local-stats-pixel fb-conv-api

Nūdisms. Mīti un patiesības.58

1202 10

Nūdisti- kas tie tādi ir un ko tie dara? Ne visiem tas ir labi zināms, tāpēc mēdz rasties dažādi pārpratumi un mīti. Tad nu pēc nesen veiktajiem pētījumiem un aptaujām ir noskadroti 10 mīti par nūdismu, kas nav pareizi. Nūdisms- tā nav nekāda perversija, tas ir savdabīgs dzīvesveids. Tad nu, neliela patiesības deva emotion

Citi raksti saistībā ar vēsturi, zinātni, medicīnu, kā arī ar humora piesitienu

atrodami manā profilā----->>> T o p !

Reklāma
Reklāma
Reklāma
1202 10 58 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 58

0/2000

ehh, visas iedomas sabojāji.. emotion

1 0 atbildēt

Būtiski arī saprast, kāpēc tas vispār ir saistoši - nomest drēbes: 

http://nudistiem.wordpress.com/2013/10/01/kapec-pa-pliko-labak/

0 0 atbildēt

Es jau neesmu pret, taču paliek neskaidrs viens - Kāpēc? Kāpēc vēlēties būt plikam?  Tas tak nemaz nav ērti, bet es esmu tikai ieinteresēts par iemesliem, nenosodu neko, tikai interesejos.

2 2 atbildēt
Tādās nūdistu pludmalēs vispār iet tīņi. Nu no 13-16 gadiem??
3 3 atbildēt

vai jūrmala ir kada nūdistu pludmale?

0 0 atbildēt

Man ar patik apmeklet nudistu vietas. Tur var justies brivi un it ipasi var dabut vienmerigaku iedegumu.Man nepatik ja vis kermenis ir iededzis, bet pakala balta ka sniegs.

 Labs raksts, so to zinaju, bet izlasot uzzinaju ari ko jaunu.

0 0 atbildēt

intresants raksts, man būtu bail iet uz nūdistu pludmali, lai gan ir daži draugi, kas to labprāt dara

0 0 atbildēt

labs un lietderīgs raksts.

0 0 atbildēt

stulbakie miiti kadus esmu redzejis,  cik izderi pirms tadus izdomaji/?

1 1 atbildēt

Pieļauju ,ka daudzi uz šādām pludmalēm dodas tikai tādēļ ,ka atslēgts internets....   emotion

0 0 atbildēt
Tufta ne raksts. ..
0 0 atbildēt

Ļoti patiess raksts, žēl, ka spokos nav vairāk tādu emotion

0 0 atbildēt

Te nav izskaidrots fakts par to ,kaada velna peec viniem tik loti gribas iet uz pludmali sauloties starp citiem taada pasa veida radiijumiem... Arii man patiik justies briivi ..dziivoju taalu no civilizacijas un biezi neesaajos bez dreebeem..bet tas nenoziimee ,ka buutu veeleesanaa iet uz taadaam vietaam..Meitenes protams apluukot var..bet ja naaktos skatities uz sazuvusaam pluumeem un roziineem..vai uz vecteeva kazokaadaas ieteerpto mini frikadeli ..tauku rievaam pumpaam spalvaam smakaam un citaadaam cilveeka diivainajiem briinumiem,ko speejigs radiit cilveeka kermenis anti evolucijas rezultaataa..,,,un tajaa pasaa laikaa ar vinu runaat...kamoon...!!wtf vienkarsi....tad visticamaak iestaatos trauma uz muuzu un sekss pazustu no mana dziivesveida aatri.. Saprotu ,ka paaraak detalizeeti izteicos...bet nu ,,Esmu tikai cilveeks-un pasi atziistat .ka uz cilveeku ,kas vingro un ruupejas par savu kermeni ir patiikami skatiities pat j novirzu nav..bet nu zinot to cik cilveeki to visu vnk palaiz gar ausiim un rakstura nepietiek par savu organismu paruupeeties...nedomaaju ,ka gribeetu visam tam skatam blakus atrasties.. 

0 0 atbildēt
es arii esmu nuudists :)
2 3 atbildēt

Miiti un patiesiibas, es kkaa izlasiju tikai miitus, virsraksts pareizaak (man vismaz personigi skiet) - Miiti par nuudismu.

0 2 atbildēt

Nūdisti ir vnk slimiemotion

1 4 atbildēt

raksts labs, bet uzskatu tomēr, ka nūdisms ir kaut kāda novirze. neredzu iemeslu kāpēc kādam publiski jāatkailinās...

3 13 atbildēt

Nūdisms ir tieši tas pats eksibicionisms. Tada pati garīga slimība kā zoofilija, depresija, šizofrēnija vai homoseksuālisms. Autors vienkārši ir kārtējais "parastais tipiņš", kuram nav nekādas nojausmas par ko runā. Un vienīgā doma kas šamo mocīja drukājot šo paviršo smērējumu, bija par plikiem sievišķu ķermeņiem nūdistu pludmalēs. Rezumējums par autoru. Perverss, neizglītots, divkosīgs tipiņš ar kādu alkohola psihozi. Tāds kuram ir bijušas "attiecības" ar dzīvnieciņiem vai saviem vienaudžiem tīņa vecumā. Iespējamas arī kādas izteiktākas garīgas novirzes, iegūtas sabiedrības nenovērtējuma dēļ. Ne bez pamatojuma, jo vienīgais ko tāds ir spējīgs darīt, ir rakstīt šāda veida sacerējumus spokos un mēģināt sagaidīt atdzinību no šīs lapeles pastāvīgajiem lasītājiem - atpalikušiem pusaudžiem. Tā saucamais atzinības vērtējums "plusi" to arī pierāda.

3 17 atbildēt