local-stats-pixel fb-conv-api

Kas mani kaitina mazajos173

1208 39

šodien savā mazajā brālī pamanīju dažas tizlas lietas, tagad mēģināšu apkopot stulbākās lietas ko dara mazie mīļie rūķīši. Enjoy.

1208 39 173 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 173

0/2000

Sīko skraidīšana skolā. Šī lieta vairāk 1.-2. klasītēm, kad eju pa skolas gaiteni no kafejnīcas viens sīkais ieskrien dirsā un pasaka ''stulbenis!''. Es vispār like wtf? Viņš man uzskrien virsū un vēl uzbrauc augumā, aiaiai. emotion

2 1 atbildēt

raksts trāpījis tieši DESMITNIEKĀ

2 1 atbildēt

BISH IZLUTINĀTIemotion

1 0 atbildēt

Piekritu.

-Bet nu ja kadreiz ir japadoma kadi mes pasi bijam kad bijam mazi.

1 0 atbildēt

++++++++++++++++++++ un man šādi jāpieskata

1 0 atbildēt

esi esi tu special :)

1 0 atbildēt

100% taads tu ar biji :D

1 0 atbildēt

Ceru, ka tev nebūs bērnu. Tu neizklausies pēc laba tēva emotion

3 2 atbildēt

mums ir skola kopā ar kaut kādu privātbērndārzu krieviem. un jā, tur ir viens tāds indivīds, apmēram 6 gadus vecs, kas vnk ejot garām var tevi nosaukt par suku,šļuhu, dalbajobku un apmētāt tevi ar vēl visādiem krutiem vārdiem, pasūtīt nah*uj un uz visām citām debespusēm un pat sist. diezgan normāli, ne? un ja pasaka audzinātājām, viņām ir pilnīgi vienalga, jo galvenais jau ir nauda. negribu zināt, kādi viņam ir vecāki.  

1 0 atbildēt

bet, toties, man besī, ka cilvēki pārāk daudz piemin ''cilvēku nelaimes citās valstīs'' Uj, viņiem tur nav ko ēst, bet te sīkei bakuganus prasa utt. Neviens cits nav vainīgs pie viņu nelaimes, kā tikai paši. Get used to it

1 0 atbildēt

Vecāki vairāk izlutina sīkos. Parasti skaties veikalos- bērns grib kaut ko, māte atsaka, tas sāk gaudot, mātei tas nepatīk( sīkais to zina) un lai nomierinātu nopērk to, ko viņš prasa. Bet tā vietā vajag atzvetēt nevis sevi padarīt par manipulējamu objektu.

P.S. Tā ir, ka Doktors Bērziņš nu jau praktiski ir uz nāves gultas...

4 3 atbildēt

Pilnīgi pierītu .. Esmu redzējusi ari tadus eksemplārus kuri 5 gadus pīpē, lamājas un domā ka tas ir forši. + redzeti arī tadi kas tāda pašā vecuma "drāžas" jeb vienk berzējas viens pret otru zem balkoniem.psc. 

1 0 atbildēt

Piekrītu par lamāšanos, taču, kad biju maza arī es skraidīju, bļāvu, gribēju jaunākās mantiņas, un sargāju visus gardumus, kas man bija.

1 0 atbildēt

manuprāt raksta autoram pašam nav vairāk par 14 gadiem , jo viņš nesaprot , ka visi bērni ir tādi tā ir bērnība , nebūs jau tā ka sīkie ies pa ielu uzvalkos , teiks labdien kā jūtaties , strādās un nespēlēsies

1 0 atbildēt

6- soo trueee

0 0 atbildēt

jām, man jau patīk tie mazie mīļumiņi, taču tad, kad paiet garām un lamājās zb.

atceros, ka ziemā gāju no skolas uz mājām, redzu maz bērniņš, tas paskatās uz manīm un saka - tu tā stūlbene esi?- nū, labi, tikai pirmo reizi to bērnu redzēju emotion

0 0 atbildēt

liels + :D

0 0 atbildēt

so true!

0 0 atbildēt

man riebjas kā sīči prasa saldumus

0 0 atbildēt

Par košanu un skrāpēšanu nevaru nepiekrist, man viens sīcis iekodās tik ļoti rokā, ka man vēl labu laiku asinis tecēja. Bet es tikai biju palūgusi, lai mani palaiž garām.. 

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »