local-stats-pixel fb-conv-api

Datorspēļu atkarīgie178

1249 8

Pie kā var novest nekontrolēta datorspēļu spēlēšana?

1249 8 178 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 178

0/2000

Man trūkst vārdu.... Cilvēki mirst dēļ pixeļiem.

177 0 atbildēt

par 4. runājot.. kā vecākiem nav kauns vēl tiesā sūdzēt kādu, kad paši nav spējīgi pamanīt to, ka viņu mazais, mīļais rukā spēlīti 36h? vienkārši bēe.. murgs kaut kāds. ><

119 1 atbildēt

pfff... Nebūtu spēļu viņi tāpatās darītu  :D tikai citu iemeslu vadīti ... Dont blame the Game , Blame the Player...

59 0 atbildēt

nu jā traki, mana draudzene sačakarēja sev divus gadus dzīves + 12 klases atestātu dēļ wow, kā arī tika vaļā no gandrīz visiem draugiem, izņ*t kaimiņus. Spēlēja ~ no 10 rītā līdz 7 rītā, dažreiz 6iem. un brīnijās kapēc viņai nav puiša :D

59 0 atbildēt

uuuuuuu jaaa, online speeles, pasham bija atkariiba no vienas tadas muljkjiigas speeles ka mu - dream.. es delj tas speles knapi nobeidzu 9vito klasi, biju ta aizravies, ka diena guleeju pa kadam 5studam un uz skolu gaju un tad majas un liidz naktij tik speliiti speeleju, pat kad gulet gaju redzeju ka mans mg buras, uhhh traki, bet kad tu to spelee neliekas ka esi atkarigs, liekas ai uspelesu pars stundinjas un viss, bet kad pasties pulksteni jau nakts un visa diena gar degunu... kr4 traki tas viss ir un n tas reizes pat roku nelieku klat taam spelem...

34 0 atbildēt

tikai nez kapec cilvekiem ar vaju psihi shita notiek, un tad vel vaino pashas speles, kur var butu shadi ritardi... man vnk nav vardu.

34 0 atbildēt

Nu psc ko lai vēl pasaka šitie ir kaut kādi īpašie gadījumi!

Es pats arī vienu laiku ļoti aizrāvos ar datorspēlēm, , tā jau bez cs man kompī ir pabijuši gta colin mcrae,battlefield, mafia,tikai vienīgā online spēle ko spēlēju ir counter strike  bet nu pie viņas es ilgākais esmu nosēdējis 6h pēc tam vnk apnīk, cs sāku spēlēt 17 gados, spēlēju jau gadu, un sāk jau apnikt domāju drīzumā dzēst to spēli, nafig vajag, skolu NEKAD neesmu bastojis dēļ kaut kādas spēles, jo bastot skolu dēļ spēles tas jau ir stulbi!

Kompi es vispār dabūju 16 gados, visu bērnību pavadīju ļoti forši bez datora var teikt ka uzaugu bez pc, taisijām sūdus, spēlējām paslēpes u.c. bērnības spēles skatījāmies iemīļotos seriālus  tādus kā: makgaivers, ķeriet smārtu, knight rider utt.  Tagad kad paskatos tad ir vispār psc jo kad redzu tos mazos bērnus kas tagad aug, šausmas, daži cs spēlē jau no 7 gadu vecuma, nu tas ir psc un tad brīnās ka visādi psihie aug, jo ātrāk sāc jo ātrāk tas iedarbojas uz psihi, tas ir tāpat kā smēķēšana, un alkohols, pieķersies vaļā netiksi!!!

33 0 atbildēt

Manā ciematiņā ar cs gan iet traki, lai jau spēlē kas grib, bet ne jaunāks par kādiem 13-14 gadiem, vsp šokē tas "Bērnu un jauniešu centrā" laipnās tantītes 5-6 gadniekiem ļauj spēlēt caurām dienām tur Cs un lamāties tā, kā lamājas дядя Петя kad nav dabūjis 50 kapeikas pudelei. Nezinu, kas jādara ar viņu vecākiem (mans priekšlikums ir ietupināt cietumā kaut vai uz 24 h lai nākotnē CV par to atgādinātu), kas tik "labi" audzina bērnus. Kad man bija 4-8 gadi man vsp pat galvā nenāca doma apsaukāt kadu, kas ir 2 reizes vecāks par mani vai vsp kau ko rupju teikt. Ar katru gadu mazie tik degradējas, 1. klasē jau ar Ipgoniem staigā un tik visus starpbrīžus baksta, bļauj kā tik kkas ne tā (ļoti ļoti raudulīgi kļuvuši), varētu to visu turpināt ilgi ilgi, taču jau iepriekš komentos ir daudz kas pateikts. Vnk nedegradējieties, un neļaujiet degradēties citiem.

