local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc palikt Latvijā!104

359 20

Man ir ļoti labi argumenti kāpēc būt pateicīgam par to, ka esi latvietis. Vēl tikai gribēju piebilst, ka zinu, ka Ibumetīnam ir bijis līdzīgs raksts. Ironiski, bet rakājoties pa spokiem atradu Ibumetīna rakstu par šo pašu tēmu, tas notika piecas minūtes pēc tam, kad man radās doma par šo rakstu.

P.S Daudzi nav sapratuši raksta jēgu. Aicinu jūs paskatīties uz Latviju, kā dzimteni mīļo zemi, nevis tagad sākt dirst par valdību un sociālo līmeni. Nesaku, ka nav labi braukt prom no LV. Respektēšu vienmēr ja cilvēks aizbrauks uz ārzemēm dēļ karjeras izaugsmēm. Vienkārši nevaru saprast cilvēkus, kuri brauc prom strādāt par kapeikām lasot zemenes angļu fermā.

Reklāma
Reklāma
359 20 104 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 104

0/2000

Kautkā tracina tie cilvēki kas visu vainu noveļ uz valdību. Un lielāka daļa šitā bļāvēju ir jaunieši, kas paši neko nevar, kam nav raksturs, jo darbu neviens pats nepiedāvā, naudu ar nedod un vēl nodokļi jāmaksā. Kapēc pirms teju 22 gadiem visi civēki varēja sadoties rokās "Via Baltika" neviens nevienu nedzina, drausmīgus pasākumus neoganizēja. cilvēki cits citam teica, visi gāja un darīja, un krievu tautības cilvēki šeit bija vēl vairāk, krievu armija pat vēl Latvijā tusēja. Kas ir tie bezsmadzeņu latvieši, kas tik bļauj ka valdība ceļ nodokļus. Ja 40% latvišu paši nemaksā nodokļus. Valstij vajadzīgais naudas daudzums jau nemainās. tas nozīmē jo vairāk cilvēki nemaksās nodokļus jo augstāki tie jātaisa. Ja latvija 90% visi maksās godīgi nodokļus un nepirks kontrbandu mums nodokļi būs uz pusi mazāki + ceļus vairāk taisīs, pilsētas sakops utt. Un pats galvenais tautai nežēloties, bet grābt un sist tos kungus kuri tur dara ko grib. Bet paši jau esam ļāvuši viņiem tā. Ja tu kaķim ļausi čurāt uz paklāja, iemācīsies darīt viņš to ātri, a izdzīt to niķi nebūs tik viegli.  Tā kā paši vien esam pie visa vainīgi, nevis tie kungi augšā. Būtu latviešiem vienots noskaņojums un saliedētība, nedomāju ka kāds vispār iedrošinātos vērt muti vaļa par krievu valodu, bet tā kā mums pašiem uz visu ir vienalga, ka tik pašam labāk. tad arī ar valsti kopumā attiecīgi elementi dara ko vēlas.

2 2 atbildēt

Zināji,baruc prom tikai tāpēc,lai atrastu darbu,interesanti ar ko ta mēs nopirksim ēdienu,drēbes?

2 2 atbildēt

Man zelts ir mana tauta, mans gods ir viņas gods! ;)

0 0 atbildēt

Es vienkārši pieņēmu to, kas es esmu pec tautības un viss. Man tuvu ne tikai latviešu kultūra, bet arī krievu. Bet cienu latviešus (NE MAZĀK kā krievus), tāpēc ka augu kopā ar viņiem. Bet uz doto brīdi man pieriebās lasīt katru PATRIOTISKU rakstu par to, kādi LV krutie un RU stulbie.. Sorry, bet daži labi latvieši, kuri atcerējas to, ka viņi ir latvieši sākt krist uz nerviem. Un krievus saukt par krieviņiem no LV puses ir baigi smieklīgi xDD

izskatās ka bērns rakstīja rakstu.

