televīzijas kanālā, bet gan kanālā TV3. 31.janvārī noslēdzās ziedojumu vākšana seriāla «Neprāta cena» turpinājuma filmēšanai, aģentūru LETA informēja seriāla projektu vadītāja Baiba Saleniece. «Iedzīvotāju atbalsts «Neprāta cenai» ir bijis ļoti liels, jo esam saņēmuši neskaitāmus zvanus, vēstules, kā arī ziedojumus. Tas apliecina skatītāju lielo uzticību un mīlestību seriāla varoņiem, kā arī vēlmi turpmāk sekot dzīvei seriālā,» apgalvoja seriāla režisore Inta Gorodecka. Kā liecina provizoriskie dati, ir savākta mazāk nekā ceturtā daļa no nepieciešamās summas, kas ir nepietiekami, un ir skaidrs, ka seriāla veidošana Latvijas Televīzijā diemžēl nav iespējama saistībā ar valsts budžeta samazinājumu. «Kino attīstības veicināšanas fonda» kontā saziedota nauda 1182 lati, bet, zvanot pa tālruni, saziedoti 34 000 latu, liecina provizoriskie dati, informēja Saleniece.
«Lai paliktu uzticīgi skatītājiem un ļautu tiem ik vakaru televizora ekrānā sekot Latvijā veidota seriāla varoņiem, kurus atveido Latvijā populāri aktieri, pretstatot to no ārvalstīm iepirktajai produkcijai, darījām visu iespējamo - organizējām līdzekļu vākšanu, meklējām sponsorus un izskatījām citas iespējas. Kā veiksmīgs risinājums nāca TV3 piedāvājums finansēt šāda seriāla uzņemšanu, pēc iespējas drīzāk uzsākot «Neprāta cenas» otrās daļas ražošanu sadarbībā ar radošo grupu režisores Gorodeckas vadībā,» uzsvēra Saleniece. Akcijas laikā iedzīvotāju saziedotie līdzekļi tiks izmantoti atbilstoši akcijas un fonda mērķiem - tos paredzēts izmantot aktieru atalgojumam seriāla otrajā daļā. Jau ziņots, ka seriāla «Neprāta cena» uzņemšana tika pārtraukta, jo šim gadam valsts finansējums Latvijas Televīzijai tika samazināts par 2,4 miljoniem latu un «Neprāta cena» ir viena no pārraidēm, no kā ražošanas atteicās Latvijas Televīzija. Seriāla «Neprāta cena» vienas sērijas veidošana Latvijas Televīzijai izmaksāja ap 3000 latu, bet gadā seriālam tika plānotas vismaz 150 sērijas. Seriālu «Neprāta cena» sāka rādīt 2006.gada 9.oktobrī, un no tā laika ir sagatavotas un kopumā parādītas vairāk nekā 400 sērijas.

PALDIES TV3
9 4 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 24

0/2000
Man patīk. :)
1 0 atbildēt
bbs1 ka tu vari skatities latviešu serialus?? Man vemiens nak no visiem šitiem latviešu mesliem emotion ludzu tikai neapvainojies, bet nu nav tas ko gribētos redzēt un zini es esmu redzējis vairāk serialus nekā manas māsas un mana mamma kopā ņemtas. Bāc es nu gan dīvainis emotion Skatos seriālus, multenes, anime, šausmenes, action emotion bubble vari pateikt kas tur tads ir taja vispar seriālā??? Nu kas piesaista? Kaut vienu norm iemeslu? Un es tev piedāvāšu uzspēle't Futbolu emotion Nu vajadzēja tak ar kautko piedāvāt
2 1 atbildēt
akdievs, shito arii kaads skataas? :D
1 1 atbildēt
pff tas seriaals neder!
0 0 atbildēt