local-stats-pixel fb-conv-api

Gribi "Seksiņu"???224

1450 27

Kioskā pamanīju, ka ir iznācis jauns žurnāla „Sīrups” speciālizlaidums ar procovējošu nosaukumu-„Seksiņš”-pilnībā apstulbu. Jo tālāk, jo trakāk.

Šī žurnāla mērķauditorija ir apmēram bērni/jaunieši vecumā no 12-16 gadiem. Jautājums ir tāds, vai tiešam šajā vecumā galvenais ir domāt par seksu un par randiņu izvarošanu? Vai par standartu ir kļūt stāvoklī jau 14 gados, un lasīt stāstus par sava bērniņa nogalināšanu?

Protams ir normāli, ka katrs jaunietis zin par savām pārmaiņam organismā,izskatā u.c. pubertātes vecumā, izsargāšanos-gadījumā ja- bet vai tāpēc ir jāizklāsta plaša seksa ābece, jādalās pieredzē un vispār jānosauc žurnāls tādā vārdā? Mēs taču bez šāda "Seksiņa" uzaugām pilnīgi normāli.

Kāpēc masu medijiem ir dotas tiesības pavedināt mazgadīgas personas uz seksuālās dzīves uzsākšanu?

Manuprāt, šī ir atbilde sabiedrības degradācijai, turklāt tas ir tikai mans subjektīvais viedoklis.

Speciālizlaidumā lasi:

pirmais sekss

randiņu izvarošana

pubertāte - kā mainās meitenes un puiši?

visbiežāk uzdotie jautājumi un atbildes par mēnešreizēm.

kad un kā izvēlēties pirmo krūšturi?

viss par dzimumlocekli.kā saprasties ar dzimumlocekli?

kā rūpēties par savu ķermeni un labsajūtu pubertātes laikā?

kā zināt, vai esmu gatavs pirmajām attiecībām un seksam?

intīmi - masturbācija.

kāpēc iemīloties tu jūc prātā?

atbildes uz neērtiem un mulsinošiem jautājumiem, kurus tu kautrējies uzdot vecākiem.

atklāti par pirmo seksu.

kādas ir tavas tiesības teikt NĒ. sekss pret tavu gribu?

Stop! ceļvedis kontracepcijā - kā izsargāties no grūtniecības un STS?

pusaudze stāvoklī. Ko nu?

Reāli stāsti un pieredzes. patiess stāsts! Es nogalināju savu bērniņu konkurss: Laimē vienu no trim Dr.Wolf ārstnieciskās kosmētikas komplektiem problemātiskas sejas ādas košanai.

1450 27 224 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 224

0/2000

ak kungs.. katrs lasa ,ko grib. nu, baigi tevi uztrauc tas,kas interesē citus. >.<

1 1 atbildēt

Uzskatu, ka pareizi ir izglītot jaunatni... Paši esam gājuši vis cauri un zinam kā ir ar šīm problēmām... Reti kurais ir gatavs par tādām lietām runāt ar vecākiem - domā, ka viņš ir īpatnis un kautrējās. Ar draugiem runājot savukārt gribas jau visu zināt, (tikai no kā, ja nerunā ar vecākiem), jo draugu acīs taču nevar izrādīt, ka neko no tā nesaproti <-- Jā nēs dzīvojam stereotipainā pasaulē... Tad labāk lai ir šāds žurnāls un jaunie cilvēki var sevi iepazīt nevis mocīties nezņā un nesaprašanā....

 

Piekrītu - žurnāla nosaukums ir gana debīls... Bāc, nenāk prātā kā savādāk šādu izlaidumu varētu saukt... Intīmais pielikums...

0 0 atbildēt

7 ;D

0 0 atbildēt

kā saprasties ar dzimumlocekli? mans izskaidrojums ir šāds: ja viņa īpašnieks ir stresains vai dusmīgs, iedod viņam buču emotion

0 0 atbildēt

viss par dzimumlocekli.kā saprasties ar dzimumlocekli?,es ar vinju jau 24 gadus runaju :D

0 0 atbildēt

man vnk nav ko teikt. un pēc tam brīnās par to, kas mūsdienās notiek

1 2 atbildēt

Vai šis žurnāla numurs patiešām eksistē? Jo ir grūti iedomāties ka kaut ko tādu var publiēt šajā žurnālā. Es uzskatiju ka šajā žurnālā var publicēt rakstus par puberitāti un par to kas notiek šajā vecumā lai iepazīstinātu jauniešus kas to vēl nav sasniegušiž. Bet šis manuprāt ir aizgājis par tālu (pirmais seks, pusaudze stāvoklī, masturbācija). Vai tiešām viņi grib panākt lai nepilngadīgie kļūtu par tēviem un mātēm?

0 1 atbildēt
Varbūt es esmu vecmodīgs āzis,bet es uzskatu,ka meičai līdz kāzām ir jābūt nevainīgai!!!emotion
3 4 atbildēt

tač ir normāli,ka kkur arī raksta par to :) tiem,kas nezin,lai izglītojas.

0 2 atbildēt

Nezinu... Mna tēvs nopirka pirmo mauku 10 gados, man tas liekas normāli

0 3 atbildēt

Pilnībā piekrītu--> tāds žurnāls nav domāts bērniem, kur nu vēl ar tādu nosaukumu!!! BEIGSIM DEGRADĒT MŪSU JAUNATNI AR TĀDĀM LIETĀM, BŪTU LABĀK KĀDU "ILUSTRĒTĀS ZINĀTNES"  ŽURNĀLU NOSPONSORĒJUŠI ( KAUNS ŽURĀLA IZDEVĒJIEM)

1 4 atbildēt

šito šon pa EHR dzirdēju.. padomāju ka pēdējais stūlbums tas ir... sikajiem ta jau ir interese par seksu salasisies šitadus žurnālus un vispār ņemsies 12 gadigie visus sturos jo redz žurnāla rakstits ka drikst. pēc tam varēs visi brinities ka 12, 13, 14 gadigas sikaļas bus stavokli vai par ar kadam STS stimibām.... šitas žurnāls suck's cerams ka tik par atri cik parādijas , tad ari tik pat atri pazudis no apgrozibas!!!!

1 4 atbildēt

emotion nožēlojami...

0 5 atbildēt
« 4  5  6  7  8 »