local-stats-pixel fb-conv-api

Datorspēļu atkarīgie178

1249 8

Pie kā var novest nekontrolēta datorspēļu spēlēšana?

1249 8 178 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 178

0/2000

atzīšos,es arī reiz iekļuvu atkarīgo pulciņā,nu ne līdz tādam līmenim kā nāves gadījumi vai skolas bastošana (uz skolu es gāju vienmēr,nobastot mācības dēļ kautkādas spēles man pat prātā nebija ienācis.) kad tik brīvs brīdis bija,uzreiz pie datora un līdz diviem naktī.tiesa,pēc laika man šitais viss noriebās un izgāju ārā paelpot svaigu gaisu.rezultātā tagad man vispār nav laika datorspēlēm.un es bez tā labi iztieku :)

6 0 atbildēt

Kā saka, nekas nav bez iemesla, un šeit jau gandrīz visos gadījumos, nav vainīga spēļu atkarība, bet gan šie cilvēki ir garīgi slimi, jo esmu 100% pārliecināts, lai cik atkarīgs cilvēks būtu viņš nevarētu izdarīt ko tādu. Bet runājot par atkarību, kāpēc cilvēki ir atkarīgi? Nē, tas nav tāpēc, ka ir izskalotas smadzenes vai vel sazin kas...jūs varbūt teiksiet mums, bērnībā vispār datoru nebija, gāju pa lauku spārdīju bumbu, un viss bija zbis, redziet ir tāda lieta, ka cilvēki nestāv uz vietas bet gan attīstās, un cilvēkiem sāk parādīties jaunas vērtības, es pats biju ļoti atkarīgs no spēles, un tagad vairs vispār datorspēles nespēlēju jau kādus 2 gadus , un tomēr , es neeju laukā, un nebraukāju ar riteni visu dienu, jā, es atzīstu tas būtu veselīgi, bet tas būtu nolādēti garlaicīgi, priekš attistibas līmeņa, labi, stundu var pabraukt, tātad īstā problēma kāpēc jaunieši ir atkarīgi, ir tāpēc, ka viņiem nav vienkārši citur kur pavadīt laiku, manā gadījumā, vecāki nebija īpaši turīgi, un domāju , ka tā ir lielākajā daļā atkarības gadījumu, jūs uzreiz teiksiet, bet datorspelem arī vaig naudu, nē, manai mammai dators bija nopirkts, darbam, un speles novilku nelegāli, man patika daudz lietu tajā laikā bet neviena no tām nebija piejama, gribējās snowot - nebija naudas , patika elektronika(pašam kautko no tās taisīt) - nebija naudas, gribēju spēlēt futbolu - nebija naudas bumbai, un kurpēm, loti patika sportot, bet nebija naudas nekam,  gribējās iziet laukā, nu izgāju, un tad ievēroju sabiedrības līmeni, mani vienaudži cigaretēm mutēs un alus pudelēm rokās, ar mazu attistibas līmeni , un man bija garlaicīgi tur blakus vispār atrasties , tāpēc sāku spēlēt datorspēles, jo vienkārši nebija kur citur likties, kā jau teicu, biju ievērojis, ka jau par ilgu sēžu, un domāju vispār vairs nespēlēt datorspēles nu, es vairs nespēlēju, bet , tagad vel aizvien esmu jaunietis, un vairs nezinu kur likties, visu dienu sēžu pilnīgā garlaicībā...ā, un par mazo līmeni, tie sīkie ir tādi , jo vecāki ir nolaidīgi cūkas, un savu bērnu pat nepazīst, piemēram es sēžu autobusā, un tie mazie speciāli mani nāk un kaitina, piemēram sēž, skatās virsū, kad kautko pasaka , smejās un vel saka rupjības, kad iesit aiziet mātei pasūdzēties, un māte jau nav augstāka par sava bērna līmeni, un ieslēdzās dzīvnieku instikti, un nāk un brauc virsū, kā tu šitā manu bērnu aizskāri, un tur tu viņai pretij vari teikt ko gribi, bet viņa ir pārāk stulba, un nekad nesapratīs , ka bērns pats ir kā saka (gnīda) naturālākā.

5 0 atbildēt

Kad dabūju GTA:SA nokapāju vismaz 28 stundas no vietas. Kopā pie spēles pavadīju vairāk kā 600 stundas. Bet tas nekad nav traucējis ne darbam ne draugiem. Ja kas notiek nometu klavieri malā un eju dzīvot

5 0 atbildēt

sick

4 0 atbildēt

es esmu nospeeleejis 14 stundas minecraft. veljoprojaam speeleeju. :D

4 0 atbildēt

4. Nu un kur gan spēļu veidotāju vaina pārāk aizraujošu spēli uztaisija :D ? Vecāki paši laikam dūlburi

3 0 atbildēt

Takā dzīvoju kādus 10 km no skolas nesanāk diži bastot un braukt majās, kurnu vel lai kapātu spelītes. Man arī vienu brīdi patika daudz, partļ oti daudz spēlet CS / SAMP . Takā šīm spēlēm nepieciešami serveri un parasti tie diezgan ātri nobrūk  (Īpaši samp) vienkārši pārstāju spēlēt un prieks par to.

