local-stats-pixel fb-conv-api

Mūsdienu jaunatne216

2459 16

Nedaudz par manu Līgonakti. Raksts par tēmu, par kuru, manuprāt, daudziem būs ko teikt...

2459 16 216 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 216

0/2000

vecāki vainīgi, ka ļauj sev kāpt uz galvas!!! Šajā gadījumā es to sīko uz mājām nebūtu vedusi, bet pateikusi, lai guļ mašīnā vai teltī..

0 0 atbildēt

Stulbie vecāki, izlaiž savus bērnus. Diezvai tas sīkais kļūs par narkomānu (lai gan arī tas var būt), bet 90%, ka viņš būs rens būlīmiķis ar simts un vienu veselības problēmu. Es negribu lai Latvieši kļūst par resnu nacīju, bet tieši tādi viņi kļūtst. Nožēlojami!

0 0 atbildēt

es arii reiz redzeeju veikalaa vienu puiseenu , kurs laikam bija ar vecmammu un mammu, ja nekļūdos. sīkais taads nedaudz apaļīgs, bet nejau par to ir runa shamejs panjem rokaa gurķi izspaida pa rokaam, nomet atpakaļ. pajnem tomaatu rokaas, to pashu, banaanu , jau gandriiz eest saak, nomet atpakal.. maate jau neko izdariit nevar, vinjs vnk neklausa... kas ir ar visiem shitiem?? :(

0 0 atbildēt

Pašam ir 14 gadi, un es nebiju nekāds izlutinātais, vai arī tieši pretēji. Un es par to esmu pateicīgs, jo tgd drošvien es vecākiem tik prasītu ik pēc mēnša jaunu telefonu

0 0 atbildēt

Jā atceros tos laikus, kad nevarēja tik viegli kautko dabūt, ko vēlējies :) Esmu arī ievērojis, ka tagad mazie ir vairāk izlutināti, bet tagad laikam vienkārši ir tādi laiki :)

0 0 atbildēt

True true

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Ļoti pazīstamas un redzētas ainiņas!

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

ku' kruti. emotion

(just kidding)

0 1 atbildēt

sīkie valda pār pasauli emotion

3 5 atbildēt

kuda mir kruķitsa?....

2 4 atbildēt

nu pa 7 bildi ir totaala taisniiba!

1 3 atbildēt

emotion 

1 3 atbildēt

Traki laiki piegājuši :(

1 4 atbildēt

Šajos gados pat vecāku disciplīna nelīdzes,pārak liela ietekme/spiediens no visiem pārējiem sīkajiem ,kas jau ir samaitāti emotion  mūsdienās laikam jau ir maz tādu paklausīgu un laipnu bērnu 

3 6 atbildēt

Kas gan jūsu stulbajos prātos nozīmē izlutināšana, audzināšana? Ko jums šie vārdi nozīmē? Tikai bļaujat par to... Vecāki vainīgi... Tik pat lielā mērā, cik apkārtējā sabiedrība, jo bērns mācās skolā, iziet sabiedrībā un kāda tā ir, vai ar kādiem bērniem viņš sāk kopā būt? Tie ļoti prot sagandēt, apkārtējie cilvēki... Vai nu normāli bari, vai atkal kaut kādi debīliķi un vainot vecākus visur, tas nav pareizi, jo vainīgi jau viņi nav, ka bērnam ir vienalga uz visu ko viņam dara, saka un izaug par tādu, kas dara un runā ko vien vēlas un tikai nosmej par visu... Un tādu daudz nāk arī no padomju laikiem. Tādu ir daudz, bet ar gadiem jau varbūt ko sāk saprast... ;) Redzēsiet, kā paši savas atvases izaudzināsiet, ja pietiks spēka meitenēm piedzemdēt. :D Kamēr bērnu nav, tamēr jau viegli teikt un muldēt par to, kas nav tev...

3 19 atbildēt

Atkal kārtējais stulbais raksts, par žēlošanos, cik jaunatne slikta, neaudzināta, bet jūs jau senāk padomju bērni bijāt eņģeli, baigi labie, tagad visi sliktie, viss slikti, tikai tāpēc ka cilvēce attīstās, viss mainās un bērniem tagad ir iespēja uzaugt ar datoru, tv, spēlēm, bet jums nekā tāda nebija, bet spēlējāties govs sūdos un skraidījāt netīri apkārt, novēmušies... Protams ne visi, daudzi bija normāli un tie normālie nesūdzas par tagadni un neskatās uz pagātni, jo vienalga kas bija, jādzīvo tagad un tālāk, bet visi šie kas te rakstus veido, domājot kas bija un noniecinot visu tagad, tie paši vainīgi pie savām problēmām un dariet vien pašnāvību, ja viss tagad ir tik slikti un visi slikti un ejiet vien pie mūžīga miera un sēdiet savā klusumā... Skatoties pagātnē, tā nav dzīve, bet dzīve ir jādzīvo un jāiet tālāk... Tu pats izmanto mūsdienu lietas, kā datoru, tāpēc, ja ir tik lielas pretenzijas par to, kas ir, tad atsakies no visa modernā un dzīvo lauku būdā, kur tev nebūs jāskatās uz jaunajiem bērniem kas dzimuši Latvijā, ne padomju laikā un uz to vecākiem! Dzīvē viss mainās, gan lietas, gan cilvēki un to domas... Viss aug!

+ Vai jums audzināšana šķiet sišana, vardarbība? Ja bērns neklausa un neko nedara un ar vārdiem nepalīdz, tad jāņem spēkā citas metodes, bet jums jau prātā tikai vardarbība, tikai tāpēc, ka paši savu bērnību neesat normāli dzīvojuši un ir liela skaudība par jaunajiem cilvēkiem, kuriem viss priekšā! Vai jūs sita? Jautā pats sev, autor un atbildi.

Vecāki audzina savus bērnus un ļoti daudz kas ir atkarīgs no vecākiem, bērna saprašanas un apkārtējās sabiedrības! Ja tu autor, nosodi visu jauno un visus apkārt kas ir jauni un kuri nav no padomju laikiem, bet ir brīvās Latvijas cilvēki, bērni un tu to visu nosodi aiz savas skaudības, tad esi vēl sliktāks un kas gan tev bērnībā ir mācīts, izņemot kā dirst citiem virsū un skatīties ar greizām acīm uz jaunajiem cilvēkiem, kuriem ir kas vairāk un labāks, nekā bijis tev?

Vardarbība, lai ir pret noziedziniekiem!

VIENALGA KAS BIJIS, GALVENAIS KAS IR UN BŪS! JĀDZĪVO NĀKOTNĒ UN UZ PRIEKŠU! KAS BIJA VAKAR, NAV NOZĪMES, SVARĪGI KAS BŪS RĪT UN JĀMĀCĀS NO KĻŪDĀM UN NEVAJAG PIE TĀM ATGRIEZTIES, MUĻĶA PADOMJU LAIKA ATKRITUMI, KURI LIELĀKI IDIOTI IR DZIMUŠI TIEŠI PĒC 1980.GADA, KAD PIETRŪKA 11 GADI, LAI PIEDZIMTU ATTĪSTĪTĀ, JAUNĀ PASAULĒ!

9 51 atbildēt
« 4  5  6  7  8 »