local-stats-pixel fb-conv-api

Ar ko Latvija var lepoties?325

3476 127

Sveiki, sen neesmu licis nekadus rakstus, tapec izdomaju ka kko jāieliek un tā kā drīz Latvijai ir dzimšanas diena tāpēc jāieliek kautko saistībā ar Latviju. :) Nu tad skatamies. :P

Visiem priecīgus svētkus! emotion

3476 127 325 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 325

0/2000

Piemirsi dzelzceļa tiltu! Tā apgaismojums atdzīts par vienu no skaistākajiem pasaulē! Un ne velti! Naktīs tiešām priecē acis ne pa jokam!  emotion

7 0 atbildēt

Ar Latvijas meitnem, kuras regulāri, jau no 16 un mazāk gadu vecuma, piepišas Latvijas "labākajos" klubos - Essits, Coyoti u.c

Katrā valstī ir skaistas meitenes un arī neglītas, un neitrālas. Nevaig vislaik atkārtot, ka Latvijā ir visskaistākās.

7 0 atbildēt

Latviešu puiši ja jūs mācētu pareizi izturēties pret meitenēm viņas neatraidītu jūs, bet tādā sakarā, ka jūs uzskatat, ka meitenes ir lietas viņām loģiski jūs nepatiksiet. Ārzemnieki vismaz zina, kas ir romantika, piemēram, rozes! 

8 2 atbildēt

Lepoties varam, bet paši beidzam viņu nost. Ekonomika, politika, sabiedrība arī dabu piedrazojam, pārņemam svešas tradīcijas. Cik daudzi no jaunatnes tagad latviešu mūziku paklausās? Cik daudzi šejienieši vispār bijuši uz Kuldīgas ķieģeļu tilta vai pastāvējuši pie Ventas rumbas? Foršāk jau uz Turciju, Havajām aizbraukt, ne? 

Autoram pluss, ir centies un uzskaitītās lietas arī neapstrīdamas. 

6 0 atbildēt

Visvairāk jau lepnums, personīgi man, par latviešu strēlniekiem. :)

5 0 atbildēt

visam piekrītu, tikai ne alum... smags dzēriens latvijā, arī polijā, dolbi galvu, kuņģim sūdīgi, pastiprinātas paģiras... kas alu dzēris arzemēs un ilgsoši to baudījis (nevis vienu pudelīti, bet 20 vienā vakarā) sapratīs par ko runāju... sorry visi LAtvieši, alus LAtvijā ir zemas kvalitātes šajās dienās, kādreiz užavnieku ar baudu malkoju, tagad, var just to pulveri, tikai nosaukums palicis...

5 0 atbildēt

Lepojamies ar latviešu hokejistiem un bildē Hosa! Nē, nē, viss kārtībā! Visam, kas te rakstīts - piekrītu!

DIEVS SVĒTĪ LATVIJU!

7 2 atbildēt

diemžēl, asiņu sajaukšānās iemsesls tātad skaistuma iemesls vairākumā gadījumu diemžēl nav tik iepriecinošs kā varētu vēlēties.

nav noslēpums, ka iebrucējiem diezgan aktuāla tēma bija sieviešu iegūšana uz dažām prieka minūtēm, ar varu vai kā, bet to viņi darīja.

4 0 atbildēt

latviju var lepoties ar pirmo mazo spiegu fotoaparātu emotion

4 0 atbildēt

Vienmēr jau skaistāk šķitīs tas, kas tālāk. To, kas neguna priekšā, ir grūti atzīt kā labu, jo tas jau ir tik pierasti...

  Es nemaz nesaprotu, kā var nebūt patriots?Un es jau nedomāju uzreiz gatavību doties karā utt utjp., bet kā var neatbalstīt to, no kā esi cēlies?

  Protams, protams ir arī negatīvas lietas gan tagadējā Latvijā, gan arī tās vēsturē. Pat latviešu strēlnieki nav vērtējami viennozīmīgi, jo viņi taču gāja boļševikiem palīgā, lai cīnītos pret tā saucamajiem baltajiem jeb "meņševikiem", kļūstot par sarkanajiem strēlniekiem, un ar to nav jālepojas.

  Ik reizi, kad iedomājos, kā mūsu 3900 karavīru tomēr spēja uzveikt Bermonta karaspēku, kurā bija 51000 karavīru, kļūst tā dīvaini, un nespēju saprast, kur gan viņi guva tik daudz spēka.

 

Bet piespeist jau nevienu nevar, tā kā lūdzu iztikt bez cūcībām arī tos, kuri nav patrioti, jo kāpēc gan mēs ierīgi nevarētu komentēt rakstu nestrīdoties?

 

(par rakstu +)

4 0 atbildēt

Vēl RUPJMAIZE mums vislabākā.

Piemēram Čehijā šausmīgi negaršīga rupjmaize. Tāda blāvi brūna.

4 0 atbildēt

Un ja Latvijā ir skaistākās meitenes, tad kpc taisot FAKE profilus mūsu pašu skaistās latvietes ņem bildes no ārzemniecēm? :D

 

I'm just sayin....

3 0 atbildēt

vienigais nevaram lepoties ar latvijas valdibu un tiem krapniekiem kas seez saema!

3 0 atbildēt

Par tām latviešu meitenēm puslīdz var piekrist, bet žēl ka puse no viņām lieto pārāk daudz alkahola:D

6 3 atbildēt

tu aizmirsi, ka mums Liepājā ir pasaulē vecākās mehāniskās ērģeles, kas ir saglabājušās no sava izveides brīža 18.gs un nav pārveidotas.

3 0 atbildēt

kādi tad ir Latvijas vīrieši? Cik no viņiem vispār ir derīgi kopdzīvei? Nav dūmu bez uguns, mīļie bāleliņi.

5 2 atbildēt

Kautkaa jocīgi kad Tev 2.vietaa alus un tikai tad viss pārējais! Bet raksts labs! +

3 0 atbildēt

1. Nu tā, pirmkārt mēs protams varam lepoties ar savām meitenēm, jo latvietes ir visskaistākās pasaulē, domāju ka man daudzi piekritīs.

Ir jau skaistas, bet nevajaga ieiet galejībās. Kāpēc mēs, latvieši, tā sakām? Jo Tā saka ārzemnieki. Kāpēc ārzemnieki tā saka? Jo mūsu meitenes ir viegli ievilkt gultā. (Vismaz viņiem) Un ja parādās kāds itāliešu vai spāņu izcelsmes vecis nu tad vispār uz visu gatavas... (Nerunāju par visām)

3 0 atbildēt

Godīgi sakot pats raksts bija tīri tā neko.....bet kad sāku lasīt komentārus :D:D Njaa milzīgas diksusijas par 1mo argumentu. Par mums latviešu meitenēm, sievietēm, mātēm, meitām un māsām. Vai tiešām es dzīvoju savādākā Latvijā nekā Jūs visi kuri saka, ka mēs nodzeramies un rupji sakopt pisamies ar visiem ārzemniekiem, tā teikt laimes meklējumu dēļ. Kādā atšķiriba kas ar ko precās, ar ko satiekās. Ja alkstat pēc latviešu meitenēm kuras ir sakarīgi domājošas, un nealkst tikai pēc dārga bmw, un nemēra cilvēkus pēc maka biezuma, varbūt klubs nav tā labākā vieta kur iepazīties...... Just saying :D

3 0 atbildēt

Glaimošna un nekā cita.

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »