local-stats-pixel fb-conv-api

Pietiek! STOP76

10 44

Vai jums nav apriebies visu laiku apvainot,noniecināt Mariju Zaki? Ko jums viņa nodarīja? Vai tad cilvēks vairs nevar izteikt savu viedokli? Cik es zinu,pagaidām mūsu valstī vēl tas ir atļauts! Visi viņas raksti nemaz nav tik slikti,komentāri arī ir diezgan patiesi. Nesaprotu, ko jums viņa izdarījusi.. Laikam patiesība acīs kož,jo Marija vienmēr pasaka kā ir.. Jā,daži viņas viedokļi atšķiras no pārējo cilvēku viedokļiem. Bet viņa vismaz atškiras,viņa nav tajā pelēkajā masā,kurā ir ļoti daudzi! Jums vienkārši skauž tas,ka viņa ir skaista un gudra vienlaikus. Vai tiešām tikai dēļ tā,ka cilvēks saka taisnību ir viņš jānomelno līdz pēdējam? Laikam jau šis teiciens ir diezgan patiess- Cita acī redz baļķi,sava skabargu neredz... Skumji, ka tā.. Es tiešām piekrītu it visā, ko raksta Marija Zakis,viņa ir kārtīga,pareizi audzināta meitene,nevis kā daži citi. Ja jums nepatīk viņas raksti vai komentāru,nevajag uzreiz savu žūlti gāzt ārā,paturat to pie sevis,jo nevienam neinteresē di*sēju viedoklis! Marija ir meitene ar iekšām,viņa uzspļauj visiem heiteriem,bet īstenībā dziļi sirdī viņai sāp. Tādēļ arī veidoju šo rakstu. Paldies par uzmanību,ceru,ka ņemsiet vērā manus padomus!:)

Ar cieņu,Aijux1-Marijas draudzene!((((:

10 44 76 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 76

0/2000

ķipa viņa var teikt ko grib par visiem, tas ir super, ja?

Bet ja kāds grib izteikt savu viedokli par viņu, ta to nedrīkst?

Abas jūs esat vienā maisā bāžamas...

26 1 atbildēt
epg avatarsepg

paldies, ka painformēji, paši nebūtu pamanījuši, cik šī jauka.

14 1 atbildēt

Tu kautkā mēģini viņu popularizēt, vai jums abām ir kāds uzmanības trūkums? Vai vienkārši gribēji iestilot ar bildēm? Kas par problēmu?

9 2 atbildēt

FAIL

7 1 atbildēt

Un kāda jēga šim rakstam? Lai tā tava Marija vācās prom no šīs lapas un nepiesārņo to,tas pats attiecas arī uz tevi!

5 0 atbildēt

Kas ir Marija Zaķe?

6 2 atbildēt

Čaļu attieksme gjau radikāli tgd mainīsies pret zaķi :D 

4 0 atbildēt

es vis p nesaprotu par ko shis raksts :D nekad tadu mariju neesmu nekur redzeejis nedz dzirdejis :D

6 2 atbildēt

tai laikam neapnīk taisīt sev "imaginary" draugus un pašai sevi aizstāvēt. kip tas nav acīm redzami.

3 0 atbildēt

vsp es nezinaju ka vina ir skaista un gudra :P un man taas maksligaas skropstas nepatiik tpee pa skaistu nesauksu ms... maksligais skaistums

2 0 atbildēt

man ir aizdomas, ka Marts20 ir tā pati marijazakis emotion

2 0 atbildēt

A Marijastante zin, ka tu viņas bildes te liec, Aijucīt? 

2 1 atbildēt

Un kas ka esi viņas draudzene? Iedomājies ka viņa baigi krutā un tu te arī mums varēsi lekt uz galvas?

Varu saderēt jūs abas sēžat pie datora un ķip baigi krutās. Atnāciet dzīvē un pasakiet to mums sejā! Tad redzēsiet kur b** ostīt pamperus!

2 1 atbildēt

šis saucās - ieČekOjiet MaNu AlbūMiņ ;****

vispār, ja viņa tik baigi grib izteikt savu viedokli un var, kāpēc tad citi nevar izteikt, ko domā par viņu? mazliet liekulīgi, nedomā?

1 0 atbildēt

Varu saderēt, ka ja tu redzētu ka otrā pusē aiz tā profila sēž Arvīds 45 gadīgs nevis tā meitene bildēs tu viņu tā neaizstāvētu! ;)

1 0 atbildēt

"Ja jums nepatīk viņas raksti vai komentāru,nevajag uzreiz savu žūlti gāzt ārā,paturat to pie sevis,jo nevienam neinteresē di*sēju viedoklis! "

un viņa nav dirsēja? tāda sajūta, ka tu neesi lasījusi nevienu viņas komentāru

1 1 atbildēt

Marija ir meitene bez smadzenēm,kurai trūkst uzmanības, tāpēc viņa atļaujās taisīt debīlus rakstus, kuri mani nereāli kaitina. Sāku aizdomāties, kāpēc tieši lauki ir tā viņas lielākā problēma? Varbūt neveiksmīga mīlestība? Karoč, es nezinu kā tagad spēšu aiziet gulēt,jo apvainoju nabaga mariju. Viss, mana dzīve ir cauri.... jāpaņem polša un jāiet slīcināt bēdas.

0 0 atbildēt
Axaxaxa.. Ej nost..slimaa. Marijakles dirsas laizitaja
0 0 atbildēt
epg avatarsepg

vai pieļauj citādu domu?

0 0 atbildēt

Kāda jēga rakstam? :D Ja jau viņa atšķirās un viņas viedoklis ir tik labs un svarīgs mēs parastie pelēkas masas cilvēki to agrāk vai vēlāk sapratīsim, līdz tam, nav ko lieki iespringt. emotion

0 0 atbildēt