local-stats-pixel fb-conv-api

istie patrioti26

17 37

BLĀVIENS jo ilgāk dzīvoju Latvijā jo vairāk pārliecinos cik tomēr latviešu tauta ir stulba pats esmu latvietis un man kauns par to. Jūs ko domājat ka tikai latvija komunisma terora laikā cieta? arī baltkrievus igauņus ukraiņus krievus un pat gruzīnus (Staļins bija gruzīns) izsūtīja uz sibīriju. nevienā no bijušās PSRS ja neskaita Latviju un Igauniju neattiecas pret krieviem tā kā mēs. ar ko viņi ir sliktāki. ar to ka okupēja latviju uz 50 gadiem? bet paskataties Latvijas vēturi tad jau mums arī tā pat jāatiecas pret Poļiem, Zviedriem, Vāciečiem, bet nez kādēļ pret šim tautām mums nav pretenziju. Paskataties Šveicē ir trīs oficiālās valodas Kanādā divas valsts valodas kādēļ arī Latvijā tā nevar būt? ja te puse ir cittautiešu un pietam viņi maksā nodokļus un dzīvo tāpat kā mēs.





17 37 26 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 26

0/2000

Domā nepareizi! Mums tuvāk par krievu tautu ir lietuvieši! :DDDD

2 5 atbildēt

Raksta autor, kur mēs attiecamies pret krieviem slikti?! Mēs esam drīzāk pat pārāk laipni!

Neesi domājis, kāpēc Latvijas Republiku sauc tieši tā un ne savādāk? Ja vēl neizproti, tad uzsvēršu atkāroti vārdu "Latvija". Šī valsts pirmkārt ir veidota latviešu nācijai, latviešu tautai, lai latvieši varētu turpināt miermīlīgu savas tautas attīstību, kopt tās kultūru un vēsturi. Tātad Latvijas Republikas primārais jautājums ir latvietis. Piekritīsi taču? Jo krievu tautai, krievu nācijai ir sava valsts "Krievijas Federācija".

Tad kur ir problēma, draudziņ?

Ak, tie nelietīgie latvieši! Ko gan viņi iedomājas no sevis, ko?!?!

 

Latvijā, kurā valsts valoda ir latviešu valoda, viņi uzskata, ka drīkstēs apmaksāt tikai tās skolas, kurās mācībstundas tiks vadītas valsts valodā?!

 

Kā viņi uzdrošinās šādi apieties pret dižo krievu tautu?! Pie kājas, ka Latvijā dzīvo arī poļi, lietuvieši un baltkrievi! Viņi nav pelnījuši, lai valsts apmaksā arī skolas viņu dzimtajās valodās, jo viņi taču NAV krievi!

Vācieši? Nē, vāciešus ir jāmīl, Vācijā gan nevar pieprasīt, lai valsts apmaksā skolas, kurās mācības notiek krievu valodā! Galu galā, dižā Sarkanā armija iesēja sēklu šajā tautā pēc tam, kad tika uzmests kažoks uz otru pusi un ietriekts nazis Hitleram mugurā, hehehe!

 

Tā kā, lai tie latvieši nemaz nedomā neko tādu darīt! Fašisti! Ui, es domāju nacisti, jo fašisms jau bija Itālijā, ne Vācijā! =))))

 

 

Nacionālisms nav nekas slikts , puika!

4 7 atbildēt