28 0 atbildēt

dēļ WOWa pakārties, ti takš bij kkādi bezsmadzeņu radījumi, nevis cilvēki. WoW takš ir debīlākā gadsimta spēle.

35 12 atbildēt

Heh dabūn tik lēnu datoru kā man un šādas atkarības neveidosies! :D (p.s. kāds grib iemainīt jau datoru ,pret vecu datoru?) :D

18 0 atbildēt

Un galvenais ka spēlē kaut kādus sūdus! :D

Būtu rukājuši kaut kādu battlfield, bet nejau tos online mrgus!

16 0 atbildēt

vairumā gadījumu tā ir vecāku vaina, jo bērna psihe veidojas agrā vecumā un ir 90% atkarīga no tā kā bērns tiks audzināts (daži protams jau piedzimst kā idioti).

13 0 atbildēt

jap, datorspēles ir atkarība, bet to var ierobežot un normas robežās tā ir tikai izklaide.

Pieļauju, ja cilvēks spēj sevi kontrolēt un saprast, ka jau ir par traku un ir jasamazina apjoms, ta viss ir OK.

Laikam jau vislielākās problēmas ir ar pusaudžiem, kuri bieži vien mēdz aizrauties par traku, jo tagad neiet ārā spēlēt "kazakus un razboiņikus", bet gan uzpīpēt un atpakaļ pie PC kādu nošaut ;)

jāatzīst, ka arī pašam ir bijušas aizraušanās, bet nu jau viss ir labi :)

 

p.s. lasot šos stāstus jaatzīst, ka ir gan aizraušanās, gan nolaidība, gan atkarība, taču, manuprāt, bieži vien datorspēļu atkarība mēdz tik pārspīlēta. Piemēram, izceļas kāds kautiņš skolā, kas nereti vnk notiek, jo mazie tādi ir,  un tas tiek piesiets kādai spēlei, ko kāds bērns vakar bija uzspēlējis.

11 0 atbildēt
Es arī agrāk biju datorspēļu atkarīgais, bet tad parādījās Pornohub un viss mainījās....
10 0 atbildēt

Hēē', es sevi kontrolēju.

Neviena spēle nav vērta, tava laika.!

8 0 atbildēt

Mjā, datorspēles ir viena nopietna probļēma mūsdienu jaunatnei.

10 2 atbildēt

Kropļi

8 0 atbildēt

meh, priecājaties, šādi atsijāsies nederīgā populācijas daļa un jūs/mēs, ārkārtīgi talantīgā sabiedrības daļa tiksim vaļā no liekas konkurences ... neesiet tādi hipokrāti, gan jau vēl kādam no jums būs bērni un paši sevi pieķersiet pie domas, ka lābāk, jau lai viņš sēž savā nodabā pie datora, nevis dzerstās pa stūriem, vai taisa nepatikšanas. Neaizstāvu datorspēles, bet arī neuzskatu, ka tas ir pats trakākais, jo tām piegriezt skābekli ir visvieglāk.

9 1 atbildēt

Nu tas gan ir slimi :/

7 0 atbildēt

atzīšos,es arī reiz iekļuvu atkarīgo pulciņā,nu ne līdz tādam līmenim kā nāves gadījumi vai skolas bastošana (uz skolu es gāju vienmēr,nobastot mācības dēļ kautkādas spēles man pat prātā nebija ienācis.) kad tik brīvs brīdis bija,uzreiz pie datora un līdz diviem naktī.tiesa,pēc laika man šitais viss noriebās un izgāju ārā paelpot svaigu gaisu.rezultātā tagad man vispār nav laika datorspēlēm.un es bez tā labi iztieku :)

6 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »