Sveiki :) Šodien stāvot pie kases un skatoties uz košļenēm izdomājām ka vajag uzražot rakstu par košļenēm :D Kopumā mums ir 16 košļeņu veidi. Tad nu skatamies kas mums sanāca :D
Košļeņu tests242
Tātad šeit var redzēt visas mūsu košļenes un čekus par tām....
Nu pirms košļāšanas protams arī roltoni bija jāpaēd :D
Pirmos izmēģinājām ORBIT ar arbūzu garšu.
Garša viņai tāda salda, bet ne pārāk. Kopumā garša patika. Dodam 6 balles no 10.
Burbulis gan pūtās slikti. Burbuļpūšamībai dodam 3 no 10.
Nākamās ORBIT FOR KIDS
Garša - ļoti jauka, salda, pēc bērnības :D Kopumā ļoti patika. vērtējums - 8/10
Burbuļi arī lieli pūtās. Burbuļpūšamībai dodam 7/10
Chupa Chups BIG babol ar zemenēm.
Garša pienēmama, bet biju gaidijis ko labāku no šī čupačupu ražotāju giganta. Vērtējums 6/10
Burbuļi sanāca diezgan labi un lieli. 6/10
Dirol senses
Garša ļoti ļoti patika. Taču diemžēl tā nav pārāk noturīga un pēc neilga laika pazūd. Vērtējums 9/10 (būtu 10 ja tā būtu noturīgāka)
Burbuļpūsamības vērtējums 5.5/10
Pepermint
Cilvēciņam kurš ir bildēs un pozē īpeši šī tipa košļenes neiet pie sirds tāpēc kad jautāju par to ko lai raksta par šo košļeni atbilde bija - Sūds :D Takā man pret šādām košlenēm nav pretenzijas tad pastāstīšu par to es :D
Tātad garšā kā jau lielākaijai daļai mentola košlenēm. Tacu šādas košļenes patīk kad ir stipras. Taču šī tāda nebija.
Vērtējums 5/10
Burbuļus no šīs vispār uzpūst nevarēja. 1/10
Dirol ar zemeņu un laima pildijumu.
Garša normāla, bet varēja būt labāka. Tāda salda. Pildijums tāds interesants. 6/10
Burbuļpūšamība 3/10
Mentos PURE FRESH
Garša pietiekami stipra un laba. Pildijums ņamiigs laigan nekādas īpašās jēgas no viņa nav. Šitās nepilngadīgie dzērāji var ēst pirms iešanas mājās, jo diezgan stipras :D 7.5/10
Burbuļpūšamība 3/10
Dirol ar pipermētru garšu.
Bilde nav īstā, jo šis blondais ģēnijs kas redzems bildēs iznīcināja papīrīti :D
Garša - stipra, laba, pēc piparmētrām :D 5/10
Burbuļpūšamība 3/10
Bija doma visas košļenes izmēģināt, taču visiem jau viņas zb. Tagat kādu laiku nekošļāsim, bet kad atkal būs ok tad taps otrā daļa šim rakstam.
Paldies par uzmanību :))))