Bet tā tizlā sajūta kad esi nospēlējis visu dienu speltes un saproti ka esi izniekojs dienu...emotion

3 0 atbildēt

GAME OVER

2 0 atbildēt

17 gadi, bet tāds idiots? Kurš pie velna nošautu savu māti dēļ sūda spēles. Ja grib spēlēt to sūda spēli, tad, lai iet strādāt, nopērk dzīvokli un spēlē tur kaut vai visu dienu pēc darba. 

4 2 atbildēt

Es arī diezgan bieži spēlēju spēles, bet man liekas, ka man ir iemesls spēlēt. Dzīvoju diezgan tālu no pilsētas un apkārtnē nav neviena mana vecuma jauniešu... darit pašam nav ko, it īpaši, ka tagad ir tik auksts ārā un man riebjās aukstums. Mācos diezgan labi, jo parasti esmu 2, 3 labākais klasē. (Vidējā parasti ir virs 7). Es vismaz protu kontolēt sevi un nekļūstu kaut kāds sociāli dīvains. Un dažreiz iznāk spēlēt, tikai tāpēc, ka nav ko darīt, pat ja sāk pieriebties spēle.

2 0 atbildēt

āā un bastojis skolu neesmu nekad dēļ spēles .. 

2 0 atbildēt

Kad izlasiju ka tas mazais puika teica "vai tu neaizvērtu acis?" un iesava matei tiesi starp acim man parskreja tirpas...

2 0 atbildēt

Samērā sen atpakaļ (4 gadus) spēlēju RuneScape. Ilgākais nosēdēju 12, varbūt 13 stundas, bet nu pēctam jutos briesmīgi :D tajā laikā man nebija nekādu nodarbošanos, hobiju, draugi tikai daži bija, tie paši geimoja. atceros vēl, ka par visu varu centos vecākiem ieskaidrot, ka neesmu atkarīgs, lai gan veselu gadu tā nobumbulēju... bastojis skolu, un kāvies dēļ tā mēsla nebiju. Vaina ir 90% vecākos, manuprāt. Ļoti daduziem vecākiem ir pilnīgi nospļauties uz to, ko dara viņu bērni, lai tikai viņš nedarītu sūdu, un nekristu uz nerviem, tapēc arī vecākie neiesaista viņus kādās pozitīvās nodarbēs (sportā, tehniskajā jaunradē, mākslā, mūzikā utt.).  Un daudzi vecāki arī vienkārši ir tik vāji, ka nespēj neko pateikt, lai gan paši jūtas ļoti slikti. 

2 0 atbildēt

7. Ak dievs, man ir bail uz mammu bļaut, ja to izdaru, staigāju nomākts visu dienu, bet nošaut mammu tikai spēles dēļ tas paliek slimi, vajadzētu spēles veidotājiem spēleš ielikt kkādu cracku, kuru ir nereāli uzlauzt, lai kjip ik peč 24h var spēl isp'\ele't 2-3h, domāju tas būtu optimāls, variants mums, bet ne spēļu veidotājiem!

2 0 atbildēt

Nevajag vainot spēļu ražotājus, ja pašam ir garīgas slimības, normāls cilvēks nekad kaut ko tādu nedarītu. Bet nu ar mēru tāpat vajag.

2 0 atbildēt

dzirdejis vel esmu tadu, ka chalis uztaisija pashnavibu, jo vinju nepienjema WoW speles guildee :D

2 0 atbildēt

Bija viens raksts arī par to, ka māte nogalināja savu bērnu dēļ Farmiville, jo mazais traucējis viņai rūpēties par virtuālo fermu...

2 0 atbildēt

Pašai ir gadijies nedaudz aizrauties, bt ne tā, ka pārējais man būtu pie kājas. Hmm... jā cilvēki ir dīvaini.

Un tiešām daži no lasītajiem rakstiem liek aizdomāties par spēļu kaitīgumu. ;)

2 0 atbildēt

bet videospēles ir mani vienīgie draugi

2 0 atbildēt

Es arī spēlēju..patstāvīgi, jau no Zilitona laikiem un padaudz..bet nekad neesu bijis saslimis ar to...Ja kkas jādara vai kkur jāiet tad kompis jau nu mani neaizturēs..Kā nekā tas taču ir tikai brīvā laika kavēklis ne dzīve kurai jāpakārto sevi.!

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »