local-stats-pixel fb-conv-api

Kā 99% Atbrīvoties no kārpas247

1129 16

Man pašam uz rokas uzmetās 2 kārpas, ome man ieteica recepti(:D)

Nu taa..jums vajag esenci(šķaidīto) un šķipsnu miltus, sajauciet kopā un uzķepinat uz kārpas. Pēc kādām 10 min viss paliks mīksts, tad vēlāk kārtīgi sakaltīs, un vēl vēlāk apmēram pec kadām 3 dienām kārpa vienkārši nokritīs, tas ir tādā gadījumā ja jums ir līdzīga kārpa kā attēlā, jo nekā nezinu par tām līdzenajām vai savādākām kārpām.

Ja godīgi tad tagad man nav pīlnīgi nevienas rētas pazīmes, viss kā vajag;)

Lai veicas, ja gadījumā ir uzmeties šis riebeklis.

1129 16 247 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 247

0/2000
Baigi sen viena bija. Strutenes likās kad tikai tai garšoja. Pamēģināju diegu un pēc kāda laika pazuda, kas zin varbūt nebija diega vaina.
1 0 atbildēt

Kādreiz ar bija parādijusies - vnk ar mazajam nagu šķērītēm izgriezu ar visu sakni - piesvilinaju ar spirtu un miers. Sāpīgi bet tomēr efektīvi.

1 0 atbildēt

Man to rakstu negribējās lasīt, lai nav jāredz tās pretīgās kārpas, hah.

1 0 atbildēt

Ja esence palidz.es no savam riebigajam karpam lidzigi tiku vala,apkniebjot karpu un tad pilinot esenci uz apknaibitas karpas,pec nedelas aizmirsu ka man tadas bijusas un retas ari nekadas.

1 0 atbildēt

Omg tieši tas kas vajadzīgs!! Viena nekrietnele uz mazā pirksat uzmetusies emotion

1 0 atbildēt

Nu velns viņu zina, kad man tādi brīnumi bija, ne strutenes, ne kādas piesaldēšanas nelīdzēja. Tiešām atlika tikai ar kādu asu priekšmetu pačakarēt vienu un pazuda visas. :?

1 0 atbildēt

Komentārs ar lielāko mīnusu skaitu spokiem.lv vēsturē :D

1 0 atbildēt

aa un graizit naw labi! jo taadejaadi tiek izplatiita infekcija un ar laiku atkal saaks augt un vel vairaak!

1 0 atbildēt

es atceros, ka man bija kārpa, jo mazai esot, man patika knibināt pumpiņu un tā pārvērtās par kārpu. neatceros ko, bet kaut ko no aptiekas piliniāju virsū. pimās dienas beigi niezēja un čūkstēja, bet palīdzēja, kārpu vairs nav bijis :)

1 0 atbildēt

Kārpas iegūst visbiežāk, tad kad ir novājināta imūnsistēma, man tā bija ziemasperiodā, kad pārtrenējos un sāku ķert visādas slimības. Tā kā bija neliels pušums uz pirksta noķēru arī kārpu, tā kā no higiēnas tas nav'atkarīgs. Arī lietoju to ziedu sulu un viss notiek.

1 0 atbildēt

Kur tādi aprobežoti dauņi kā tu rodas?:D

2 1 atbildēt

tā vien gribas iekosties

2 1 atbildēt

Photoshop nepalīdz? emotion

1 0 atbildēt
Var jau arī aiziet pie kosmetologa,nevis ar mājas receptītēm eksperimentēt..
1 0 atbildēt

var jau meegjinaat vinjas tur saldeet ar to drankji kur aptiekaas var dabuut, man paliidzeeja- katru vakaru  vinju ar klingjeriishu tinktuuru notiiri un ritktii piesaldee, tad atkal notiiri shitaa kkur par nedeelju tiku valjaa...

1 0 atbildēt

Biju maziņš, un katru rītu braucu ar savu BMX uz netālu esošo upīti un smēreju savas divas kārpas ar to puķītes sulu (sula ir tumsnēji spilkti dzeltena) un ar laiku pārgāja emotion

1 0 atbildēt

Es no savām tiku vaļā ārsta kabinetā, pie dermoveneraloga ar piesaldēšanas metodi, tas bij gan 7 gadus atpakaļ, maksāja par katru kārpu 3 ls

1 0 atbildēt

Raxts tieshi laikaa emotion emotion

1 0 atbildēt

Kad biju bernudarza bija karpa.. Vienkarši nogriezu to, ar adatu izknibinaju sakni un karpas nav radijushas lidz pat sodienai :)

1 0 atbildēt

tās uz pēdām man vairāk atgādina varžaci. vai arī es īpaši neorientējos šajos jautājumos un tas principā ir viens un tas pats?

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »