local-stats-pixel fb-conv-api

Par latvisku Latviju!140

610 41

Iespējams daži ir jau dzirdējuši par to ka partija ''Visu Latvijai'' vāc parakstus par izglītību valsts valodā!Man šeit nav nekas lieks jāpiebilst...Noskatieites video un jums viss būs skaidrs emotion

Informācijai var sekot mājas lapā http://visulatvijai.lv/news.php

Kopīgiem spēkiem mēs to varam!

Papildus pievienoju latviskas dziesmiņas!

Reklāma










610 41 140 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 140

0/2000

Šeit ir Latvija, un latviešu valoda, kādā sakarā mums ir jābalso par dzimto valodu dzimtajā zemē??? emotion

1 1 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

Reli tu saproti ka ar so neko labu prieks Latviesiem nepanaksi. 

0 0 atbildēt

Es neticu, ka tādu parakstu daudzumu varēs savākt 2ās nedēļās :(

bet neko, lai izdodas!

0 0 atbildēt

Pievienojaties Igoram Siskinam,draugos var atrast un tur visu sapratiisiet!

0 0 atbildēt

Ej nomazgajies! emotion

0 0 atbildēt

ĀMEN

0 0 atbildēt

Ja tas ir pozitīvi, bet krievi vāc parakstus apr krievuvalodas ieviešanu latvija kā otro valodu, kautkan tas ir pilnigi nederigi jo ta valoda jau latvija ir tapat ka latviešu valoda

0 0 atbildēt

kaut tevi zibens saspertu, gan jua no ziepeshans krieviem deguns bruuns

0 0 atbildēt

Ja jau te visi tādi patrioti, es aicinu visus iet ielās un kaut ko darīt nevis pļerkstēt.

0 0 atbildēt

par Latvisu latviju !

un par gardu šņabīti !

0 0 atbildēt

krievi var likt mīnusiņus,bet tāpat plusiņu šajā portālā būs vairākemotion

1 2 atbildēt

mazu valodu pārāk neizdevīgi uzturēt tas fakts

1 2 atbildēt

 ja krievi latvijā grib runāt visur krieviski tad lai vini piššas nahuj pie urlām krievijā!

3 4 atbildēt

īsti nesapratu "vāc parakstus par izglītību valsts valodā". WTF? Tad kāda valodā es biju 12 gadus skolā mācījies? Čangāļu?

0 1 atbildēt

Ka jau rakstiju ta ir VL provokacijas akcija, lai saskeltu Latvijas sabiedribu, un noverstu uzmanibu no realiem problemam. Musu valdibas elite baidas no vienotas sabiedribas, bet savstarpeji naidigus kopienus ir daudz vieglak kontrolet. Un jau tagad krievu, polu, ukrainu un lietuviesu skolas loti labi maca latviesu valodu, vienkarsi ne visi grib to pielietot, bet tas ir valdibas kluda.

Dzintarsjugent loti labi zin ka referendums tik un ta izgazisies, jo lai izmainit Satversmi vajag liels kvorums. Bet viniem nevajag reali kaut ko mainit, pietiks ar lielu PR savai kompanijai velesanas(driz bus pasvaldibas). Un pie tam referendums maksa naudu un mums musu ekonomiska situacija darud 2 referendumi tuvakaja laika. Un pedejais Visu Latvijau/TB, Lindermanis, PCTVL un parejie radikali ir viens kantoris, vinus visus baro viens saimnieks.

4 5 atbildēt

Burvīgi +++ Visi parakstīties PAR!

1 2 atbildēt

man krievi NENORMAALI traucee dzivot, negribu vinjus nekur redzet un dzirdet

2 4 atbildēt

esm par latvij, visiem dragos n citos formos vislaik atgadin lai iet balsot. dariet tapat n panaksim beidzot taisnib Latvijaa

0 2 atbildēt

Naivi ir domat ka ja ar speku macit Krievus Latviski, ka vini ari ikdiena izmantos Latviesu valodu, diezvai, vnk principa pec. 

Vel mani izbrina tautas stulbums, tas referendums izmaksas labu piki, un tas taja laika kad invalidiem, pensionariem berniem niem nost naudu. Kad pasiem nav normala darba, kad pasi dzivo no algas lidz algai, radi arzemes strada lai gimeni pabarotu, bet jus taja laika domajat ka lai parmaca Krievus un piespiest tos runat Latviski. Neliekas stulbi?

Veldiba dara visu lai tauta nemanitu ekanomisko problemu un lai netraucetu zagt un aptirit tautu, lai varetu vel kadu nodokliti pacelt. 

Un iegalmejiet uz visu dzivi ja Krievu meiginat piespiest ar varu kaut ko izdarit, vins to principa pec nedaris ja pat vinam bus tas izdevigi. Tautas uztaja tada ka labak nomirt stavot kajas neka dzivot uz celiem. 

Un vel ja domajat ka tada veida jus izglabsiet Latviesu valodu tad tas ari ir murgojums, jo piedirs un nodod talak Latviesu valodu tikai un vienigi Latviesi. bet ja doma ka Krievs nodos talakai paaudzei Latviesu valodu tas butu naivi, jums jau tas ir vajadzigs nevis vinam. 

Un ja domajat ka ja skola macis Latviski tad Krievs skatisies Latviesu kanalus kur reali pat neko normalu nerada, ari ir naivi.

1 3 atbildēt
« 1  2  3  4 »