local-stats-pixel fb-conv-api

Kā iegūt medaļu ? /2/38

129 10

Īpašās :)

Pirmā daļa

Reklāma
Reklāma
Reklāma
129 10 38 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 38

0/2000

[šeitbijajābūtūberlabajamjokam]

2 2 atbildēt

cits gadus 50 nedabūs medaļu UBERAUTORS, bet es 50 gadu laikā nebūšu dabūjis nevienu medaļu :D:D

0 0 atbildēt

Satiekās 3 draugi Amerikānis, Anglis un Latvietis. Mazliet iedzer un sāk lielīties, kas nu kuram ir savā valstī! Amerikānis saka: Mums ir tik daudz lidmašīnu, ja tā visas paceltos gaisā, saule pat cauri nespīdētu uz zemes! Anglis saka: Mums ir tik daudz kuģu, ja tie visi izbrauktu jūrā, mēs pa tiem varētu aiziet līdz Francijai! Latvietis saka: A mums Gunčam, kas dzīvo vecrīgā, vot viņam metamais ir līdz celim! Visi sajūsmā par to, kas nu kuram ir! Iedzer vēl kādu laiciņu, tad sāk stāstīt. Amerikānis: Nu es jau mazliet sadirsu nav mums tik daudz to lidmašīnu, spīdētu saule šur tur cauri! Anglis: Nu es jau arī sadirsu, būtu mums pāris km tomēr arī jānopeld! Latvietis: Nu es jau arī sadirsu ,Gunča īstenībā nedzīvo vecrīgā!

1 2 atbildēt

Kojas, rīts (tuvāk pusdienlaikam). pēc kodiena. džekam iezvanās mobilais (nokia 5110), šis atbild, paliek bāls, klusē, sāk trīcēt rokas, norauj akumulatoru mobilajam... prasām, kas notika???  Šis: nezinu, piezvanīja kaut kāds sīkais un pateica: "Čau Tēti"....

0 1 atbildēt

ceru saņemt dienas joku ar šiem. ;D

Spoguli noregulēt, lai rāda smukāk, nevar. Stacijas laukumā ar saviem belašiem ienākt aizliegts! Bezfilma ir tad kad nav dekoderis. Pļavā nekustīgi gulēja Buratino, bet virs viņa kā melni kraukļi riņķoja dzeņi.   Jau pirmajā klasē mazie tramvajiņi apsmēja klasesbiedru trolejbusiņu, kuram pa vidu esot akardeons.   Jā Jūs ēdot skaļi šmakstināt, tas var dziļi aizvainot Jums blakus esošo cūku, jo tā tomēr ir viņas privilēģija. Esiet taktisks!   Tualetes papīrs ar ķilavu aromātu.

2 4 atbildēt

Blondīne sākusi strādāt skolā par psiholoģi.  Pirmajā dienā viņa pa logu pamana zēnus, kas spēlē bumbu.  Tikai viens pavisam mazs zēns stāv vientuļš malā.  Blondīne pieiet pie viņa un vaicā:  - Kāpēc tu te stāvi viens pats, bez draugiem? Vai jūties pamests? Vēlies par to parunāt?  - Vēlos, bet vēlāk, tagad futbols jāspēlē, es esmu vārtsargs! Vakarpuse, anekdote - medaļa no tevis, Čajņik emotion emotion

0 2 atbildēt

Uzmini mīklu, kas tas ir: mīksts un silts, kad liecies gulēt, ciets un stingrs, kad pamosties? Protams vēmekļi. Kura sieviete visā cilvēces vēsturē ir izcietusi visšaušalīgākās mokas? Protams, Karlsona māte dzemdību laikā... Atnāk vīrs mājās, a te sieva metās tam virsū: -Viss, aizeju es no tevis projām ! Vīrs: -Interesanti zināt kāpēc ? -Es uzzināju, ka tu esi PEDOFĪLS!! Vīrs: -Klausies, a nav pārāk spēcīgi teikts priekš desmitgadīgas meitenes ?! Meitene aptiekā:- Jums grūtniecības tests ir?- Jums kādu, pozitīvo vai negatīvo? - Kāda ir atšķirība starp iesācēju un profesionālu ārstu?- Pirmais domā, ka ārstē to slimību, kura jums ir, bet otrais domā, ka jums ir tā slimība, kuru viņš ārstē.  

0 2 atbildēt