local-stats-pixel fb-conv-api

Pietiek! STOP76

10 44

Vai jums nav apriebies visu laiku apvainot,noniecināt Mariju Zaki? Ko jums viņa nodarīja? Vai tad cilvēks vairs nevar izteikt savu viedokli? Cik es zinu,pagaidām mūsu valstī vēl tas ir atļauts! Visi viņas raksti nemaz nav tik slikti,komentāri arī ir diezgan patiesi. Nesaprotu, ko jums viņa izdarījusi.. Laikam patiesība acīs kož,jo Marija vienmēr pasaka kā ir.. Jā,daži viņas viedokļi atšķiras no pārējo cilvēku viedokļiem. Bet viņa vismaz atškiras,viņa nav tajā pelēkajā masā,kurā ir ļoti daudzi! Jums vienkārši skauž tas,ka viņa ir skaista un gudra vienlaikus. Vai tiešām tikai dēļ tā,ka cilvēks saka taisnību ir viņš jānomelno līdz pēdējam? Laikam jau šis teiciens ir diezgan patiess- Cita acī redz baļķi,sava skabargu neredz... Skumji, ka tā.. Es tiešām piekrītu it visā, ko raksta Marija Zakis,viņa ir kārtīga,pareizi audzināta meitene,nevis kā daži citi. Ja jums nepatīk viņas raksti vai komentāru,nevajag uzreiz savu žūlti gāzt ārā,paturat to pie sevis,jo nevienam neinteresē di*sēju viedoklis! Marija ir meitene ar iekšām,viņa uzspļauj visiem heiteriem,bet īstenībā dziļi sirdī viņai sāp. Tādēļ arī veidoju šo rakstu. Paldies par uzmanību,ceru,ka ņemsiet vērā manus padomus!:)

Ar cieņu,Aijux1-Marijas draudzene!((((:

10 44 76 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 76

0/2000

Kāda jēga rakstam? :D Ja jau viņa atšķirās un viņas viedoklis ir tik labs un svarīgs mēs parastie pelēkas masas cilvēki to agrāk vai vēlāk sapratīsim, līdz tam, nav ko lieki iespringt. emotion

0 0 atbildēt

Prosto marija.

0 0 atbildēt

Paldies draudzenīt, ka esi kopā ar mani! Mīlu, mcaa. :* Brauksim uz jūriņu ietusēt. Sagribējās, Aijiņ. :*

Nīdēji ir stulbi un lai jau mokas aiz savas skaudības. Ko tad mums pilsētniecēm ņemt vērā lauciniekus? :D

1 2 atbildēt

Izteikt savu viedokli ir viens, bet pateikt, ka labprāt redzētu bērnus mirstam un smietos par to, tā jau lūk ir slimības augstākā pakāpe!

Marija, saulīt, iebāz sev mutē vecu zeķi, iever pirkstus durvīs labi stipri, un izdzēs no savām trulajām smadzenēm adresi Spokiem.lv!!!!!

 

By the way, Cilvēks kurš Latvijā var atļauties Birkin Bag pa nez cik tūkstošiem, sen jau izvazāts pa dzelteno presi būtu, tā kā bildēs redzamā meitene nav MarijaZaķis... Paldies par uzmanību...

1 2 atbildēt

Ja jau marijazakis ir tik laba tad kāpēc viņas komentāros ir tik daudz mīnusi?

0 1 atbildēt

Jā es šim rakstam pat tiešām piekrītu. A Tas pats arī ar rockhoppers visi viņu apdirš tā kā nezinu, čipa viņu jūs pazinat dzīvē. Tas tak nav normāli sāpināt citus cilvēkus?  MarijasZakis ir normāls cilvēks ar saviem viedokļiiem. A jums patīk visus apdirst. takš beidzat. te krutos nevajag. Jūs esat ļauni.. 

0 4 atbildēt