local-stats-pixel fb-conv-api

3 pasaules kars ir sacies?120

450 45

Atsaucoties uz http://www.spoki.lv/aktuali/Kars-sacies/232313 rakstu un Vanga teoriju

"2010 - Trešā Pasaules Kara sākums. Karš sāksies 2010 gada Novembrī un beigsies 2014 gada Oktobrī. Karš sāksies kā jau parasts karš, vēlāk tiks izmantoti kodolieroči, pēc tam - ķīmiskie ieroči."

Un turpinot ievakt info pa notiekosos nonacu pie tada interesanta iespejama scenarija:

Tatad D un Z korejas kara izlemj pievienoties ASV.

Sakara ar to ka ASV ir NATO dalibvlst tad taja vis tiek ierauta eiropa un ari LV.
(Ka neka tads ir prakstitais ligums, ka visi ka aitas skrienam bara)

Kina ka jau lielvalsts un Z-korejas sabiedrota turpina uzskatit ka Z-koreja ir bezvainiga un tagad ir aizskarta no visas pasaules ari pievienojas karam. (Kina jau pedejos gadus ir nostajusies Z-korejas puse politikas un valsts vadibas saskanas del, ari pedeja incidenta kad Z-koreja nolaida D-korejas kugi)

Kara iesaistas Japana jo no notiekosa saskata iespejamus draudus pati sev, kars notiek parak tuvu vinas robezam. (Nepatika pret Kinu protams ka viniem jau sen ir bet tik nopietns kars tik tuvu patiesam ir apdraudejums drosibai un Japana jau sobrid ir izteikusi iespeju piedalities kara D-Korejas puse)

Ka atbildi uz Japanas iesaistisanos Krievija nostajas Kinas un Z-korejas puse. ( Krievijas un Japanas kaskis vel nav norimies un protams Kina, Z-koreja viniem simpatize ari tadel ka kaimini un ka bijusai komunistu valsti savejie jaatbalsta)

Pari paliek Australija un Afrika lai to sauktu pa pasaules karu vai ne?

Nu tad ta Australija vel joprojam daleji ir zem UK, tadejadi tiks piesaukta pie NATO. (Vesturiski Australiaj pieder UK un vel jorpojam UK daleju varu tur ir saglabajusi)

Un Afrika tiks izvarota starp sim visam puse tas daudzo izejvielu del. (Nu to man liekas saprot ik viens :) )

Sis jau ir tikai tads mazs mans domu murgojums bet iespejamiba pastav :)

Un vel kaut kas no tiem udeniem, iesaku palasit ;) http://www.tvnet.lv/zinas/arvalstis/354837-japana_sutis_karaspeku_uz_salam_uz_kuram_pretende_kina

450 45 120 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 120

0/2000

diezgan pesimistisks murgojums... D un Z koreja bij visu laiku paaukstaas attieciibaas, šoreiz tas attieciibas risinaatas nopietnaak... pakaros pakaros un nomierinaasies....es ceru

0 0 atbildēt

Pirms šitās muļķības par Krieviju un z-koreju raksti tad labāk paklausies ko Medvedevs teica par z-koreju Nato samitā Lisabonā.emotion

1 1 atbildēt

diezgan pesimistisks murgojums... D un Z koreja bij visu laiku paaukstaas attieciibaas, šoreiz tas attieciibas risinaatas nopietnaak... pakaros pakaros un nomierinaasies....es ceru

0 0 atbildēt

NU, kas lai zin, kas notiks D un Z korejaas starpā, tā jau viņi uz nažiem sēž! Kāds paslīdēs un palaidīs vienu atombumbu!

0 0 atbildēt

oh please

0 0 atbildēt

A kur tad palika "dupsēšanā" Antakrtīda un Dienvidamerika?

0 0 atbildēt

Ja 3 pasaules karš būs tad viņš beigsies pāris minūšu laikā. Jo vienkārši tiks uzmesta atombumba 

0 0 atbildēt

Viss var nebūt tik traki. Tas var būt kā Krievija uzbruka Gruzijai un viss. Pasaules karš var arī nesākties.! D un Z Korejai jau no galu sakumiem ir nesaskaņas, kas atkal abu valstu starpā var izraisīt karu!

0 0 atbildēt

kkaadu suudu esi sarakstiijis! ja ASV iesaistaas karaa starp Z un D Koreju, tas nenoziimee, ka paareejaam NATO valstiim tur jaalien! 5. paragraafs nosaka, ka pareejiem jaaiesaistaas tikai tad, ja ir noticis uzbrukums kaadai no daliibvalstiim, ja daliibvalsts pati ielien karaa, mums nekas nav jaadara! (piemeers ir Iraakas karsh, tur nekaroja NATO, bet gan ASV vadiita koaliicija)

Lai izspriestu un uzrakstiitu kaucik jeedziigu prognozi shai situaacijaj, tev dereetu iepaziities ar dazhaadajiem liigumiem, kas nosleegti starp sheit mineetajaam valstiim. taalaak papeeti situaaciju par valstu militaarajiem potenciaaliem un visbeidzot izstudee sho valstu strateegjiskaas attiistiibas koncepcijas un plaanus!

0 0 atbildēt

Čaks Norris uzvarēja 3. pasaules karu tik ātri ka jūs nemaz nepamanijāt...

0 0 atbildēt

Nu manupraat joki nav nekaadi!

Koreja ir kodol ieroča valstis un ceram ka viņiem neaizies šīberis ciet un neuzmetiis kaadam bumbu!

0 0 atbildēt

tik žēl, ka z un d koreja jau sen ir salīgushgas un bīda attieciibas.

labaak dzēs ārā šito rakstu, sāksies te tik viena diršana

2 2 atbildēt

man tikko pazvanija un teica ka 3.pasaules kars ir atcelts

0 0 atbildēt

Ja atnāks pie manis es viņam pa galvu nah.

0 0 atbildēt

lai slava tavām super korektajām, pareizajām un visaptverošajām politikas un tiesību zināšānām, tu esi stulbs, neko nesaproti un spēj tādu sūdu nopostēt, labs

0 0 atbildēt

A tajā bildeee gadijumaa nav kuulas dedzinataji? emotion

0 0 atbildēt

un kas notiek ar musulmaņu zemēm?

0 0 atbildēt

blja sry nevaru sobrit izlabot jo nespeju pat lai rakstit :)

0 0 atbildēt

Naaaaah

0 0 atbildēt

Nu tā jau ok, bet daudz kļūdas bet ielikšu +

0 0 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »