local-stats-pixel fb-conv-api

Kas man nepatīk meitenēs!259

1957 183

Nesen redzēju kā pievienoja rakstu "Nē, Nē ,Nē Vīriešu izskatā" ! Nolēmu būt īsts vīriešu dzimtas pārstāvis un iztaikties pret meitenēm , vaŗdu sakot, paņemt revanšu , lai arī saprot , ka vinām arī ir daži narakstāmi likumi!

Un ar tām bildēm, man nesanāk pārāk labi meklēt tās bildes google, pievienoju tās , kurās vismaz ir kaut kāds sakars! emotion

Un neaizmirstat ielikt"+" vismaz par to ka es centos emotion

Un tātad :

1957 183 259 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://google.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 259

0/2000

man patīk ģērbties puiciski.Tā es jūtos daudz labāk.Un man pilnīgi pie vienas vietas, ka kādam tas nepatīk, tieši otrādi, man patīk, ka kādam tas nepatīk.:D

5 0 atbildēt

Nožēlojami ir skatīties kā džeks raud. ;DDDD

6 1 atbildēt
 

Pilnibaa piekriitu. :)) Meitenes velk zeenisku apgeerbu, jo tas ir daudz eertaaks nekaa meitenju. piemeeram: augstapapeedenes, piespiileets apgeerbs, vai svarcinji kas visu laiku liek domaat kaa driiksti seedeet un ko vari dariit. piemeeram man labaak patiik puishu velosipeedi, bet ar svaarcinjiem ir gruuti ar tiem pabraukt. :)

5 0 atbildēt

-man patīk  nēsāt džinsus,tikai apspīlētos....riebjās platie.viņi tik tiešām bojā figūru!

5 0 atbildēt

Tavs draugs nekļūdījās :D

4 0 atbildēt

Vislabaakais skats ir tad, ja meitenes lieto tonaalo nevis taapeec, lai nomaskeetu kko uz savas aadas, bet gan lai to padariitu tumshaaku. emotion

4 1 atbildēt

Pēc raksta secinu, ka sieviešu vienīgajam mērķim būtu jābūt - patikt puikiem (nu vismaz jūs puiki tā gribētu) emotion

3 0 atbildēt

Lielākajā mērā piekrītu. Vienīgi 2. - pierodi vecīt, visas meitenes reizēm raud. Grūti skatīties - jā, bet te izšķir 2 gadijumus - pirmais ir mazliet riebīgi, jo nū.. raudāšana ir tāda kā tajā bildē - siekalas un punķi uz visām pusēm.. un otrais - grūti skatīties, jo nenormāli žēl un meitene klusē kā partizāns, ka pat palīdzēt nevari. Ja nepatika slēpjas otrajā gadijumā, tad tas tikai pierāda to, ka Tu neesi morāls kroplis =)

3 0 atbildēt

nevaru ciest , kad ķēpājas labāk būt tāda kāda esi 

3 0 atbildēt

Forš raksts. Nez, man patika :D Jam, un tas prikols ar 10. bildi ar ir ok :D

+ :P

5 2 atbildēt

( + / - ), bet visus mīnusus neesi uzrakstijis, manuprāt...!

3 0 atbildēt

pa šūziem, un puicismu- nu es personīgi nepiekrītu..

protams NORMAS robežās, jo man pašam patīk, ka draudzene uzvelk šūzus, jo nēesmu redzējis meiču šūzus briesmīgi platus. un nez nejau visu laiku jāstaigā papēdenēs un tml.. tas ma liekas, ir grūti.. :D

3 0 atbildēt

cepums par pēdējo, bet plusa nebūs! :D

3 0 atbildēt

daudz kur es tev piekrītu

3 0 atbildēt

You're talkin' BULLSHIT..  Cik es noprotu pec tava teiktaa,meitenem jagerbjas kaa lelleem..  Un vairakus punktus es vsp nesaprotu,piemeram,kaa 5. taisnoti mati ar taisnotaaju nav kopti? Karo4e,kkaads 12gadigais rakstijis šo rakstu.

3 1 atbildēt

Heh, te daudz kas attiecināms arī uz vīrieti un tagad pats izlasi un padomā ko no tā pats dari, kas Tev nepatīk meitenēs un ar ko tad Tu par viņām esi labāks. Kaut vai 3.punkts ar vīrieti galvenajā lomā būs daudz trakāk nekā ar sievieti.

Lai pirmais met akmeni tas, kurš nav vainīgs!

2 0 atbildēt

godiigi sakot neredzu par ko te likt plusu. tik gudri visu esi uzrakstiijis......

2 0 atbildēt

tits: theyre fucking effective

2 0 atbildēt

Malacis! Vajadzēja vēl pielikt sadaļu par pīļu foto un plastmasas kapļiem (pielīmētajiem nagiem), piešūtajiem matiem un piekausētajām skroptām.

2 0 atbildēt

Trūkst viena punkta: Pati izdomā, pati pasaka un apvainojās. Šis  ir ļoti izplatīti meiteņu/sieviešu vidū.

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »