local-stats-pixel fb-conv-api

5 mīti par ieročiem.37

301 1

Lielākā daļa mūsu uzskatu par ieročiem ir no filmām, Bonds, cietie rieksti, komando, Mūmija un citas. Patiesie fakti reti kuru interesē, jo filmās taču ir patiesi! Tad lūk 5 ierastas lietas par ieročiem, kas nav patiesas.

Vēl pārīts rakstu man profilā!

P.S. Nesmejieties par avataru, tomēr paintā zīmēts.

301 1 37 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://internets
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 37

0/2000

tur nav nepareizi, ar nosaukumiem jā, ir slāpētājs. Bet es rakstiju ka šie mīti ir radušies no filmām, un tak visās filmās skaņa ir tik maza ka to nevar dzirdēt cauri sienai. Bet tā nav, troksnis tiek mainīts. klusinātājs noņem šāviena skaņu bet ne paša ieroča, un tā ir pietiekami skaļa lai saprastu ka ir noticis šāviens.  

0 0 atbildēt

" Bet atkal, lai arī degvielas tvertni sašaut nevar, mašīnas durvīm iet cauri kā sviestam. Tad nu lūk pilnīgi nepareizs un maldinošs skats ir, ja filmā galvenais varonis slēpjas aiz mašīnas, kurai nevar izšaut cauri, un vīņš tikmēr spridzina slikto čaļu mašīnas ar 9mm pistoli."

Sašaut var, un kā vel... Tie paši mītubojātāji šāva pa bāku sacaurumoja bet nekas nenotika, tomēr manliekas ka viņim pēcāk izdevās lietojot trosējošās lodes(neredzēju līdz galam tpc neesmu pārliecināts).

0 0 atbildēt

Degvielas tvertnei neavr izšāut cauri??? Tad jau man bāka ir no kautkāda superplastmasa... nevisām mašīnām bāka ir no metāla.

0 0 atbildēt