local-stats-pixel fb-conv-api

FIFA 2007 Turnīrs...108

32 10
Sākums:
Nu tā es ilgi domāju un sapratu, ka varētu uzraut , ja ne īsto futbolu, tad vismaz virtuālo, jo īstajam futbolam vajag parāk daudz kā, ko grūti izdarīt, bet virtuālajam vajag vienkārši mazliet laiku, mazliet interneta :D un mazliet spēlēt prasmes, kas nav obligāta.
Tātad aptuveni no vasaras sākuma jeb kautkur no 7.jūnija (ja mēnešus sajaucu tad sorry man gadās xD) līdz vasaras vidum es domāju 13.jūlijam , varētu uzspēlēt "FIFA 2007" turnīru, jā zinu, ka tā ir tāda veca FIFA versijas, jo jau ir "09" un drīz būs arī "10", nu labi nemac cik drīz arī nebūs :) , bet 'te paņemta cik veca versija, jo tas ir tāds kā tikai Test turnīrs, kam vēlāk ja būs veiksmīgs šis, būs arī turpinājums ar jaunākajām versijām, un tas vairs nebūs īstenībā turnīrs, tā būs tāda kā Spoku Virslīga, kura sastāvēs no 10 Komandām.
Čempionāta norise ir pavisam vienkārša, visas komandas izies 2 rinķus, jeb kā jebkurā parastā līgā , kas ir uz šīs pasaules, un gūs punktus, par uzvaru 3, par neizškirtu 1 un par zaudējumu 0, un visi punkti skaitīsies kopā , kuram vairāk, tas ir uzvarējis, tas itkā manuprāt būtu skaidrs.
Pieteikties var līdz 31.maijam.
Pieteikties var sūtot man PZ(privātu ziņu) ar norādēm
Niks(tas tā pat būs norādīts, jeb prikola pēc var)--->Komanda---->Sauklis (Prikola pēc)

Kā notiks viss?:
Viss būs pavisam vienkārši līdz 31.maijam var pieteikties, un līdz 31.maijam var pieteikties ar jebkuru klubu ja vien tas jau nav aizņemts un visas pieteikšanās laikā var mainīt, klubu. Pēc tam no 31.maija līdz 04.jūnijam tiks gatavota turnīra tabula , ar visiem spēles laikiem, netieši laikiem , bet datumiem, un tiks izsūtīti visiem dalībniekiem, kuriem būs 2 dienas laika sūtīt savas pretenzijas, jeb piemēram ielikta spēle 17.jūnijā, bet tajā datumā ir dzimšanas diena un nevar spēlēt un lai tā neiznāk būs laiks pārdomāt visus datumus.

Noteikumi:
Noteikumi tikai pārs, un tie ir tādi.
1 - Ja mača laikā tiek pamesta spēle, tiek automātiski pieškirts zaudējums 3:0 , ko var labot tikai vēršoties, pie līgas organizātoriem (manis) un paskaidrojot iemeslus ir iespēja pārspēlēt spēli, ja vien tam piekrīt abas puses.
2 - Iepriekš nebrīdinot par neierašanos uz spēli (jeb nebūšana online) arī tiek uzskatīts par automātisku zaudējumu 3:0, ja vien atkal kautkādi ārkārtas situācija ir bijusi, jo tomēr viss, kas var gadīties.
3 - Kad spēle ir beigusies, ir jāuztaisa screenshot's un jaatsūta, man , lai zinātu, kas ir uzvarējis un, kam dot punktus.

