local-stats-pixel fb-conv-api

Alkoholisms & mūsu nākotne42

Mani ļoti uztrauc sabiedrības degradēšanās un absolūta deģenerēšanās, sevišķi jauniešu vidū, redzot kas notiek man apkārt un saprotot, ka es īsti tur neko nevaru mainīt. Bet jau pēc pāris gadiem šai sabiedrības daļai būs jākļūst patstāvīgai un tieši viņi (Jūs - potenciālie šī raksta lasītāji) kļūsiet par mūsu valsts balstu.

Ciest nevaru šo moderno pasauli un to, kas jauniešiem tagad skaitās "normāli", JO tas NAV normāli.
Es plaši un gari par šo tēmu varētu aprakstīt savas domas, bet laikam jau nav vērts, tāpēc vismaz ar dažiem faktiem centīšos Jums atvērt acis.

Reklāma






224 3 42 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.Faniem.NET
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 42

0/2000

Tagad kapāju iekšā salātus, alkoholu pašreiz neprasās.

0 0 atbildēt

Dzer ar mēru, domā ko dari un nekāds alkoholiķis nekļūsi. Un, ja lemts kļūt par alkoholiķi, vari turēties pretī, bet tāpat ātrāk vai vēlāk kļūsi par tādu.

0 0 atbildēt

Beidziet tak jūs visi dirst....emotion

0 1 atbildēt

"YEEEEEE, PIEKTDIENA, PAAAARTYYYYY"

2 3 atbildēt

Paldies! Es arī bieži aizdomājos, kā mūsdienu dzerošie jaunieši spēs vadīt normālu valsti ar normālu valsts pārvaldi. Kādam jau tas būs jādara.

6 7 atbildēt

palasi grāmatu "Latvieši" no 18. vai kura gs. tur ir raktīts ka latviešu bērni nodzerās emotion

2 4 atbildēt

Nu labi... visi zin,ka alhahols ir kaitīgs, bet nu tomēr... kas tā par dzimšanas dienu bez alhohola? Ballītēs dažāsās bez tā arī nevar izstikt.... Protams nevaig jau dzert katru dienu, bet citreiz jau var ;)

18 21 atbildēt

zālīti jāpīpā tad

3 7 atbildēt

ir daudzs labu lietu un prikolu kurus skaidrā neizdarisi!!!Protams ar merasajūtu ir cilvēki kuri vispar nemak dzert  vai paliek stulbi.

1 7 atbildēt