local-stats-pixel fb-conv-api

Lady79 padomi: Prezervatīvus paņēmi???99

33 80
Nu ko paņēmi....?
Šodien pievērīsimies šai tēmai sakarā ar tik strauji attīstīto jaunatni,kuriem sexa kultūra nav sveša.
Šī ir visai aktuāla tēma tiem, kuriem ir neplānots jeb gadījuma sex!Tātad pārdomu
JAUTāJUMS - kuram ir jāparūpējas , lai šādos gadījumos līdzi būtu prezervatīvi???
Puisim jeb meitenei? Jeb abiem?
Ņemot vērā, ka vīrieši aktīvak iesaistās sexuālajās driaskulības un izvirtībās, un nemitīgi domā par sexu praktiski 24h diennāktī, tad loģistiski, ka viņiem būtu jāpadomā par drošību un prezervatīviem!Bet nevienmēr apģērbs ļauj tos kaut kur iebāzt, piemeram vasārā...pludmalē!
Savukārt sievietei gandrīz vienmēr līdzi ir somiņa,kur pietiek vietas vesalai kaudzei visdažādāko izmēru prezervatīvu, jo nekad nevar zināt,kāds būs Tava partnera mazais "draudziņš"!
Mums,meitēnēm,dzimumakts bez izsargāšanās var draudēt ar daudz smagākam sekām, nekā Jums,džekiem.......
MANS PADOMS - pirms dodaties tusēt,gan puiši, gan meitenes, pērkot šmigu veicī un zapivonu, atcerieties paņemt arī prežus, un nevajag kautrēties no kasieres!Viņai varbūt nekad nav bijis sex.Viņa iespējams ir vecmeita.Un viņa nepamanīs, ka Jūs nosarksiet:)
33 80 99 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 99

0/2000
LOL
2 2 atbildēt
jus butu priecajusies ka lady dod padomus :P velak noderes varbut emotion
2 2 atbildēt
Jums vienkaarši skau;z, ka Lady79 ir tik grauhoša un žilbinoša, viņa ir bomba, un star, visiem patiešām pockuj, kas notiek komentos, spoki.lv ir brīvība un par taviem nahuj, bļa pizdec cik rupji, neviens nevārda nepateiks :) Tā kā te ir totāla anarhija, katrs dara ko grib :)
1 1 atbildēt
0 0 atbildēt
7 avatars7

interesants raksts.... :) bet zinaams...

0 0 atbildēt
reekjini ja tu buutu reaala meitene tad paari 2aam tresdaljaam viirieshu cilveeku tu besiitu personiibas peec+ noteikti izskatas veel pieliktu krietuns procentus !!! nu bet tu jau to ;pati zini. + veel zini ka es vienpersoniski atveru kaadus10 procentus jo izdauziitu tavu pretiigo muuli ja butu iespeeja
1 1 atbildēt
uzraksta lietu ko visi tāpat zin un nejau kāds tagad dodoties uz tusiņu pie letes atcerēsies - paga ldy79 teica lai nopērk prežus - viņa izglāba manu nākotni bullshit
3 4 atbildēt
seksiki vorš
0 1 atbildēt
Neko jaunu tā arī nepastāstīji...
1 2 atbildēt
"Meeru temperatuuru ar netradicionaalaam metodeem - tev, sev! :D" Shitais laikam paaraak kruts kkas, es nesapratu joku vismaz... :( neesmu pietiekami gudrs alikam, vai arii esmu debiils iespeejams, aa sapratu... anaaali, jaa es meeru
1 2 atbildēt
edit: nee neko Kuprainais Kalns mana miilaakaa filma!
1 2 atbildēt
Paspēleesim vilcieninos? Es lokomatiive!!
1 2 atbildēt
Gribu karstu elpu pakausii!
1 2 atbildēt
Kur ir mans mazais vibrotorinjsh kad to visvairaak vajag? :( gribeejaas papriecaaties ar jaunieguutajiem draugiem, laikam visi guleet jau aizgaaja, bez manis!!!!
1 2 atbildēt
nu gailiiti manu?
1 2 atbildēt
labs vakars, mani intereseeja juusu sporta bikshu izmeers! 48 12? vai juus esat paarliecinaats? :D ja jūs gadījumā ieinteresēja manējais, zvaniet- 909 10 01, un dabūsiet manas biksītes pa pastu!
1 2 atbildēt
nezinaju ka manas biksiites jau pa pastu piedaavaa! nee nu nav jau slikti labaak suutat un nerunaajat nemaz te. a tu kas komentus maina nejuutiesa mazliet slims? padomaa kaartiigi vai tev viss galvaa normaali, es jau nesaku lai tu beidz komentus mainiit jo ljoti smiekligi bat vienkaarshi pats par seviim padomaa :Dtev jau gan kauna nav vispaar
1 2 atbildēt
Izskatās, ka vairumam nekad nav bijis sex.
4 6 atbildēt
labaak staasti par to "nodraazshanu" nevis par puisiishiem un taadaam huinjaam ;)buchas dzhekiem
0 2 atbildēt
Meeru temperatuuru ar netradicionaalaam metodeem - tev, sev! :D
0 2 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »