local-stats-pixel fb-conv-api

istie patrioti26

17 37

BLĀVIENS jo ilgāk dzīvoju Latvijā jo vairāk pārliecinos cik tomēr latviešu tauta ir stulba pats esmu latvietis un man kauns par to. Jūs ko domājat ka tikai latvija komunisma terora laikā cieta? arī baltkrievus igauņus ukraiņus krievus un pat gruzīnus (Staļins bija gruzīns) izsūtīja uz sibīriju. nevienā no bijušās PSRS ja neskaita Latviju un Igauniju neattiecas pret krieviem tā kā mēs. ar ko viņi ir sliktāki. ar to ka okupēja latviju uz 50 gadiem? bet paskataties Latvijas vēturi tad jau mums arī tā pat jāatiecas pret Poļiem, Zviedriem, Vāciečiem, bet nez kādēļ pret šim tautām mums nav pretenziju. Paskataties Šveicē ir trīs oficiālās valodas Kanādā divas valsts valodas kādēļ arī Latvijā tā nevar būt? ja te puse ir cittautiešu un pietam viņi maksā nodokļus un dzīvo tāpat kā mēs.





17 37 26 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 26

0/2000

un ko tu ar šo rakstu gribēji panākt? tu nodirs tikai latviešus un pats sevi, un saki cik viss ir slikti.

nu tad brauc prom, kas tevi te tur antipatriot?!!! emotion

10 3 atbildēt

man nav nekas pret krieviem tikai , lai mācas valodu dieva dēļ.

8 2 atbildēt

Lai arī man nav problēmas ar krievu valodu, es piem esmu kategoriski pret par krievu valodu, kā otru oficiālu valsts valodu! Ja tik ļoti naki niez, tad ieviešam angļu! Bet tad jau visādiem slakterīšim, kristovskiem utt būs pipec, nevarēs vairs naudiņu raust!

 

Neesmu nekāds dižais patriots, bet te ir Latvija un jārunā latviski! Viss!

7 2 atbildēt

Debilā russija!

7 2 atbildēt

tapēc, ka nav tāda šveiciešu tauta or kanādiešu tauta.....bet ir latviešu tauta, kas te dzīvojusi gandrīz 1000 gadus....

amerikā arī ir pilna dirsa ar svešzemniekiem....gribu redzēt, kā tur ieviesīs otru valsts valodu.

 

 Viss!!!Latvijā nav tāda situācija kā šveicē or kanādā, so mums NEVAJAG ortru valsts valodu un viss....

par visu pārējo gan piekrītu autoram

7 2 atbildēt

tu esi idiots.

4 1 atbildēt

manu omu izsūtīja uz sibīriju un tagad lai man krievs būtu labākais draugs , ha aizmirsti, ta labāk es suņa sūdu ēdu

3 1 atbildēt

Paga čalīt , ja krievs MĀK LV valodu , es viņam paspiežu roku,malacis, un nemetu nevienu sliktu vārdu uz viņa pusi !! BET pārsvarā ir ,60%, nodzīvojuši savu dzīvi šeit, tā arī nemāk normāli salikt teikumu kopā valodā, starp kuru viņš dzīvo  VISU SAVU DZĪVI  !!  Tie tupie ir lūk pārāk lepni , lai mācītos Latviešu valodu TUR ir tā problēma !!!

Un tās bantītes 9. maijā, nu absurds kkāds !!!!

2 0 atbildēt
Es jums saku , sveši ļaudis : Šai zemēi nenāciet - Dzied man zelta lakstīgala Zobentiņa galiņā !
4 2 atbildēt

labi pasmieties vareeja ........ 

 

ne velti saka skaldi un valdi.....:D:D:D:D autoram gan bik nepiekriitu par to daudzvalodiibu...... kanaada un shveice ir bik citi gadiijumi....... taaka lv nevar salidzinat......

1 0 atbildēt

OJ OJ ESMU KRUTAIS KRIEVS, MAN NISS IR ATĻAUTS, DIRST UZ GALVAS VISIEM, JO MAN BĻE DIRSĀ IR NAFTA!

Par valodām - tu krieva dvēsele vēsturi neesi mācījies? Pirms mēģini iedabūt mūsu tēvzemē savus sūdus, atceries - pirms pāris gadsimtiem Krievijā runāja kā?!?! FRANCISKI TU IDIOT NEVIS KRIEVISKI! Franču valoda apliecināja to, ka tu esi kulturāls, krieviski runāja dzērāji-analfabēti-zemnieki!

1 0 atbildēt

Nekad! Vienkārši tie jaunie krievi ir pārāk lepni,izlutināti  , lai macītos Latviešu valodu.Viņi jūtas pārāk vareni,lai  mācītos. sikie  3 svītru huligāni,ienīstu un smejos par tādiem,galvā ņemti.Vismaz prieks ,par tiem ,kas  ir iemācijušies  Latviešū valodu.     tāds teiciens. ''Kaķis dzimis zirga stalī,tak nav Zirgs,vai ne tā ?''

1 0 atbildēt

Tev latviešu valoda toč ir sveša....4 komati visā tekstā! Pakonsultējies ar savu latv. val. skolotāju!

2 1 atbildēt

Sava taisnība autora rakstā īstenībā arī ir, pirm, par to, ka netikai Latvijas pilsoņi  PSRS laikā tika tik nežēlīgi izsūtīti. Bet, es arī esmu par to, ka Latvijā jārunā latviešu valodā. Vai pretējā gadījumā, ja pieņems divvalodību tad VISIEM būs jāzin abas valodas. (Latviešiem protams ar krievu valodu nebūtu problēmas, bet vai krievi runās latviski? I don't think so...)

1 0 atbildēt

Taisnība jau savā ziņā ir.Bet te man daudzi nepiekritīs (visticamāk no "latviešu" puses). Pats esmu latvietis bet joprojām nebeidzu brīnīties kas notiek zemē kur esmu dzīvojis nu jau gandrīz 22 gadus un plus pie tā dzimis un audzis te. Man problēmas ar krievu valodu un latviešu valodu nav un es nečīkstu ka nevaru, negribu vai nezinu citas valodas.

1 0 atbildēt

kūrš tad tad pirmais pārkāpa Latvijas robežu

0 0 atbildēt

normāliem cilvēkiem ir pohuj iz visām tam ķorkām. Gan latviešu vidū, gan krievu vidū ir noteikts dalbajobu procents, tie čakarē smadzenēs un taisa tādu priekšstātu, it ka sabiedrībā ir ciņa Krievi Vs Latvieši. Nihuja, tas netbilst īstenībai. Tie ir tie paši ar akūto smadzeņu nepietiekamību personāži kuri dirš viens otram vienalga kura apstakļa dēļ. Normālie čali draudzējas ar visiem. Esi latvietis un dirš virsū krieviem? Ej tu nahui stulbs maitas gabals. Esi krievs kas dirš latviešiem virsū? Ej turpat bezsmadzeņu urla. Nihuja nesaprotu, kapēc mums, normāliem cilvēkiem jāpieverš uzmanība šiem mergliem? Lai viņi viens otru sit nahui ar ķieģeliem, jo mazāk tādu radikālo cilvēku, jo mums labāk būs.

1 1 atbildēt

nošaut ikvienu krievu.. padomā ir tādi gadījumi , ka kāds krievs dzīvo latvija vairāk , kā 10 gadus un nemāk latviešu valodu , un pēctam vēl atļāujas dirst, ka viņi ienīst latviešus  utt...

0 0 atbildēt

Kādas divas valodas ??? nesmīdini :D :D

Tas nekad nenotiks .

"bet paskataties Latvijas vēturi tad jau mums arī tā pat jāatiecas pret Poļiem, Zviedriem, Vāciečiem, bet nez kādēļ pret šim tautām mums nav pretenziju."

Pavisam vienkāršas atbildes uz šo jautājumu - 

1) Tu laikam neko nejēdz no vēstures

2)Es neesmu redzējis ,kad kāds Zviedrs ,Vācietis vai Polis par kko protestētu . Viņiem ir pavisam cita attieksme pret Latviju .Es piemēram zinu vienu cilvēku, kas pirms pāris gadiem no Vācijas atbrauca uz Latviju, un pa tiem dažiem gadiem viņš daudz mazs jau ir iemācījies Latviešu valodu .Bet tur pretī ir Latvijas Krievi ,kas šeit jau nez cik gadus dzīvo un no Latviešu valodas neko nerubī un prasa krievu valodu par otro officiālo valodu .

Kāda ir Krievu attieksme pret latviešiem ? .....ko?

Un gribat ,lai mums pret Krieviem ir laba attieksme .

Un tie kas te runā par prom braukšanu .....nu brauciet ...kam jūs esat vajadzīgi ...........

1 2 atbildēt

Piekrītu autoram, riebjas tie sīkie kretīni, kuri visu laiku spokos viamana ka krievi maitas, pat nezinot vesturi, visa vaino krievus, a pashi neko nedara lai Latvijā celt ekonomiku

2 5 atbildēt