Kur var dabūt:
FIFA 2007 - Var iegādāties veikalā.
http://www.google.com/search?client=opera&rls=en&q=fifa+07+piratebay&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8 <--- Nezināms anonīms cilvēks pateica , es neko nezinu, māte google.lv vainīga :)
Patch Kas nepieciešams un, kas bija pilnigi par brīvu pieejams:

http://kasis007.filer.lv/FIFA_2007_Online_Patch/file-onlinepatcher.exe.htm


P.S.
Atvainojos, par gramatiskajām kļūdām :)
32 10 108 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 108

0/2000
SharK 3komadnas? Tie ir 150 Ls :D :D :D kudee - mēs te runājam par Spoki.lv Līgu un test režīmā paņemam 07 fifu :)
16 2 atbildēt
man vēl 3 stundas nāks :D
16 2 atbildēt
Ehh man laikam ies secen šitais pasāciens mani vienīgais ko ālauj spelēt ir Pārbaudes spēles, mēģinot kadu kausu vai ligu uzsākt izmet erroru kkādu emotion
16 2 atbildēt
kakabiksees Varētu tak? Es domāju nav nemaz cik slikta doma.
16 2 atbildēt
Es necenšos jūs apiet un es zinu kādi zaudējumi ir Ražotājiem, bet tomēr ražotāju cenas ir pārāk augstas Latvijas iedzīvotājiem , padomājot reāli, ka viens disk maksā nu es domāju jauns un origināls pie 20 Ls un tu nopērc spēli un vina tev galu galā nepatīk ,tad tu esi iztērējis sūda 20Ls, kas nav parākl patīkami, ka tās naudas tā pat nav daudz :(
16 2 atbildēt
A ko citu vēl var piedāvāt? :D
16 2 atbildēt
Nu bet ko darīt jā šī dažreiz tā ļauni uzvedas un visādas šitādas lietas met ārā?
15 1 atbildēt
es ar novilkšu un patrenēšos! noteikti, ka piedalīšos, kaut gan neesmu šito nekad man liekas spēlējis! man jau labāk nba un tā kkā labāk patīk! bet es varētu AS Romu aizņemt :D uz pirmajām vietām tāpat neceru :D
15 1 atbildēt
TOTTI - Oki tad jau ir veseli 7 speletaji vel vajag 3 un bus viss Oki doki! :) cilveks123 Kā jau minēju, tas ir tikai Test Režīms, jeb nakošā būs UEFA Euro 2008 un tad tā tālāk :)
15 1 atbildēt
Ekonomikas policijai: padoma, kur noziegums, reklamet linku kur var novilkt? mes nedz velkam, nedz mes spelejam, bet paradam kur ir!! Un vispar to kantori deretu vert ciet. " Lampa" LoL.... Tiek jau autoratlidziba samaksata, par katru tukšo matricu, ko iegadajies veikala, un es neavaru saprast, kapec dala, no manas naudas, par kuru es iegadajos matricu, kura saglabat bildes, ir jamaksa, kkadam rutulim, par autoratlidzibu P.s.Superigs raksts:
15 1 atbildēt
kuksiitis Ne tu man neaizsutiji, bet okey sapratu , pagaidam neviens nav panemis komandu , kas jau ir aiznemta! T0TTI Tad tu spele ! Forši! P.S. Ja kadam ir kadas problemas piemeram nesaprot ka var spelet sava starpa droši rakstiet!!!
16 2 atbildēt
skycar14 - Nu pagaidi, es domāju gan jau būs , tikai es nezinu cik drī8z, būs kāds kārtīgs laicins japagaida :) Nolādē FIFA2007 var diezgan atri noladet :)
15 2 atbildēt
man nolādējās no thepiratebay.org pāris stundu laikā :)
15 2 atbildēt
Kasis007, vell domāju, jamekle disks, ar spēli, un tad mosk, bet tas uz jautajuma zimes, jo nevaru ieplanot tos turnira laikus, vell lidz tam taalu!
15 2 atbildēt
a kas ir ja sāk ? emotion
15 2 atbildēt
Modrelo - diemžēl šis ir FIFA turnīrs.. ja viss sanāks labi tad gan jau būs arī NHL turnīri...
13 0 atbildēt
emotion emotion
13 0 atbildēt
hmm, lai speletu caur online patcher, abiem speletajiem jabut tiiraam spelju instalacijaam??? (man vnk ir uzinstaleti visi fifas oficiali iznakushie patchi)
13 0 atbildēt
koskins - raksts nē, tu gan ;) :D
13 0 atbildēt
Ceru, ka šis izdosies, lai varētu hoti uzkapāt emotion
13 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »