local-stats-pixel fb-conv-api

Area 51 trespassers will be shot47

46 1
Es domāju ka katrs no mums ir dzirdējis vai redzējis kko par Area 51 pasaules slepenāko un noliegtāko ASV militāro bāzi Nevadas štatā kuru mēdz saukt arī par Dreamland base jo tā atrodas pie Dreamlake lake. Tiek runāts arī ka tur ir izveidotas UFO bāzes kā arī milzīgi angāri, kuri ir paslēpti kalnos, kā arī tas ka tur tiek būvēti NLO pēc noķerto vai avarējušo NLo parauga. Bet tas protams tiek noliegts. Bet ir zināms ka tur ir gatavotas un izmēģinātas arī lidmašīnas kā piemēram vienīgā modeļa pasaules radaru-neredzamā ļofene. Objekts atrodas 90 jūdzes no Las Vegasas un darbiniekus turp aizved ar lidmašīnu vai autobusu kurš no turienes brauc atpakaļ tieši 15.45. Ja tu aizej garām brīdinājuma zīmēm, tad tu vari tikt nošauts uz vietas. Protams objektu apsargā kustību, siltuma detektori kā arī vairāki radari. Ja kadas 10 min pastavēsi pie zīmēm netālu no kādiem no daudzajiem ieejas vārtiem tad netālu esošajā kalnā parādīsies balts vai sudrabos jeep cherokee džips ar diviem kamuflāžas tērpos tērptiem armijniekiem. Ir bijis arī tā ka viņi sāk dzīties pakaļ bet ilgi nebrauc pakaļ jo viņi tev sekos tikai tik tālu lai tu būtu izbraucis no AREA 51 teritorijas. Jo zīmes ir kadus 5 kilometrus iekšpus teritorijas.




46 1 47 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 47

0/2000
Miegamice komentārs 2008-06-04 21:59:30 Es nesen rakstīju darbu par kosmosu... Un cilvēki tomēr ir bijuši uz mēness... :P Bet šitas raksts labs :) _________________ A tu pierādi. :)
1 0 atbildēt
Izklausās jau varen iespaidīgi,bet ko Krievi un Japāņi būvē augšā zin tikai tas tur augšā... un es nerunāju par Bušu
1 1 atbildēt

👍

0 0 atbildēt
Miegamice, tici, ka tik pat daudz informācijas to centīsies apgāzt? Man kaut kā vienalga, man ir labi uz Zemes.
1 1 atbildēt
Beidz lažu rakstīt. Saproti, gulēt vairāk vajag. Eksāmeni beigsies, būšu atkal cilvēks. Līdz tam es domāšu par to, kā tevi iesaukt un aizsūtīt uz Afganistānu.
1 1 atbildēt
Jūs ko? Šitie uzspridzināja simtiem. Bet krievi pēc oficiālajiem datiem vairāk.: года по 24 октября 1990 года (официальная дата объявления моратория на ядерные испытания) на полигоне было произведено 135 ядерных взрывов: 87 в атмосфере (из них 84 воздушных), 1 наземный, 2 надводных, 3 подводных и 42 подземных взрыва. Es zinu, kas kur ir, nestāsti man, vienkārši ej un skaties uz zaldātiem, ja patīk.
1 1 atbildēt
Nu šajā sakarā viens teikums. Met krustu un sāc rakt bunkuru.
1 1 atbildēt
« 1  2  3 »