0 0 atbildēt

jaa vot tiesaam kaapeec es nepiedzimu kaadaa attiistiitaa valstii. vot sitaa nepaveikties

1 1 atbildēt

sanāk, ka tev ir tikai 14..

bet raksts labs

0 0 atbildēt

Problēma arī ir cilvēku alkatībā. Esmu pamanījusi,ka brauc prom nevis zemākais,bet vidējais un virs vidējā slāņa cilvēki.  Tā kā tādi kapeiku pisēji. Manai draudzenei ir darbs,mašīna,dzīvoklis..normāla dzīve,net nē...šī sapņo aizbraukt prom uz kkādu Vāciju laimi meklēt..nezina ne angļu,ne vācu valodu. Izlepušī mums cilvēki. Cilvēki bez vērtībām (jaunā paaudze)

0 0 atbildēt

3. Gan nevaru tā īsti piekrist. Es biju priecīgi satraukta, kad beidzot varēju atlidot uz Mājām, bet izkāpjot no lidmašīnas, tiekot līdz lidostai pēc somām valoda ko dzirdēju bija... Krievu! Biju ļoooooti vīlusies. Bija sajūta, ka kļūdas pēc esam nosēdušies Krievijā nevis Latvijā! :(

Nav man pretenzīju pret krievvalodīgajiem un krieviem. Vnk Latvijā jārunā latviski [vai vismaz angliski, ko uzskatu par 2.obligāto valodu, bet ne jau nu krievu val.]!

0 0 atbildēt

Latvieši tā cīnījās , nu tā cīnījās, bet tikai tāpēc lai kkādu valdības mērkaķi to visu pēc tam izpostītu un sabāztu valsts naudu savās kabatās..

2 2 atbildēt

da labi .. cinijamies un cinijamies un cinijamies .. un ta visu laiku ..

bet tas bija tad kad noteica visu tas kuram bija vairak ieroci un labakas taktikas ..

musdienas tam kuram vairak nauda un kuram lielaka teiksana .. tik lidz musu puse nebus neviens tads cilveks mums nav jega pat domat par ko tadu :D varam cinities .. bet ko tas dos ? visi purni aizlidos prom un atstas valsti vel  lielakos sudos ka vairs nevar izvilkt ara neviens :D nav tik vnk ka kadreiz viss

0 0 atbildēt

Laikam varu iedomāties, kuri ielika mīnusus emotion

0 0 atbildēt

Ta ir.emotion   Latvijā garšīgaka, jo tiek lietots garšvielas lielā daudzumā, lai nomāktu garšas pasliktināšanos arī pēc derīguma termiņa beigām.

0 0 atbildēt

Es cienu autora domu gājienu, bet argumenti ir, maigi sakot, debīli. "Silti gaidīts"? Daba? Sports? Pietam n-tās reizes tekstā iesaistīts slimo cilvēku fantāzijas auglis "Dievs"? Manuprāt, šo lietu vispār nevajadzētu apspriest. Tā ir katra cilvēka paša izvēle. Katram ir tiesības dzīvot tā, kā tas vēlas, kur vēlas, un neviens nevienam nav neko parādā. Nē, es priecājos, ka esmu latvietis, man patīk mana tauta, bet tamlīdzīga kunkstēšana un nacionālisms kā tāds - (kā krievi saka) ubeijsja ob stjenku.

0 0 atbildēt

LATVIJAAAAAAAAAA!

0 0 atbildēt

Kad pilnībā dzīvosi patstāvīgi, neatkarīgi no vecākiem, tad taisi vēlreiz rakstu.

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt

😊

0 0 atbildēt

🍕

0 0 atbildēt

😀

0 0 atbildēt

Raxts ir Cool. Tautieshi nejau "Valdiba" ir vainiiga, bet mees pashi kas taadus ieveel. Baidamies no jauniem "Censonjiem" un tik maljam visus tos "TAUKUS" (valdibu) uz rinjki vien.

P.S. Pats ar sievu 20. janvari atgriezos Lv no UK. Darbs sheit ir un labs, bet buus gimenes pieaugums un tas notiks Latvija. un ka buus, taa buus. emotion

Darbu jau var atrast, ja tik maak un grib ko dariit.

0 1 atbildēt
« 1  2  3  4 »